Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1842   2017. 02. 05. vasárnap 07:50
kisjanko kisjanko
Te vagy a legextrább itt! Kár, hogy olyan messze vagy. Szívesen benned lennék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1555152)
2017. 02. 03. péntek 16:36
Köszi, túl vagyok egy pár ilyen akción wink
Csípem nagyon :P
#1841   2017. 02. 04. szombat 11:27
X Törölt felhasználó (69371)
Ki hisztizik? Csak nem egy újabb delikvenshez van dolgunk.
Miért lennék kamu? Nem adom ki magam másnak.
Miért kellene fotó, és kitöltött adatlap? Én nem akarok társat keresni, nem futtatom magam pénzért. Nem szédítek senkit, nincs ilyen szándékom.
Eléggé logikátlanok vagytok, de hát miért is lennék ezen meglepődve?
A fórum és a társkereső nem ugyanaz. Eleve az fórum szabályzatba vágó, hogy valakik itt futtatják magukat, itt keresnek kuncsaftot, társat. Nem véletlen van külön társkereső, de fórumon is van annak külön helye.
A címben is ott a zárójelben a lényeg!
Szomorú, hogy ennyire sötétek az emberek és mellé még hazugok is.
#1840   2017. 02. 03. péntek 20:31
baazsi036 baazsi036
ok
#1839   2017. 02. 03. péntek 20:21
baazsi036 baazsi036
Itt sokan csak unalombol vannak fent, vagy még nem döntöték el mit akarnak.
#1838   2017. 02. 03. péntek 16:36
X Törölt felhasználó (1555152)
Köszi, túl vagyok egy pár ilyen akción wink
Csípem nagyon :P
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 03. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 15:15
Lehet, hogy már próbáltad, de ha nem akkor ne hagyd ki két nagy faszú bikával szendvicsben. gun
#1837   2017. 02. 03. péntek 15:15
kisjanko kisjanko
Lehet, hogy már próbáltad, de ha nem akkor ne hagyd ki két nagy faszú bikával szendvicsben. gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 14:24
Még mindig nem tudom hogy miért és kinek kéne tisztáznom magam pubikám :P
Veled jól al bánt az a csaj hogy ennyire bele tudsz veszi az emberbe nyes

Szóval még mindig maradjunk annyiba hogy én neked nem akarok és nem is kell "tisztáznom" magam wink
Majd ha valaki megkeres annak majd én be tudom bizonyítani hogy ki vagyok smile
Ugyan is én szoktam hívni telefonon miután kapok telszámot wink

Szóval írj még valamit ha az megnyugtat és attól jobban alszol az éjszaka :P

Csokiii :*
#1836   2017. 02. 03. péntek 14:24
Még mindig nem tudom hogy miért és kinek kéne tisztáznom magam pubikám :P
Veled jól al bánt az a csaj hogy ennyire bele tudsz veszi az emberbe nyes

Szóval még mindig maradjunk annyiba hogy én neked nem akarok és nem is kell "tisztáznom" magam wink
Majd ha valaki megkeres annak majd én be tudom bizonyítani hogy ki vagyok smile
Ugyan is én szoktam hívni telefonon miután kapok telszámot wink

Szóval írj még valamit ha az megnyugtat és attól jobban alszol az éjszaka :P

Csokiii :*
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 02. 03. péntek 13:37
Nem kötekedem.
Hát nem tudom kinek kicsi a kuki, inkább annak, aki nőnek adja ki magát.
Mondtam nekem ne bizonygass. De senkinek sem tudsz ez a probléma. Biztos senki nem ér fel a te magasságodig, elvárásaidig.
Egy, azaz 1 embert nem tudsz mutatni, aki tisztázna.
Viszont rajtad szerencsére többen átlátnak.
Ez a legjobb védekezés a támadás, pedig gyerekes is. Átlátszó.
Nem férek be sehogy sem? Úgy mondod, mintha szeretném. Ha nő lennél sem kellenél. hehe

Balekoknak pedig jó szopást! eplus2
#1835   2017. 02. 03. péntek 13:37
Nem kötekedem.
Hát nem tudom kinek kicsi a kuki, inkább annak, aki nőnek adja ki magát.
Mondtam nekem ne bizonygass. De senkinek sem tudsz ez a probléma. Biztos senki nem ér fel a te magasságodig, elvárásaidig.
Egy, azaz 1 embert nem tudsz mutatni, aki tisztázna.
Viszont rajtad szerencsére többen átlátnak.
Ez a legjobb védekezés a támadás, pedig gyerekes is. Átlátszó.
Nem férek be sehogy sem? Úgy mondod, mintha szeretném. Ha nő lennél sem kellenél. hehe

Balekoknak pedig jó szopást! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 13:23
hiába kötekedsz nem érsz el vele semmit nyes
azért csinálod mert nem férsz bele sehogy :P
csunyácska vagy, kicsi a kukid is és csóri vagy nyes

