Ilyen hölgy engem is érdekelne. Budapest keleti oldalán, M0-s vonzáskörzetében.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 08. csütörtök 06:41

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Szia. Engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 14:17
Törölt felhasználó (3895232)

Bővebben?
Bővebben?
Vác környékén tud valaki útszélit?
Sziasztok! Kecskeméten tudtok ajánlani olyan fiút aki nem hirdet?
sziasztok! pest környékén mennyiért lehet szopatni?
rendszeres vendég vagyok7ezer a full
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 12. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 12. péntek 09:03

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
A 7es ut mellett van egy pár csaj. Némelyik elég jól néz ki

Sziasztok!
Nagykanizsán tudtok olyat aki ügyesen melytorkozik, s lehet a torkában élvezni?
Miért hagytad abba?
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 27. csütörtök 09:25

Én is kipróbáltam egy ideig fizetés kiegészítésként, de nem az utszélén
Én is kipróbáltam egy ideig fizetés kiegészítésként, de nem az utszélén
Lehúzós cigány csajok.Figyelő strici a bokorból. Meséltek olyat is hogy valakit kajak kizsebelt a kurva...
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2018. 03. 16. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
El kell ismerni és vállalni kell, hogy a prostitúció mint probléma kihívást jelent a társadalomra nézve.Kihívást jelent de véleményem szerint ha rendben működik szükséges közös akarat megnyilvánulása. Prostitúció mindig volt és mindig lesz akár tettszik ez másoknak akár nem. A hatóságoknak persze hivatalból nem tettszik ez a dolog annál is inkább mert ehhez az iparághoz sajnos sok kizsákmányolás élősködés és emberrablás is társul. A prostitúció igénye szimbolizálja a férfiak egészséges szexuális vágyait kompenzálhatja a társas kapcsolatban élők elmagányosodásából fakadó elhidegülést.Nagyon sok mindent kellene és lehetne ezzel kapcsolatosan tenni kizárólag a bűncselekményekkel kapcsolatban: ( kizsákmányolás, kitartottság, kerítés) Üldözni teljességgel felesleges sok esetben hasznos dolog mert sok magányban élő férfi számára ez jelentheti az egyedüli megoldást. Azok a férfiak, akik másképpen nehezen jutnának szexuális élményhez, kielégüléshez előbb vagy utóbb kénytelenek lesznek egészséges ösztöneik parancsára hallgatni. Pénzt adnak a testi gyönyörökért amiben nem lehet semmi kivetni valót találni.Női szemmel is teljes mértékben megértem azokat a férfiakat akik az út mellett álló sok esetben feltűnően csinos és hibátlan testi adottságokkal rendelkező hölgyekkel az autójukban testi kapcsolatot létesítenek.Mi mást tehetnének? Az elhidegült kapcsolatok miatt létrejött társasmagány a nők elutasító magatartása mind hozzájárul ahhoz hogy a férfiak az utcán álló hölgyekkel vigasztalódjanak.A férfiaknak csak azt tanácsolom: legyenek óvatosak és óvják az egészségüket. A beszámolók : Hol -Kivel,- Mikor -Mennyiért ""Merre Felé""?... hasznos információk. Érdemes és fontos megosztaniuk egymás között a tapasztalataikat a saját és mások testi épsége és biztonsága érdekében.
Sziasztok!
Van ötletetek hoyg az 51-es úton miért nincsenek lányok? Nagyon gyakran járok arra, és sajnos nem találok ott senkit, pedig hely lenne bőven rá, forgalom is van. A másik kérdésem, hogy Soroksárról Alsónémedi felé az 5-ös út szélén álldogáló lányoknál volt már valaki? Van tapasztalat? Én többször elmentem már arra, ki is néztem már 1-2-t, van ott sötétebb bőrű lány is, nem tudom melyikhez kellene menni. Hátha van már valakinek arra tapasztalata és megosztaná velem.
Van ötletetek hoyg az 51-es úton miért nincsenek lányok? Nagyon gyakran járok arra, és sajnos nem találok ott senkit, pedig hely lenne bőven rá, forgalom is van. A másik kérdésem, hogy Soroksárról Alsónémedi felé az 5-ös út szélén álldogáló lányoknál volt már valaki? Van tapasztalat? Én többször elmentem már arra, ki is néztem már 1-2-t, van ott sötétebb bőrű lány is, nem tudom melyikhez kellene menni. Hátha van már valakinek arra tapasztalata és megosztaná velem.
A 14.kerületben járt már valaki?vagy tud valaki ajánlani valami jó helyet??köszi
A tarcsai lányokról valakinek valami tapasztalat esetleg fotó ?
Csömör,Kistarcsa.Gödöllő valaki tud útszéli lányokat ?
Dunakeszi ???
Csömör,Kistarcsa.Gödöllő valaki tud útszéli lányokat ?
Dunakeszi ???
Én néha (kb havi 1x) kefélek útszélivel s még soha nem jártam meg... persze figyelj a választásra
ha a strici figyeli s ilyenek, én meggondolnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 28. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 28. csütörtök 13:07

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Weboldalon található lányoknál már voltam többször is, viszont út széli mellett még nem. A kérdésem az lenne, hogy van valami alapja a félelmemnek, hogy lehúz, bepalizik, vagy csak simán átver, vagy azért ilyentől ne tartsak? Ma az egyik úton láttam egy elég szép leányzót, így szívesen meglátogatnám, csak nem tudom hogy tegyem-e. Köszönöm a válaszokat
Weboldalon található lányoknál már voltam többször is, viszont út széli mellett még nem. A kérdésem az lenne, hogy van valami alapja a félelmemnek, hogy lehúz, bepalizik, vagy csak simán átver, vagy azért ilyentől ne tartsak? Ma az egyik úton láttam egy elég szép leányzót, így szívesen meglátogatnám, csak nem tudom hogy tegyem-e. Köszönöm a válaszokat
Régen a bajai voltak. Most semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 20:37
Törölt felhasználó (3878522)

Szegeden hol vannak csajok akik kint állnak? Sehol nem láttam még őket