Nyugati pályaudvar aluljárón keresztül mentem, hát nem semmi mennyi kurva volt. Csak ugy keresték a pasikat, ki akar cumiztatni. Gondolom wc -ben vagy lakásra vinnék a kuncsaftot?
Valakinek tapasztalat? Kiváncsiságból,,,,,
akár priviben is írhatsz
Valakinek tapasztalat? Kiváncsiságból,,,,,
akár priviben is írhatsz

Miskolci rosszlányokról valakinek vmi infó???
Valaki esetleg négger, fekete ügyben nem tudna segíteni nagyon megszeretnék dugni egy négger, vagy fekete nőt akár pénz ellenében is !!
Sziasztok. Albertirsa-Abony-Cegléd-Szolnok-Gyomaendrőd vonalon keresek autós kalandot holnap délelőtti órákban.
Tud valaki arra lányokat (útszéli)???
Tud valaki arra lányokat (útszéli)???
Sziasztok! Szekszárdon van vkinek tapasztalata?
Ha találsz engem is érdekelne, én nem nagyon láttam még rosszlányokon sem sajna :(. Pedig kipróbálnék nagyon egy kici kínait
(Ez egy válasz Gergo0315 üzenetére (2022. 07. 26. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 26. kedd 17:10

Sziasztok!
Ázsiai örömlánnyal talalálkozott már valaki? Egy haveromnak kellene az elérhetősége
Ázsiai örömlánnyal talalálkozott már valaki? Egy haveromnak kellene az elérhetősége

Hello. Rosszlányok-on fent van 1 vagy kettő talán
(Ez egy válasz Gergo0315 üzenetére (2022. 07. 26. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 26. kedd 17:10

Sziasztok!

Sziasztok!

Sziasztok. A népligetben így este hogy mennyi transzi áll kint. Nem vágom mi a jó abban hogy beőltőzik nőnek és úgy akciózik már aki elmegy egy ilyen férfival. De tök könnyen le lehet vágni hogy csávó.
Szemét égetőnéápl Újpest Káposztásmegyer Dunakeszi-nél vannak azért jó nők kint.

Siófok környékén szoktak kint állni?
Heves megyei útszélikkel kinek van tapasztalata?
Erre ne vegyél mérget azért. Ha valaki gumival csinálja az orált is az utca lányoktól sokkal kisebb eséllyel kap el bármit is, ugyanis őket vegzálják a zsernyákok és 2 hetente prezentálniuk kell friss szűrési eredményt. Sajna kaptam már el cuccot orál alatt szobás, jól szituált, nagyon jó körülmények közt szolgáltató lánytól..óvakodjatok ha vki a fogára vagy fogászati kezelésre panaszkodik.
Az egy más kérdés h az útszéli lányok zöme annyira ronda h ha ők fizetnének sem, persze van ott is 1-2 kivétel. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 14:56
Az egy más kérdés h az útszéli lányok zöme annyira ronda h ha ők fizetnének sem, persze van ott is 1-2 kivétel. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207532)

Sziasztok. Azért az útszéli lányoknak megállni megfontolandó. Ott aszalódnak (Ők is büdösödnek) egész nap az út szélén. Nem tudnak fürödni két kuntsaft között. Így a fertőzésveszély is nagyobb. Úgy haza tudsz vinni valamit, hogy magadon észre sem veszed. A lányok rendszere sérülékenyebb. Inkább menjetek szobás lányhoz, aki higiénikusan vár. De a legjobb, ha nem vagy irigy a párodra, hogy 4-esben szexeltek normális párokkal. Szerintem. De döntse el mindenki. Éljétek meg vágyaitokat !!!
Helló!
Szemétégetőnél volt régebben egy gyönyörű lány.
Klaudia.
Dolgozik még?
Tudtok róla valamit?
Szemétégetőnél volt régebben egy gyönyörű lány.
Klaudia.
Dolgozik még?
Tudtok róla valamit?
Sziasztok.
Tiszacsege környékén található kint lány valahol az út szélén?
Tiszacsege környékén található kint lány valahol az út szélén?
Sziasztok. Azért az útszéli lányoknak megállni megfontolandó. Ott aszalódnak (Ők is büdösödnek) egész nap az út szélén. Nem tudnak fürödni két kuntsaft között. Így a fertőzésveszély is nagyobb. Úgy haza tudsz vinni valamit, hogy magadon észre sem veszed. A lányok rendszere sérülékenyebb. Inkább menjetek szobás lányhoz, aki higiénikusan vár. De a legjobb, ha nem vagy irigy a párodra, hogy 4-esben szexeltek normális párokkal. Szerintem. De döntse el mindenki. Éljétek meg vágyaitokat !!!
Tatabánya, Tata környékén tudja valaki, hogy esetleg vannak lányok az út mellett? Köszönöm
Sziasztok. Siófok környékén szoktak kint állni?
A benzinkút-nál a parkolójában ahol szoktak állni a kamionok is? Mert ott régebben is voltak csak aztán eltüntek. De most megint vannak újra ott csajok?
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 19:40

Soroksár után az M0 felé Ócsai út ott mindig vannak kint. És egész jól néznek ki.
Soroksár után az M0 felé Ócsai út ott mindig vannak kint. És egész jól néznek ki.
Köszi az infót... Hátha tényleg gázok akkor lehet kihagyom....
Kíváncsiságból megnézem, de nem az első eset lenne hogy azt mondom hogy "oké akkor inkább majd kiverem" xd
Azért nem mindegy minden hehe
Tényleg köszi hogy írtál
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 05. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 06:18
Kíváncsiságból megnézem, de nem az első eset lenne hogy azt mondom hogy "oké akkor inkább majd kiverem" xd
Azért nem mindegy minden hehe
Tényleg köszi hogy írtál

Igen rendszeresen kint vannak, múlt héten 4 ez is láttam. Egyik csúnyább mint a másik, szóval gratulálok akinek ez kell. Általában ahogy látom olyan délelőtti, kora délutáni órákban vannak kint.