Szép hétvégét nektek :*

majd annak fogom bebizonyítani ki vagyok aki érdemleges rá nem neked wink
neked nem kell semmit bizonyítanom :P
#1834   2017. 02. 03. péntek 13:23
hiába kötekedsz nem érsz el vele semmit nyes
azért csinálod mert nem férsz bele sehogy :P
csunyácska vagy, kicsi a kukid is és csóri vagy nyes

Szép hétvégét nektek :*

majd annak fogom bebizonyítani ki vagyok aki érdemleges rá nem neked wink
neked nem kell semmit bizonyítanom :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 12:13
Szerintem hagyjuk már Ibolykát! alien
Nem másik társkereső oldalról beszélek. hanem a mindennapi bélsárral foglalkozó oldalról. Oda biztos nem te töltötted fel. És nem csak ez az egy kép volt ott. Onnan szedted le te is.
Nem vagyok morci. Attól, hogy ködösítesz, meg magyarázkodsz, a tények még makacs dolgok.
Nem is lenne olyan ember, aki tudná bizonyítani az állításod. Viszont remélem olyan lesz, aki bedőlt neked, és majd leírja.
Lopott képpel játszod itt az agyad, nőnek kiadva magad. Mondjuk nem egyedüli vagy ezzel. Ezért lenne jó az olyan kép, amin papírt tartasz a kezedben, GG felirattal és dátummal. Az valós. A többi csak duma.
wave
#1833   2017. 02. 03. péntek 12:13
Szerintem hagyjuk már Ibolykát! alien
Nem másik társkereső oldalról beszélek. hanem a mindennapi bélsárral foglalkozó oldalról. Oda biztos nem te töltötted fel. És nem csak ez az egy kép volt ott. Onnan szedted le te is.
Nem vagyok morci. Attól, hogy ködösítesz, meg magyarázkodsz, a tények még makacs dolgok.
Nem is lenne olyan ember, aki tudná bizonyítani az állításod. Viszont remélem olyan lesz, aki bedőlt neked, és majd leírja.
Lopott képpel játszod itt az agyad, nőnek kiadva magad. Mondjuk nem egyedüli vagy ezzel. Ezért lenne jó az olyan kép, amin papírt tartasz a kezedben, GG felirattal és dátummal. Az valós. A többi csak duma.
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 10:40
Nincs semmilyen kifogásom, de te nem az az ember vagy akinek bizonygatnom kell hogy én vagyok én :P
És igen még mindig megválogatom a partneremet függetlenül attól hogy kapok e érte honoráriumot vagy sem wink

A képet nem töltöttem le mivel én vagyok rajta, és ha a másik oldalon rám írnak ott is én fogok válaszolni, de ott van kamera is ahol láthatnak smile

Akikkel innen az oldalról voltam nem fognak ide írogatni neked hogy bizonygassák hogy én vagyok mert miért is tennék, örülnek hogy megkaphattak :P

Na csók morcikám :*
#1832   2017. 02. 03. péntek 11:19
X Törölt felhasználó (897692)
szerintem ezt privát üzenetekben kellene tisztázni ha lehet és akarjátok is wave
#1831   2017. 02. 03. péntek 10:40
Nincs semmilyen kifogásom, de te nem az az ember vagy akinek bizonygatnom kell hogy én vagyok én :P
És igen még mindig megválogatom a partneremet függetlenül attól hogy kapok e érte honoráriumot vagy sem wink

A képet nem töltöttem le mivel én vagyok rajta, és ha a másik oldalon rám írnak ott is én fogok válaszolni, de ott van kamera is ahol láthatnak smile

Akikkel innen az oldalról voltam nem fognak ide írogatni neked hogy bizonygassák hogy én vagyok mert miért is tennék, örülnek hogy megkaphattak :P

Na csók morcikám :*
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 09:14
Aha megválogatod. eplus2
Valahogy innen senki nem fér bele neked. Ezért nem tud megcáfolni senki ebben. Különben is mit válogatsz, miközben anyagi támogatást vársz?
Mindegy, hogy bele férek-e a keretbe vagy sem, hogy éppen mit gondolsz férfiasságomról, mivel ha nő lennél sem volna igényem rád.
Nyilván másnak is csak azért nem fog összejönni a dolog, mert nem ütötte meg a mércét. Jó alibi. Csak átlátható.
A feltöltött képed, pedig egy másik oldalon is fent van. Olyan oldalon, ahová nem éppen önszántukból kerülnek fel a képek. Az oldal logo-ját sikeresen levágtad. (Gondolom törölni is fogod gyorsan, de csinálok egy képernyő mentést azért.)
Majd gondolod, pont egy kamunak fogok kiadni privát adatom, például telefonszámom, amivel 100%-ban visszaélnél, és inkább ne is menjünk bele, hogy mire használnád.

