Sziasztok. Siófok környékén szoktak kint állni?
A benzinkút-nál a parkolójában ahol szoktak állni a kamionok is? Mert ott régebben is voltak csak aztán eltüntek. De most megint vannak újra ott csajok?
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 19:40

Soroksár után az M0 felé Ócsai út ott mindig vannak kint. És egész jól néznek ki.
Soroksár után az M0 felé Ócsai út ott mindig vannak kint. És egész jól néznek ki.
Köszi az infót... Hátha tényleg gázok akkor lehet kihagyom....
Kíváncsiságból megnézem, de nem az első eset lenne hogy azt mondom hogy "oké akkor inkább majd kiverem" xd
Azért nem mindegy minden hehe
Tényleg köszi hogy írtál
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 05. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 06:18
Kíváncsiságból megnézem, de nem az első eset lenne hogy azt mondom hogy "oké akkor inkább majd kiverem" xd
Azért nem mindegy minden hehe
Tényleg köszi hogy írtál

Igen rendszeresen kint vannak, múlt héten 4 ez is láttam. Egyik csúnyább mint a másik, szóval gratulálok akinek ez kell. Általában ahogy látom olyan délelőtti, kora délutáni órákban vannak kint.
Igen rendszeresen kint vannak, múlt héten 4 ez is láttam. Egyik csúnyább mint a másik, szóval gratulálok akinek ez kell. Általában ahogy látom olyan délelőtti, kora délutáni órákban vannak kint.
(Ez egy válasz VanDen üzenetére (2022. 06. 22. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 15:04

Sziasztok!
Vas megyében a 8-on Hosszúpereszteg felé (ha jòl tudom régebben ott voltak) állnak kint mostanában lányok?
Valakinek bárminemű infòja van esetleg?
Köszi ha megosztod velem.
Vas megyében a 8-on Hosszúpereszteg felé (ha jòl tudom régebben ott voltak) állnak kint mostanában lányok?

Szisztok
Valaki tud Székesfehévár, Siófok, Veszprém tájékon olyan örömlányt aki popsiba is vállal?
Valaki tud Székesfehévár, Siófok, Veszprém tájékon olyan örömlányt aki popsiba is vállal?
Van nálunk extrém kövér 180-200 kg-os örömlány? Felkeresném!
Sziasztok!
Ausztriában rosszlányos oldalt tudtok esetleg?
Ausztriában rosszlányos oldalt tudtok esetleg?
Sziasztok!

3-ast vállaló csajt tudtok a rosszlányokon?
Sziasztok.
Szerdáig tartozkodom Zalaegerszegen.
Tud valaki lányokat akik ut szélen kínáljak magukat es milyen idoszakban
Akar mas hölgy is erdekel akit ajanlani tudtok.
Köszönet az infókért előre is
Szerdáig tartozkodom Zalaegerszegen.
Tud valaki lányokat akik ut szélen kínáljak magukat es milyen idoszakban
Akar mas hölgy is erdekel akit ajanlani tudtok.
Köszönet az infókért előre is
Még kezdő vagyok a témában és lenne pár kérdésem:
-Milyen szexelni egy utcai prostival? (csak lakásosnál voltam)
-A Dunakeszi úti lányok mettől meddig vannak kint?
-Esztergomban/Szlovákiában hol vannak? (ha egyáltalán vannak arra fele)
-Milyen szexelni egy utcai prostival? (csak lakásosnál voltam)
-A Dunakeszi úti lányok mettől meddig vannak kint?
-Esztergomban/Szlovákiában hol vannak? (ha egyáltalán vannak arra fele)
Ázsiai (kínai, vietnami esetleg japán) kurvát lehet valahol fellelni Budapesten? SIkerült már valakinek innen?
Uhhh az van a 8-kerben is a Korányi utcában meg az Illés utcában is szokott állni a többi lánnyal. Csak hallottam róla másoktól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 15:34

Törölt felhasználó (4619742)

Lehúzósok, szerencséd volt.
Régi 5ös fő ut az M0 előtt, volt kint egy giga szép, nagy cicikkel ilyen rácsos felsőben, szóval teljesen látszódott a cici, nagyon szép pofi, kis fiatal 20 lehetett kb, életvidáman nevetgélt telefonált.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 17:26

Üllő és Ócsa között már nem állnak csajok kint ? Pesthez közel,hol találni viszonylag szép kurvákat ?
Miért lett volna? A prostitúció legális itthon
Ha a rendőrök igazoltatják őket leginkább az STD szűrésre kíváncsiak, amit 3 havonta kötelező megcsináltatniuk. A futtatás illegális, de a prostiság nem!
(Ez egy válasz eplan2010 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 15:00

Sziasztok. Ma láttam 2 nagyon szexy roma csajt a Békés és Veszely csárda között. Sajnos pont a zsaruk igazoltatták őket. Így nem volt lehetőségem kiprobálni őket.
Üllő és Ócsa között már nem állnak csajok kint ? Pesthez közel,hol találni viszonylag szép kurvákat ?
Lehúzósok, szerencséd volt.
(Ez egy válasz eplan2010 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 15:00

Sziasztok. Ma láttam 2 nagyon szexy roma csajt a Békés és Veszely csárda között. Sajnos pont a zsaruk igazoltatták őket. Így nem volt lehetőségem kiprobálni őket.
Sziasztok. Tiszaugi buszmegállonál vannak még csajok?
Jár arra valaki?
Jár arra valaki?