Szia, privát meg tudod adni az elérhetőségét?
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 03. 13. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 21:40

Sziasztok.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.

Monori Viktoriárol tud valaki valamit?
Sziasztok , Budapest vagy Pest megyében az alábbi helyeken kívül szokott e állni örömlány? ( kamaraerdő, 5-ös út Dabas, szenetégető, Hubgaria krt este)?
Köszönöm a sefitséget!
Köszönöm a sefitséget!
Zalában, Vas megyében kikkel volt már tapasztalata valakinek?
Még sose próbáltam, de néha felbukkan 1-1 szépség.
Még sose próbáltam, de néha felbukkan 1-1 szépség.
Sziasztok
Szombathelyen vigyázzatok LARA lehúzos…..
Szombathelyen vigyázzatok LARA lehúzos…..

Ismertek Japán/Ázsiai hölgyet?
Sziasztok!
Nógrád, Heves, Jászság és Pest megye környékén érdeklődnék rosszlányokról..
Jó és rossz tapasztalat, illetve hogy tudnátok-e megbizható lányt ajánlani.
Nagyon sok kamu értékelést olvasok (annak tűnnek), plusz akiknek irtam füvet vagy épp előre utalást kértek...
Nógrád, Heves, Jászság és Pest megye környékén érdeklődnék rosszlányokról..

Jó és rossz tapasztalat, illetve hogy tudnátok-e megbizható lányt ajánlani.
Nagyon sok kamu értékelést olvasok (annak tűnnek), plusz akiknek irtam füvet vagy épp előre utalást kértek...
Pécsen tudtok ajánlani korrekt,szép igényes csajt?
Szegeden találtam egy ügyes milf ribit, engem kifacsart rendesen.
Sziasztok Nagykanizsa környèkèn keresek valami fiatal hölgyet ha valaki tud ilyet írjon privátba köszönöm
Sziasztok!Valakit tudnátok ajánlani Pápa, ès környékén?Az RL.kínálatot ismerem!Akár rendszeresen is!
Bp-n keresek pixie tipusu fiatal csajt. Rövid fius haj, formás testalkattal és szép arccal. Ha ismertek ilyet érdekelne, köszi!
sziasztok!
Pest megyében keresek profi vagy fél profi esetleg amatőr lányt asszonyt vagy éppen nagyit popószexre.
Pest megyében keresek profi vagy fél profi esetleg amatőr lányt asszonyt vagy éppen nagyit popószexre.
Nem szeretek zokniban furodni, ha erted mire gondolok. Nekem a boveru feleseg jobban bejon, keruljon amibe kerul.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 17:05

A csajok többsége, a régi, rutinos hirdetők odafigyelnek a higiéniára. Mindent csak gumival és akkor tényleg megéri...
Ha annyi Deákom lenne,mint ahányszor a nőimnek robbantam a szájába,puncijába az utóbbi 12 évben,most boldog ember lennék!A gumi,az sajnos gumi! :(
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 17:05

A csajok többsége, a régi, rutinos hirdetők odafigyelnek a higiéniára. Mindent csak gumival és akkor tényleg megéri...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 14:56

Ez mindaddig igaz amig ossze nem szedsz valamit toluk. A kezeles draga lesz.
Egyebkent anyagilag biztosan olcsobb egy kurva mint egy feleseg. De meg egy kurvanal is plcsobb az ember tenyere ha soher. Meg valtozatos is, jobb vagy bal. majdnem olyan mint a tobbbnejuseg.
Egyebkent anyagilag biztosan olcsobb egy kurva mint egy feleseg. De meg egy kurvanal is plcsobb az ember tenyere ha soher. Meg valtozatos is, jobb vagy bal. majdnem olyan mint a tobbbnejuseg.
Debrecen és közelében tudtok ajánlani fiatalosabb hölgyet?
Ez mindaddig igaz amig ossze nem szedsz valamit toluk. A kezeles draga lesz.
Egyebkent anyagilag biztosan olcsobb egy kurva mint egy feleseg. De meg egy kurvanal is plcsobb az ember tenyere ha soher. Meg valtozatos is, jobb vagy bal. majdnem olyan mint a tobbbnejuseg. (Ez egy válasz nimano üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 12:31
Egyebkent anyagilag biztosan olcsobb egy kurva mint egy feleseg. De meg egy kurvanal is plcsobb az ember tenyere ha soher. Meg valtozatos is, jobb vagy bal. majdnem olyan mint a tobbbnejuseg. (Ez egy válasz nimano üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

számoltam!
ha agy csajt be akarok fűzni egy orbitális baszásra az jóval többe kerül pénzben is időben is és még nem biztos hogy tetszeni fog vagy hogy jól is baszik vagy szop!
és még rizikó hogy lebukunk
tehát nem sok az a 30-50 egy biztonságos nagy baszásért egy jó nővel :P
ha agy csajt be akarok fűzni egy orbitális baszásra az jóval többe kerül pénzben is időben is és még nem biztos hogy tetszeni fog vagy hogy jól is baszik vagy szop!

Tudtok ajánlani megbizható, jó körülményekkel rendelkező hölgyet Pest, Nógrád, Heves megyében vagy a Jászságban?

Ha jobban belegondolok teljesen igazad van!Nem megy rá a házasságod,nem visz anyagi csődbe és nem kell elszámolni senkinek,semmiért!Hajrá
(Ez egy válasz nimano üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 12:31

számoltam!