De tudod mit? Tegyél fel egy képet, amin rajta van a GG felirat és a mai dátum. Töltsd fel a társkereső adatlapodra. Mondjuk ugyanúgy az ágyon. Ruha lehet rajtad, lehetsz háttal is. Ne nekem bizonyíts, hanem a többieknek. (Persze már látom milyen kifogások lesznek.)
#1830   2017. 02. 03. péntek 09:14
Aha megválogatod. eplus2
Valahogy innen senki nem fér bele neked. Ezért nem tud megcáfolni senki ebben. Különben is mit válogatsz, miközben anyagi támogatást vársz?
Mindegy, hogy bele férek-e a keretbe vagy sem, hogy éppen mit gondolsz férfiasságomról, mivel ha nő lennél sem volna igényem rád.
Nyilván másnak is csak azért nem fog összejönni a dolog, mert nem ütötte meg a mércét. Jó alibi. Csak átlátható.
A feltöltött képed, pedig egy másik oldalon is fent van. Olyan oldalon, ahová nem éppen önszántukból kerülnek fel a képek. Az oldal logo-ját sikeresen levágtad. (Gondolom törölni is fogod gyorsan, de csinálok egy képernyő mentést azért.)
Majd gondolod, pont egy kamunak fogok kiadni privát adatom, például telefonszámom, amivel 100%-ban visszaélnél, és inkább ne is menjünk bele, hogy mire használnád.

De tudod mit? Tegyél fel egy képet, amin rajta van a GG felirat és a mai dátum. Töltsd fel a társkereső adatlapodra. Mondjuk ugyanúgy az ágyon. Ruha lehet rajtad, lehetsz háttal is. Ne nekem bizonyíts, hanem a többieknek. (Persze már látom milyen kifogások lesznek.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 08:07
Okos gyerek lehetsz nyes
Azért mert megválogatom hogy kivel hol és vannak igényeim az hadd legyen az én bajom :P
Az hogy te ezekbe nem férsz bele mert nem vagy valami férfias az meg a te bajod nem az enyém :P

De ha ennyire vagány vagy hogy te aztán tudod a tutit akkor írj nekem egy telszámot priviben és este felhívlak és elmagyarázhatod a sérelmeidet :P

Puszi nektek
#1829   2017. 02. 03. péntek 09:07
man2000 man2000
Olvastalak köszi szépen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 11:27
priviztem :P
#1828   2017. 02. 03. péntek 08:07
Okos gyerek lehetsz nyes
Azért mert megválogatom hogy kivel hol és vannak igényeim az hadd legyen az én bajom :P
Az hogy te ezekbe nem férsz bele mert nem vagy valami férfias az meg a te bajod nem az enyém :P

De ha ennyire vagány vagy hogy te aztán tudod a tutit akkor írj nekem egy telszámot priviben és este felhívlak és elmagyarázhatod a sérelmeidet :P

Puszi nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 14:03
Majd arról is számoljatok be, hogy estetek pofára. mf2
Gyanítom, hogy a fickót (extracsaj) átverték egy párszor és most ebben a szerepben teszi meg mással. Vagy valaki lenyúlta a nőjét, és ezeken a férfiakon akar "bosszút" állni. Még zsebesnek is kinézem.
Tipikusan olyan dolgokat ír, amire a szerencsétlenek harapnak rögtön. De, hogy ennyire buták legyetek.
Megjátssza, mintha luxus prosti lenne, vagy minőségi, mindenre kapható áru. Egy valós nem itt fórumon nyomulna. alien2

Szóval várom a beszámolót. Persze nem extracsaj kamu regisztrációitól. alien
#1827   2017. 02. 02. csütörtök 14:31
Oké, rendben. Jó kefélést! Beszámoló ne maradjon el! alien2 vigyor2
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 14:06
Baleknak nézel? Hidd el tévedsz
#1826   2017. 02. 02. csütörtök 14:06
whisss whisss
Baleknak nézel? Hidd el tévedsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 14:03
Gyanítom, hogy a fickót (extracsaj) átverték egy párszor és most ebben a szerepben teszi meg mással. Vagy valaki lenyúlta a nőjét, és ezeken a férfiakon akar "bosszút" állni. Még zsebesnek is kinézem.
Tipikusan olyan dolgokat ír, amire a szerencsétlenek harapnak rögtön. De, hogy ennyire buták legyetek.
Megjátssza, mintha luxus prosti lenne, vagy minőségi, mindenre kapható áru. Egy valós nem itt fórumon nyomulna. alien2

#1825   2017. 02. 02. csütörtök 14:03

(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 08:33
Szia! Holnap megyek Somogyba!! Fél órás dolgom van és ráérek egész nap!!
#1824   2017. 02. 02. csütörtök 11:27
(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 08:33
Szia! Holnap megyek Somogyba!! Fél órás dolgom van és ráérek egész nap!!
#1823   2017. 02. 02. csütörtök 11:26
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 10:50
Én megvennélek használatra! Megyek is felétek nemsokára!

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2722db
Utolsó üzenet: ma 22:16

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!