Most elképzeltem, hogy mondjuk látok egy celebet a tv-ben, azt nem tudom honnan tudnám meg az elérhetőségét, de tegyük fel megvan. Aztán megkeresem hogy lenne-e kedve 200 eFt-ért egy órát velem tölteni. Biztos úgy vágna ki hogy a lábam se érné a földet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 18:39

Törölt felhasználó (4070622)

Aki autós, az inkább felejtős. Egy magára valamit adó normális lakásban fogad. Tiszta rendezett szoba, fürdő (hotel szintű). Ahol ez nincs meg kerülendő. Már az ajtóban lecsekkolnak, aztán fürdés után is komplett. Ha egészségügyi kockázatot éreznek benned vége a randinak. Ismétlem, a minőségi szolgáltatásról beszélek.
Hát a celeb, meg nem kávézni menne veled. Ahol meg vagytok ott nem fényképeznek. Természetesen volt már zsarolós ügy is ilyesmiből, de ez igen ritka és jellemzően célirányos.
Hát a celeb, meg nem kávézni menne veled. Ahol meg vagytok ott nem fényképeznek. Természetesen volt már zsarolós ügy is ilyesmiből, de ez igen ritka és jellemzően célirányos.
Aki autós, az inkább felejtős. Egy magára valamit adó normális lakásban fogad. Tiszta rendezett szoba, fürdő (hotel szintű). Ahol ez nincs meg kerülendő. Már az ajtóban lecsekkolnak, aztán fürdés után is komplett. Ha egészségügyi kockázatot éreznek benned vége a randinak. Ismétlem, a minőségi szolgáltatásról beszélek.
Hát a celeb, meg nem kávézni menne veled. Ahol meg vagytok ott nem fényképeznek. Természetesen volt már zsarolós ügy is ilyesmiből, de ez igen ritka és jellemzően célirányos. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 17:57
Hát a celeb, meg nem kávézni menne veled. Ahol meg vagytok ott nem fényképeznek. Természetesen volt már zsarolós ügy is ilyesmiből, de ez igen ritka és jellemzően célirányos. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

A higiéniáról jut eszembe, egyszer valami netes oldalon beszélgetésbe keveredtem egy nővel aki ilyen dolgokat csinált, aztán szóba került én hogy képzelem a dolgot. Mondom először közös fürdés, erre ő hogy a fürdés az nem, de a francia bejön neki, ha nincs hely a kocsiban is megcsinálja. Aztán többet nem beszéltünk, gondoltam nem sokra mennénk, mert nincs is kocsim, de olyan meg pláne nincs amiben van tusoló.
Celeb aki szerepel a tv-ben vagy az újságban pláne nem kellene, még a végén lefotóznának, vagy levideóznának vele. Meg gondolom én sem jönnék be neki, mert oda már minimum fürdőkáddal felszerelt BMW kéne.

Celeb aki szerepel a tv-ben vagy az újságban pláne nem kellene, még a végén lefotóznának, vagy levideóznának vele. Meg gondolom én sem jönnék be neki, mert oda már minimum fürdőkáddal felszerelt BMW kéne.

A higiéniáról jut eszembe, egyszer valami netes oldalon beszélgetésbe keveredtem egy nővel aki ilyen dolgokat csinált, aztán szóba került én hogy képzelem a dolgot. Mondom először közös fürdés, erre ő hogy a fürdés az nem, de a francia bejön neki, ha nincs hely a kocsiban is megcsinálja. Aztán többet nem beszéltünk, gondoltam nem sokra mennénk, mert nincs is kocsim, de olyan meg pláne nincs amiben van tusoló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 14:27

Törölt felhasználó (4070622)

Ennek a feléért már normális, az elvárásokhoz tökéletesen idomuló hölgyet lehet találni. De a hozzá állásuk nagyban függ a kliens viselkedésétől, személyes higiéniájától stb. Az általad becsült összegnek a kétszereséért olyan celebbel is eltölthető egy óra aki már sok tv és újság szereplésen van túl.
Ennek a feléért már normális, az elvárásokhoz tökéletesen idomuló hölgyet lehet találni. De a hozzá állásuk nagyban függ a kliens viselkedésétől, személyes higiéniájától stb. Az általad becsült összegnek a kétszereséért olyan celebbel is eltölthető egy óra aki már sok tv és újság szereplésen van túl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 12:24
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem a normalisabb no a dragabb kategoria. Ugy 100.000 korul kezdodve. Ok talan mar kicsit meg is eroltetik magukat es a rendelkezesre allo szereto szinvonalat hozzak. Nem a celebritasokra gondolok, mert ok szerintem kevesse igyekeznek. Nincs tapasztalatom, de igy kepzelem logikusan vegig gondolva.
Szerintem a normalisabb no a dragabb kategoria. Ugy 100.000 korul kezdodve. Ok talan mar kicsit meg is eroltetik magukat es a rendelkezesre allo szereto szinvonalat hozzak. Nem a celebritasokra gondolok, mert ok szerintem kevesse igyekeznek. Nincs tapasztalatom, de igy kepzelem logikusan vegig gondolva.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 12:17

