Szerintem a hölgyet a személyed hidegen hagyja és nem nyomozgat utánad. Ők nem abból élnek, hogy a kuncsaftjaikat zaklatják, mert ebben az estben hamar becsukhatnák a kaput. Ha ennyire parázol vegyél egy feltöltő kártyát, legolcsóbb nyomógombos telefont, titkosíttasd a számot és erről intézd a randit. A hotelek egy részében régen volt egy pult alatti mappa amiben a rendelhető lányok fényképe és adatai voltak. Jutalékot adtak a recepciósnak a közvetítésért.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2019. 10. 01. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 01. kedd 11:31

Sziasztok!
Szeretnék elmenni egy kurvához de nem akarom felhívni hogy ne tudja lekövetni ki vagyok. Tudom hogy a 99 % nem tesz ilyet, de azért hall az ember ellenpéldát is...
Van olyan hotel pl ahová bemegyek, szólok hogy kurvát az ötösbe aki engedi seggbe is és küldik?
Mert ha van akkor címet kérnék szépen!
Szeretnék elmenni egy kurvához de nem akarom felhívni hogy ne tudja lekövetni ki vagyok. Tudom hogy a 99 % nem tesz ilyet, de azért hall az ember ellenpéldát is...
Van olyan hotel pl ahová bemegyek, szólok hogy kurvát az ötösbe aki engedi seggbe is és küldik?

szia nehéz lesz...ez a kupi lényege...nálunk ez tilos
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2019. 10. 01. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 01. kedd 11:31

Sziasztok!

Sziasztok!

itt valahogy még beszélgetni se nagyon lehet...
igazatok van pénzért is lehet jo a sex...volt már hogy össze jött
Teljesen igazatok van.. nincs más lehetőség..
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 29. vasárnap 11:31

Sziasztok eljutottunk arra a pontra hogy mivel itt a gg szinte lehetetlen párt vagy lányt találni a párosunk hőlgy tagjának a sok kamus miatt.Ez miatt megpróbálkoznánk egy hivatásossal van valakinek tapasztalat vélemény esetleg.?
En nem szivesen probalnam ki mivel nem lehet tudni menyire apolt es bisztos vagyok benne hogy tartana a tavolsagot, csak a szex lenne a cel es az hogy minel hamarabb vegezze el a dolgat. Azert szerintem kell egy kis erzes is bele
legalabb az aktus kedveert.

Sziasztok eljutottunk arra a pontra hogy mivel itt a gg szinte lehetetlen párt vagy lányt találni a párosunk hőlgy tagjának a sok kamus miatt.Ez miatt megpróbálkoznánk egy hivatásossal van valakinek tapasztalat vélemény esetleg.?
33 éves férfi vagyok, csizmafetisiszta. Női partnert keresek, akivel kiélhetem a csizmafétisemet. A női partnernek fel kell vennie a lábára egy lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát. Meg kell engednie, hogy simogassam, csókolgassam, szagolgassam a csizmatalpat, a csizmafejet, a csizmaorrot, a csizmasarkat és a csizmaszárat. A csizmafétisem egyik velejárója a szexuális vágy – ennek levezetésében segédkeznie kell a női partnernek orális szexszel.
Érdeklődni lehet az alábbi email címen:
cassetto.tiroir@gmail.com
Érdeklődni lehet az alábbi email címen:
cassetto.tiroir@gmail.com
Kár , hogy csak gondolat marad.!!
Nem kellene feladni!

Nem kellene feladni!

Pffff...
Elszomorító mikor ápolatlan valaki.
Sőt!
De ha minden rendben, az fergeteges tud lenni!!
Elszomorító mikor ápolatlan valaki.
Sőt!
De ha minden rendben, az fergeteges tud lenni!!

Böngészd a rosszlányokat, van bőven.
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 15:27

Tudtok ajánlani nekem egy K.....át? Akár hosszútávra is.
Diszkrét,kedves és ne legyen futtatója .Akár fiatal ?! Írjatok nyugodtan.
Én szivesen kurválkodnák mint bi pasi... de nemigen van rá igény. Ha valakinek lenne tipje h probáljam azt meg köszönném
kecskeméti vagyok úgy mondanám

távolkeleti, kínai lányokra van tippetek??
Tudtok ajánlani nekem egy K.....át? Akár hosszútávra is.
Kamu vagy!
Várok beszámolót teló számot!
(Ez egy válasz Pé1986 üzenetére (2019. 09. 13. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam. Jövő héten kipróbálom
(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2019. 09. 13. péntek 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnék kurválkodni

Hírdeti magát valahol van telefon száma?
(Ez egy válasz Pé1986 üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 10:01

Sásdon van egy kurva. Járt valaki nàla? Tapasztalatok?
Érdemes e megállni
Érdemes e megállni