Ezzel nem teljes mértékben értek egyet. Az átlag kurvák nem néznek ki jól. Sőt. A luxus prostik már más téma. Igaz ezek árban fentebb vannak. Itt vannak a tipikus hülyék (bár megélnek belőle), akik csak a testi adottságaik miatt erre valóak, mert eszük alapján másra nem valók. Egy harmadik kategória, akik okos lányok, és suli, munka mellett nyújtanak szolgáltatásokat. Úgy, hogy a környezete nem sejt semmit. Amíg suliba jár, ás a szülei pénzelik, addig Ő egy lakásra, házra valót megkeres. Nem mellesleg élvezetből csinálja, sokszor állandó vendégkörrel, mindenre odafigyelve. Szerencsére egyik kategóriához sem volt szerencsém, remélem nem is lesz. Egy biztos, hogy sosem fizetnék olyanért, amit ingyen is megkapok.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 02. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 02. péntek 08:04

A kurva kb. olyan a szexben, mint a mesterséges színezék, az aroma, az ízfokozó az élelmiszerekben. Pótlék, utánzat, viszont teljes 'költségét' tekintve olcsóbb és így sokak számára elérhetőbb, mint egy valódi kapcsolatból induló szexuális élmény. Látványosabb, harsányabb, intenzívebb, csilivili csomagolásban, de belül üres, hulladék és értéktelen. Keresztül folyik rajtad és te is keresztül folysz rajta. Triviális közhely, de idővel a legtöbben rájönnek: ha valami pénzért (és csak azért) kapható, akkor szart sem ér. Persze, vitathatalan, erre is van igény és vannak, akiknek az eperízű szörp jobban ízlik, mint a saját kertben ültetett eperbokorról lecsippentett kis duci eperszem.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként, amikor nézelődtem a prosti oldalakon, kiemelten ügyeltem rá, hogy NE TÚL JÓ nőt válasszak. Volt egy nő, aki megfelelt ennek, semmi szilikon, semmi szoli, semmi agyon sminkelt arc, teljesen jó lett volna, de már nincs fönt. :S
Egyébként, amikor nézelődtem a prosti oldalakon, kiemelten ügyeltem rá, hogy NE TÚL JÓ nőt válasszak. Volt egy nő, aki megfelelt ennek, semmi szilikon, semmi szoli, semmi agyon sminkelt arc, teljesen jó lett volna, de már nincs fönt. :S
Óriási mértékben túlbonyolítjátok a dolgot.Az örömlány egy szolgáltatást nyújt,nyilván azért,mert van rá igény.Ha nem lenne akkor pangana a piac,de hát egyre csak növekedik a szolgáltatást igénybe vevő és ezáltal nyújtók száma.
Vadászkutya neked már rögeszméddé vált a szüzességed elvesztése,hihetetlen túlköritéssel adod elő a dolgot,ez sokakban ellenérzést vált ki.Rászánsz tizezer forintot és ennyi az egész.
Vadászkutya neked már rögeszméddé vált a szüzességed elvesztése,hihetetlen túlköritéssel adod elő a dolgot,ez sokakban ellenérzést vált ki.Rászánsz tizezer forintot és ennyi az egész.
Szerinted?
Csak gondolj bele! Ha bármiből megkapod a legjobbat, minden erőfeszítés nélkül, akkor, ha úgy adódik a kevésbé jóért, hajlandó vagy küzdeni, áldozatot hozni? Válaszold meg magadnak és tudni fogod a kérdésedre a választ is!
"az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni erről a hintáról. " Ezért nem is kell rá felszállni, mert, lehet örökre ott maradsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 01. csütörtök 18:08
Csak gondolj bele! Ha bármiből megkapod a legjobbat, minden erőfeszítés nélkül, akkor, ha úgy adódik a kevésbé jóért, hajlandó vagy küzdeni, áldozatot hozni? Válaszold meg magadnak és tudni fogod a kérdésedre a választ is!
"az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni erről a hintáról. " Ezért nem is kell rá felszállni, mert, lehet örökre ott maradsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)

