Szombathelyen van valahol utcán prosti?
Neki nincs rá igénye, de ha neked van, akkor tedd meg.
(Ez egy válasz goldpie üzenetére (2018. 12. 04. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A prostit ki szoktátok nyalni dugás előtt?
Sziasztok , bp xvi környéken van erre mód/lehetőség?
Sziasztok, ma korulneznek merre erdemes menni olyan 5 ora utan ? Szabadkai vagy dunakeszi ut ? Ha valaki tajekozodott akkor kerlek irj. Koszonom
Sziasztok ! Hatvan környékén tudja valaki merre szoktak lányok állni ?
Engem is érdekelne (Budapesten).
Ha netán látja ilyen érdeklődésű hölgy írjon bátran
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 08. csütörtök 06:41
Ha netán látja ilyen érdeklődésű hölgy írjon bátran

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Ilyen hölgy engem is érdekelne. Budapest keleti oldalán, M0-s vonzáskörzetében.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 08. csütörtök 06:41

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Szia. Engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 14:17
Törölt felhasználó (3895232)

Bővebben?
Bővebben?
Vác környékén tud valaki útszélit?
Sziasztok! Kecskeméten tudtok ajánlani olyan fiút aki nem hirdet?
sziasztok! pest környékén mennyiért lehet szopatni?
rendszeres vendég vagyok7ezer a full
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 12. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 12. péntek 09:03

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
A 7es ut mellett van egy pár csaj. Némelyik elég jól néz ki

Sziasztok!
Nagykanizsán tudtok olyat aki ügyesen melytorkozik, s lehet a torkában élvezni?
Miért hagytad abba?
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 27. csütörtök 09:25

Én is kipróbáltam egy ideig fizetés kiegészítésként, de nem az utszélén
Én is kipróbáltam egy ideig fizetés kiegészítésként, de nem az utszélén