Sziasztok! Kalocsa Szelidi tó környékén tud valaki jó lányokat?
Sziasztok!Valakinek volt már vele dolga: RL-en BogyosBestia Ramona néven hirdet, ha igen tapasztalatok esetleg?
A Gizi az!! Nem lop! Nyugodtan ott hagyhatod a tárcád, amíg tusolsz!
(Ez egy válasz ribom28 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudtok ajánlani megbizható lányt Pest és környékén?

Sziasztok. Siófok környékén szoktak kint állni lányok? Köszönöm
Fiatal lányokat, akik nem kamusak, merre lehet találni? Volt már tapasztalatotok? Nekem csak egyszer volt, Kiara volt a művészneve, a rosszlányokon, nagyon finom volt. De sajnos azóta nem láttam az oldalon. Az új és fiatal csajok között meg szinte az összes kamus, idősebb a kiírt kornál és még átvágós is…
Jelenleg is terhes, hírdető lányt tudtok budapesten? Tudom elég ritka az ilyen de hátha valaki ismer ilyet.
Hali. Hol? Merre vannak ilyen lányok?
(Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2024. 07. 27. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Amandát Kaposvárról valaki próbálta közületek?
Igen én szoktam egyik haverral
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 27. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 11:12

Szokott valaki összeállni másokkal és többen szedni össze kurvát? Vajon ez működhet?
szerintem igen, ha nem szégyenlős a társaság...
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 27. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 11:12

Szokott valaki összeállni másokkal és többen szedni össze kurvát? Vajon ez működhet?
Sziasztok! Pest környékén hol vannak útszéli pillangók?
Van itt olyan, aki a párja/felesége, család mellett, titokban szokott eljárni? Mennyire lebukásmentes, diszkrét? Nem keresnek utána, mikor mész legközelebb?
1x lehet ki kellene próbálni...
1x lehet ki kellene próbálni...
Vannak még útszélik valahol?
Merre?
Merre?
Pillangó Kecskeméten
Valakinek van tapasztalata?
Adatlap alapján nem lehet rossz
Valakinek van tapasztalata?
Adatlap alapján nem lehet rossz
Kb. mennyit szoktak kérni egy órára, milyen árak vannak? Sima sex esetleg cumi, semmi extrával ?
Sziasztok! Tavaly a 18.kerben hirdetett egy Irina nevezetű hölgy..Nem tudjátok mi lett vele?

Van olyan hölgy az oldalon aki rosszlányokrol hívott már fiút ?
A jászsági, hevesi, nógrádi rosszlányokról érdeklődnék, ha van valakinek tapasztalata megköszönném, ha megosztaná!