Sziasztok! Ha lakásra megyek egy lányhoz, mennyit kérnek nagyságrendileg egy órára mostanában? Van valakinek ilyen tapasztalata?
Van tippetek arra, hogy merre keressek Kecskemét 40 km-es körzetében lányokat? Sajnos, akiket a városon belül találtam, azok nem túl hívogatóak...
Nem tudjátok , hogy a szemèt égetőtől hova tüntek a lányok ?
Kár hogy nincs kocsim.
Fehérvári rosszlányt tudtok ajánlani aki nem roma?

IX. Ker Szabadkai út.

Dunaújváros vagy annak közelében van útszéli lány?
Valaki volt már roszl 14 ker örömboszinál ?
Zalában Baki körforgalomnál szőke hajú hölgyről tud valaki?? Priviben
Miskolcon rosszlanyokrol vki tapasztalat? (olyanról írjatok aki nem roma és voltatok nála)

Dunaújváros közelében van valahol kinti lány?
Engem is érdekelne... ( Fél profi)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 26. hétfő 22:42
Törölt felhasználó (4230312)

Szegeden tud valaki aki nem a Szegedi boszorkányok oldalon hírdet vagy a rosszlànyokon?

Szegeden tud valaki aki nem a Szegedi boszorkányok oldalon hírdet vagy a rosszlànyokon?

Salgótarján körül vannak kint lányok? Irjatok privit ha tudtok valami infót! Köszi
Próbáltad valamelyiket?
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 07. 14. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltatok mostanában a Dunakeszi úton? Milyenek ott a lányok?
Vannak még kint valahol Pest környéken ? Hova érdemes menni cirkálni?
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 07. 14. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden és környékén merre találok prostikat ?
Sziasztok.
Esetleg Csongrád megyei nem profi leányzót nem tud valaki ?
Esetleg Csongrád megyei nem profi leányzót nem tud valaki ?
Jelentem visszatértek a lányok az 5-ösre.
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 06. 11. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 22:27

Sziasztok! Nem tudjátok hova tűntek a lányok az 5-ös útról Pest után és Alsónémedi előtt?