Valamennyivel 43 éves korom után. Vannak más városokban is hasonló negyedek, legalábbis 10-20 évvel ezelőtt láttam egy-két helyen, csak az amszterdami talán a leghíresebb mert ott ablakban vannak a nők. Nagyjából egyetértünk, nekem sem az a vágyam hogy gyorsan kielégítsen valaki miközben baromira unja a dolgot és csak azt élvezi amikor kapja meg a pénzt. Nekem sincs túl nagy tapasztalatom, talán lehet normálisabb nőre is ráakadni, de nem hiszem hogy könnyű. Akkor már inkább megoldom egyedül.
Valamennyivel 43 éves korom után. Vannak más városokban is hasonló negyedek, legalábbis 10-20 évvel ezelőtt láttam egy-két helyen, csak az amszterdami talán a leghíresebb mert ott ablakban vannak a nők. Nagyjából egyetértünk, nekem sem az a vágyam hogy gyorsan kielégítsen valaki miközben baromira unja a dolgot és csak azt élvezi amikor kapja meg a pénzt. Nekem sincs túl nagy tapasztalatom, talán lehet normálisabb nőre is ráakadni, de nem hiszem hogy könnyű. Akkor már inkább megoldom egyedül.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 11:08

43 éves korod előtt vagy után...?
Látványosságként én is szívesen megnézném.
A fizetős lányos téma nem vonz,persze kipróbáltam,nem volt rossz,de valami hiányzik belőle

A fizetős lányos téma nem vonz,persze kipróbáltam,nem volt rossz,de valami hiányzik belőle

43 éves korod előtt vagy után...?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 01. 22. szerda 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 23:04

Én voltam, és megnéztem azt a bizonyos negyedet is, de ha fizettek volna se lett volna merszem bemenni bármelyik lányhoz. Mindenesetre mint turistalátványosság érdekes dolog.
Én voltam, és megnéztem azt a bizonyos negyedet is, de ha fizettek volna se lett volna merszem bemenni bármelyik lányhoz. Mindenesetre mint turistalátványosság érdekes dolog.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 22. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 18:13

Hmm..én sem.. remélem nem lesz ebből oltós duma a fórumon pl ilyen hogy:" Mit akarsz már,honnan tudnád,még nem is kurváztál Amszterdamban sosem.."

Hmm..én sem.. remélem nem lesz ebből oltós duma a fórumon pl ilyen hogy:" Mit akarsz már,honnan tudnád,még nem is kurváztál Amszterdamban sosem.."
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 22. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 17:48

Törölt felhasználó (4052772)

Meg en sem jartam Amszterdamban.:-(
Akkor gazos vagyok?
Akkor gazos vagyok?
Meg en sem jartam Amszterdamban.:-(
Akkor gazos vagyok?
Akkor gazos vagyok?
Sziasztok Monor környékén keresnék olyat ....aki ki próbálná milyen kurválkodni...
Mi a meglepo abban, hogy valaki nem volt valahol? Te sem voltal mindenhol.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2020. 01. 21. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 20:41

Nekem meglepő, mert nem volt... Meg te sem. Mindenki magából indul ki. De ez már nem ide tartozik.
Nekem meglepő, mert nem volt... Meg te sem. Mindenki magából indul ki. De ez már nem ide tartozik.
Ebben pontosan mi is a meglepő? Én sem jártam ott soha. Biztosan ufók vagyunk
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2020. 01. 21. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igen... 43 évesen még nem járt Amszterdamban???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 19:58
Törölt felhasználó (4236812)

Óvatos. Ami teljesen rendben van. Bár nem hiszem, hogy ár függő volna a dolog.
Óvatos. Ami teljesen rendben van. Bár nem hiszem, hogy ár függő volna a dolog.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2020. 01. 21. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 19:54

Pedig igen úgy néz ki, hogy van már benne rutinja..... /másnap szuri /Én ilyeneket még nem is hallottam...
Pedig igen úgy néz ki, hogy van már benne rutinja..... /másnap szuri /Én ilyeneket még nem is hallottam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 19:31
Törölt felhasználó (4236812)

A világért se kockáztass

A világért se kockáztass
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 22:56
Aki funfzig euroert jon az alatta van az en igenyszintemnek valszeg. :P Nem akarok masnap szurit felvenni, hogy le ne essen a farkam. :P

Törölt felhasználó (3715492)

Aki funfzig euroert jon az alatta van az en igenyszintemnek valszeg. :P Nem akarok masnap szurit felvenni, hogy le ne essen a farkam. :P

Aki funfzig euroert jon az alatta van az en igenyszintemnek valszeg. :P Nem akarok masnap szurit felvenni, hogy le ne essen a farkam. :P (Ez egy válasz hupika üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Én voltam Amszterdamban, és bevett szándékom volt, hogy kipróbálom azt a híres negyedet. Hatalmas volt a választék, szebbnél szebbek. Kiválasztottam egyet, igen magyarázza, hogy fünfzig euró... Mondom, oké. Felmegyünk a szobába, tisztálkodási lehetőség szinte semmi, ruha le, hanyatt az ágyon, csaj hevesen szopni kezd, mutatom neki, most már jöhetnél rám... Erre elkezdi, hogy opcijó.... Fünfzig euró... Én meg mutattam neki, akkor szopjál csak nyugodtan tovább... Megdolgozott a pénzéért, mert szopástól nem megyek el könnyen..
Izgalmas játék lenne egy - két ilyen alkalom!
(Ez egy válasz Vévé7 üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 00:16

Sziasztok! Kivancsisagbol es vagyaim kielegitesenek celjabol szivesen jatszanam el, hogy prostitualt vagyok par aljalommal. Persze csakis akkor ha talalok erre a celra megfelelo es igenyes pasit
Helyszin: vas/zala/veszprem megye :*

Helyszin: vas/zala/veszprem megye :*