A 14.kerületben járt már valaki?vagy tud valaki ajánlani valami jó helyet??köszi
A tarcsai lányokról valakinek valami tapasztalat esetleg fotó ?
Csömör,Kistarcsa.Gödöllő valaki tud útszéli lányokat ?
Dunakeszi ???
Csömör,Kistarcsa.Gödöllő valaki tud útszéli lányokat ?
Dunakeszi ???
Én néha (kb havi 1x) kefélek útszélivel s még soha nem jártam meg... persze figyelj a választásra
ha a strici figyeli s ilyenek, én meggondolnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 28. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 28. csütörtök 13:07

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Weboldalon található lányoknál már voltam többször is, viszont út széli mellett még nem. A kérdésem az lenne, hogy van valami alapja a félelmemnek, hogy lehúz, bepalizik, vagy csak simán átver, vagy azért ilyentől ne tartsak? Ma az egyik úton láttam egy elég szép leányzót, így szívesen meglátogatnám, csak nem tudom hogy tegyem-e. Köszönöm a válaszokat
Weboldalon található lányoknál már voltam többször is, viszont út széli mellett még nem. A kérdésem az lenne, hogy van valami alapja a félelmemnek, hogy lehúz, bepalizik, vagy csak simán átver, vagy azért ilyentől ne tartsak? Ma az egyik úton láttam egy elég szép leányzót, így szívesen meglátogatnám, csak nem tudom hogy tegyem-e. Köszönöm a válaszokat
Régen a bajai voltak. Most semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 20:37
Törölt felhasználó (3878522)

Szegeden hol vannak csajok akik kint állnak? Sehol nem láttam még őket
Szia. Szerinten nem mégpedig azért mert egy barátnővel megbeszélsz mindent megosztod vele a hétköznapok golgait ha meg ez a kapcsolat komolyá válik össze is költöztök. A szeretőnél más érzelmek vannak és ebben a felállásban valami olyat keres az ember amit a barátnő vagy a feleség nem ad meg vagy már elmult. A szextárs meg arról szól hogy két emberközött működik a kémi isteni vele a sex persze itt sem érzelem mentes mert azért érdekel hogy mi van a máikkal de nem merültök el a másik életében. Ezekben a szituációkban az egyik fél egy idő után változtat vagy többet szertne vagy mást másképpen. Szerintem ez a külömbség! Viszont a lényeg, hogy mindig kellő tisztelettel bánjunk a másikkal és tudjuk hogy hol a helyünk az adott helyzetbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 31. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 31. csütörtök 11:40
Törölt felhasználó (3366372)

Cím szó, barátnő, szerető, szex társ. Egy pár férfinek ez mind egy! Mindenért fizetne!!! Szerintetek egyet jelentenek ezek a szavak???
En igenyes roma csajt keresek
Sziasztok, a budai oldalon a városon belül szoktak lenni? (útszéli)
Simán bevállalnám
Végül hogyan döntöttél, voltál? (Ez egy válasz zoli macs üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 11:21

Végül hogyan döntöttél, voltál? (Ez egy válasz zoli macs üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Egy kérdésem volna vagy ti hogy csinalnatok?
Egy gyerek kori osztály társamam láttam a roszlanyok. Hú n.
Nagyon felizgatot! És játszom a gondolattal hogy el megyek hozzá. Ti elmenetek hozzá a helyemben?
Egy kérdésem volna vagy ti hogy csinalnatok?
Egy gyerek kori osztály társamam láttam a roszlanyok. Hú n.
Nagyon felizgatot! És játszom a gondolattal hogy el megyek hozzá. Ti elmenetek hozzá a helyemben?
Sziasztok!
Celldömölkön tud valaki fizetős kurvát?
Celldömölkön tud valaki fizetős kurvát?
Sziasztok Siófok környékén hol szoktak kint állni?
Köszönöm a választ! Bocs, de Téged minősít!
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2018. 07. 18. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jászberény környékén merre állnak kint lányok ? Sehol nem láttam kint.
Nagykanizsán
Szegeden hol vannak csajok akik kint állnak? Sehol nem láttam még őket
Hát amilyen jo muffok vannak a rosszlányokon hülye lennék kihagyni öket. Pénzem van szoval dugom mindet
ha írt neked valaki, azt megosztod velem légyszi? én is kíváncsi lennék az élményekre
Ez engem érdekelne!
(Ez egy válasz Driller üzenetére (2018. 06. 29. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 29. péntek 12:08

Szerintem nem kell ilyentől tartanod, én tizenévvel ezelőtt elég sokszor pipáztattam sokfelé az országban, soha nem volt ilyen jellegű probléma. A gumi az alap!!!
Ázsiai lányokat hol? Vagy ők teljesen zárt közösség?
Szerintem nem kell ilyentől tartanod, én tizenévvel ezelőtt elég sokszor pipáztattam sokfelé az országban, soha nem volt ilyen jellegű probléma. A gumi az alap!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 28. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 28. csütörtök 13:07
Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Siofok környéken van valami igényes nő akit meglátogathatnánk?