Siófok-Tamási -Szekszárd vonalon ismer vki megbízható leánykát ?
Sziasztok,
tudjátok, hogy merre vannak lányok Bp-en mostanában?
tudjátok, hogy merre vannak lányok Bp-en mostanában?

Szia!
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2021. 02. 20. szombat 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Felmész az ismert oldalra (itt nem írom le a nevét), kinézel egy lányt, felhívod és elmondja az árait, ennyi.
(Ez egy válasz raul76 üzenetére (2021. 04. 01. csütörtök 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 01. csütörtök 01:15

Milyen tarifával dolgoznak a lányok? orál,normál,anál stb érdekelne . Én még sose vettem igénybe fizetős szolgáltatást ezen a téren, bár párszor már megfordult a fejemben, álltalában mindig volt akin letudtam vezetni a feszkót.
10-15 oké az felett már sok szerintem ez egyéni vélemény
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 04. 06. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcsban Nyiregyháza környékén esetleg egy jó kinai kurvát nemtud valaki??
szolnok közelében? hol keressek?
Dunaújvárosba Roszányokon Timinél volt már valaki
Honnan kezdődik az "aranyár"?
(Ez egy válasz ibrahim22 üzenetére (2021. 04. 05. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 05. hétfő 14:21

Sziasztok esetleg Szegeden tudtok olyat aki nem aranyàrba van és tudja a dolgát nagyon teli vagyok ki kellene engedni már
Sziasztok esetleg Szegeden tudtok olyat aki nem aranyàrba van és tudja a dolgát nagyon teli vagyok ki kellene engedni már
Elárulod privátban?
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2021. 04. 03. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok jó kurvát akit ketten lehet dugni
Milyen tarifával dolgoznak a lányok? orál,normál,anál stb érdekelne . Én még sose vettem igénybe fizetős szolgáltatást ezen a téren, bár párszor már megfordult a fejemben, álltalában mindig volt akin letudtam vezetni a feszkót.
Jó lenne egy amatőr kezdő strici nélküli kurva.
Valaki találkozott már ilyennel ? Ötlet hol lehet ilyet találni?
Valaki találkozott már ilyennel ? Ötlet hol lehet ilyet találni?
Mindig más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 28. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 28. vasárnap 19:28
Törölt felhasználó (4416782)

Vannak megszokott kedvenceitek akikhez rendszeresen jártok vagy mindig más ?
vesztek neki valami extrát ?
Vannak megszokott kedvenceitek akikhez rendszeresen jártok vagy mindig más ?
Hello
Békés megyében állnak kint valahol lányok?
Békés megyében állnak kint valahol lányok?
A roszlányokon pesten Nati nál volt már valaki ?
Nem is a fantáziálgatás a lényeg.. inkább izgalmas hogy ott áll és csak úgy odaállok aztán elmegyünk valahova, még ha lenne ilyen hely talán rendszeres tudnék arra menni üríteni esetleg,
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)