Hali!
Ezt a hozzászólást egy fórumon olvastam. Szerintetek ez igaz? LÉGY SZÍVES VÁLASZOLJATOK RÁ!!!!!
"A prostik is ezért veszélyesek (a gombás nemibeteségen felül), mert ha megszokod, hogy 10-12 ezer Ft-ért lélegzetelállító testű fiatal csajt kapsz, akkor, amikor szeretnél, és azt csinálja, amit szeretnél, nem lesz türelmed a valódi, ennél csúnyább, hisztisebb, kiszámíthatatlanabb lányokért harcolni. Olyan ez, mint a drog, az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni erről a hintáról. "
Ezt a hozzászólást egy fórumon olvastam. Szerintetek ez igaz? LÉGY SZÍVES VÁLASZOLJATOK RÁ!!!!!
"A prostik is ezért veszélyesek (a gombás nemibeteségen felül), mert ha megszokod, hogy 10-12 ezer Ft-ért lélegzetelállító testű fiatal csajt kapsz, akkor, amikor szeretnél, és azt csinálja, amit szeretnél, nem lesz türelmed a valódi, ennél csúnyább, hisztisebb, kiszámíthatatlanabb lányokért harcolni. Olyan ez, mint a drog, az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni erről a hintáról. "
A kurva kb. olyan a szexben, mint a mesterséges színezék, az aroma, az ízfokozó az élelmiszerekben. Pótlék, utánzat, viszont teljes 'költségét' tekintve olcsóbb és így sokak számára elérhetőbb, mint egy valódi kapcsolatból induló szexuális élmény. Látványosabb, harsányabb, intenzívebb, csilivili csomagolásban, de belül üres, hulladék és értéktelen. Keresztül folyik rajtad és te is keresztül folysz rajta. Triviális közhely, de idővel a legtöbben rájönnek: ha valami pénzért (és csak azért) kapható, akkor szart sem ér. Persze, vitathatalan, erre is van igény és vannak, akiknek az eperízű szörp jobban ízlik, mint a saját kertben ültetett eperbokorról lecsippentett kis duci eperszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
ezt már hallottam mástól is
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Hali!
Sziasztok Szép az idö Monor és környékén tud valaki kint lévöLányokról esetleg háznál lévöket.Válaszotokat elöre is köszönöm
Pécsen vagy pécs környékén tud valaki igényes jó csajokat?
Útszéli,lakás mindegy!
Útszéli,lakás mindegy!

Találtam egy párt az egyik netes keresőben, akikkel ki lehet bármit próbálni (pénzért). Még nem találkoztam velük, de már várom. Szendvics lesz a menü.
A szükség nagy úr. Amúgy tényleg a legalja. Az is aki aki szolgáltat és az is aki igénybe veszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 26. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 26. szerda 22:04
Törölt felhasználó (910121)

Szánalmas ez a kurvázos figura,nem?
Szánalmas ez a kurvázos figura,nem?
Sziasztok . Irogatni szeretnék egy csajszival
Sziasztok! Ma miskolcon a fonoda út végén állt egy picsa, ezüst színű IV-es golfból szállt ki, bula kirakva rasztás haj, középkorú csajszi... Megálltam megkérdezni mennyi az oboa, de nagyon kellett sietnem... Van valakinek tapasztalata vele? Nekem nagyon megmozgatta a fantáziámat... Vagy mèg azt szeretném tudni hogy mennyi zargatják az embert a rend őrei ha elvisz ott egy hölgyet? Előre is köszi!
Voltam már cigány lánnyal, álltam meg. Nem bántam meg. Igényes volt. Jó volt. Bár valóban lehet találni lányokat háznál is, annyiért mint útszélen, és az csak nem egy erdőszéli kaland. De biztosan lesz még erdőszéli kalandom is, annak is meg van egy feelingje.
Nem tudom biztos a rendőrök bevitték Őket
,de nem is kár értük cigány igénytelen picsák és annyit kérnek majdnem mint a szép lányok a háznál
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 07. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 07. péntek 14:32

Törölt felhasználó (52623)

Debreceni nagyerdőről hová tűntek a lányok?
Debreceni nagyerdőről hová tűntek a lányok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 20:59
Törölt felhasználó (806618)

Csak cigány lotyók vannak

Csak cigány lotyók vannak
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2014. 03. 05. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 15:35

Sziasztok!
Ma ismét a 4-es főúton volt dolgom, és gondoltam, ha lesz egy szép csaj, nem hagyom ki...
Sajnos, csak a szokásos, részemre nem tetsző két hölgyet láttam, így a mai nap kimaradt.
Vagy ne is várjam, mert eltűntek a többiek Nyh-Db között?
Ma ismét a 4-es főúton volt dolgom, és gondoltam, ha lesz egy szép csaj, nem hagyom ki...
Sajnos, csak a szokásos, részemre nem tetsző két hölgyet láttam, így a mai nap kimaradt.
Sziasztok!
Melyik varosban talalhato a nagylany?
(Ez egy válasz AcidBurn üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 21:16

Ha valaki Vajdaságban jár és kell neki egy profi szöszi, akkor adhatok elérhetőséget!