akkor egyedül

Szolnokon lenne valakinek kedve Partyba vágni ma egy kis csajt? Magyarlány, nem kell fizetni!
Gödöllőn és környékén szoktak kint állni lányok?
Nagykőrösön vagy cegléden tudtok jó hivatásos néniket?

Szobára mentem egy fekete lányhoz. Milf volt , valami brutál orálja volt. Dugás nem volt, de levetkőzött - játszott magával.Piercing + tetkós punci, izgalmas volt ,nem volt ilyenbe részem még
Nagyon profi és tapasztalt volt. Nem nagyon szoktam kurvázni de azt hiszem ez megérte !

szía tucvalamitírní aszőkéről dugguminélkűl lehet nyalni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 19:54
Törölt felhasználó (879341)

A szöke tényleg élvezettel szopik !!
Útszélit kinyalni..... nagyon meleg. Te tudod. Szerintem azok szigorúan csak szopatásra valók
(Ez egy válasz luisz89 üzenetére (2013. 08. 02. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

monor és üllő között van egy szőke róla tud valaki valamit?
szerencsés fickó vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 22:52
Törölt felhasználó (249467)

Mivel kamionos vagyok rendszeresen űritek kurváknál, nem rég pl szerbiába jártam olcsó prostik
forintba 2000ft szopatás guminélkül szex 3000ft guminélkül 5000. gumi nélküli fullos csomagott választottam 5kilóé nem bántam meg, bomba csaj volt, kivételesen..
szép karcsú hosszú lábú magas fekete hajú lány, szép cicik
szép punci!! 21 éves volt
adott egy privát számot is ahol elérem és tudott magyarul az apja magyar
+ 2000é ürítettem a popojába, tetszett neki, először nem nagyon engedte de végül igen

Jelentkezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 18:09
Törölt felhasználó (857149)

Srácok Abonyban találtam 2 roma csajt!!
Bevállalosak,csinosak és olcsok!!
Vki velem együtt eljönne???
A szöke tényleg élvezettel szopik !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 17. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 17. szerda 15:49
Törölt felhasználó (33763)

Valaki kipróbálta már a szemétégetőnél, a hídnál álló fekete hajú leányzót??? Egy szőkével ketten szoktak ott állni a kanyarban a szalagkorlátnál. Érdemes megállnom nála? Megéri a pénzét?
Srácok Abonyban találtam 2 roma csajt!!
Sziasztok ! Kaposvár Böhönye környékén tud valaki kurvákat vannak egyáltalán arra ???
Sziasztok. Nagykanizsán merre lehetne kurvákat taláni??? Magyar utca vagy Dózsa?? Vkinek van tapasztalata???
fejér megyébe tudtok jó kurvákat ?
Baranya megyében merrre érdemes menni? Ötletek tapasztalatok?
Gubacsi uttal ovatosan sok ott a lehuzos csaj
Sziasztok! megint egy hatalmas élményel gazdagodtam ócsa körül! egy fillingrán kis szőkét szedtem fel az út szélén kemény fenekű formás tenyérbe illő cicik, SZÉP ARC! /ritka erre/ és valahogy én is bejöttem neki, nah de hát kurva azt mondt amit akar..
4000 gumi nélküli szopás, 5000 szex gumival, 6000 anál, a fullos meg 8000ezer volt, de ebbe lehetőség volt ledobni az esőkabátott
ebbe egyeztünk meg, és olyan szép kis puncija volt h muszáj volt kinyalnom..
még prostit sose nyaltam ki, de ez jó volt, vissza térő leszek hozzá, amugy 21 éves

Tolna megyében esetleg nem tudtok valamerre jó lányokat?
Erre én is kiváncsi vagyok. Többször gondoltam rá megállok arrafelé,de elég neccesnek tűnik a hely.
(Ez egy válasz MRoland81 üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 14:03

gubacsi úton mindig van 6-8 csaj!
Egyszer megállok! Valakinek tapasztalat róluk?
Egyszer megállok! Valakinek tapasztalat róluk?