priviztem :P
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én megvennélek használatra! Megyek is felétek nemsokára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 11:49
Törölt felhasználó (1555152)

Kipróbálnám én is milyen ha megvesznek saját használatra :P
Szia! Holnap megyek Somogyba!! Fél órás dolgom van és ráérek egész nap!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 10:25

Ha Somogy - Baranya megyében jártok keressetek fel

Sziasztok. Csepel sziget környékén én is szívesen megismerkednék, nem hivatásos hölgyel, persze egy kis támogatást biztosítanék, ha szimpatikus lenne, maximális diszkréció mellett!
Sziasztok!
Skypeos huncutkodásra keresek lányokat, hölgyeket minden korosztályból... akár anyagi támogatás ellenébe is... akinek kedve lenne az részleketért írjon privibe..
Skypeos huncutkodásra keresek lányokat, hölgyeket minden korosztályból... akár anyagi támogatás ellenébe is... akinek kedve lenne az részleketért írjon privibe..
Több órára???

Szia ilyen hölgy engemet is érdekelne ha kaptál valami elérhetöséget küld el nekem is légyszi!
Ha Somogy - Baranya megyében jártok keressetek fel

Fősulis csajt keresek valaki tud segíteni hol lehet hirdetőt talni. Dunaújváros
Sziasztok.
Valaki tud Berettyóújfaluban lányt?
Útszéli is van ott?
Valaki tud Berettyóújfaluban lányt?
Útszéli is van ott?
Próbálnád te a rossebet! Kamus gizda vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyere Békéscsabára és megveszlek.

Sziasztok.
Békéscsabán tud valaki lányt ajánlani ?
Privát leveleket várok.
Békéscsabán tud valaki lányt ajánlani ?
Privát leveleket várok.
Heves megyében tudtok olyan helyet ahol állnak még kint a lányok
?

igen szoktak még elég sokan
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 17. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 17. szombat 17:37

Törölt felhasználó (935696)

Tiszaugi hídnál szoktak még állni lányok?Valaki jár arra?
Püspökladányba vannak ?Vagy a környékén?
Vanna, hogy párok hirdetnek, ott beszállhatsz hozzájuk
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2016. 11. 29. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 29. kedd 10:59

Sziasztok! Én voltam már párszor ilyen hölgyeknél. De szeretnék egy olyat kipróbálni, hogy két pasi plusz egy bérnő. Lenne valakinek kedve?
Tiszaugi hídnál szoktak még állni lányok?Valaki jár arra?
Ha a lány megengedi írhatsz és olvashatsz véleményt az adott hölgyeményről. Válassz olyat akinél sok a pozitív hozzászólás. Nekem is van negatív és pozitív tapasztalatom is. Néha alászalad az ember... De most már nem kisérletezem. Ha hazajövök ugyanahoz a nőhöz járok.
(Ez egy válasz SzabóRoland üzenetére (2016. 11. 19. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 19. szombat 09:48

Sziasztok!A rosszlanyok.hu-val kapcsolatosan kérnék tapasztalatokat. Olvastam egyszer, hogy volt akit felvettek rejtett kamerával és utána zsarolták, ez igaz lehet?Van-e tapasztalat Budapesti csajokkal kapcsolatosan! Lehet-e tudni, hogy nincs-e valamilyen rejtett betegsége?Köszi!