4-es út környékén pest-albertirsa között merre érdemes lányokat keresni?

Ha megkérdezed a lányokat, biztosan megmondják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 15. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 22:25
Törölt felhasználó (3183992)

Sziasztok!
A Gubacsi úton tudja valaki, hogy kb. mi a tarifa? Köszi!
De kivancsi vagyok. Egy ilyen randit meglesnék. Nagyon izgalmas lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 15:56
Törölt felhasználó (4637132)

Azért szinvonalban vannal elvárasaink minőségben és megjelenesben is. De értem amit mondott. Parom most kezdi élvezni az anyagi oldalát is... de ah hozzá ér pasi abban a pillanatban már elvez is... probalom elerni h neválogasson ennyire
Illetve az ő esetében mit jelent az amatőr?
(Ez egy válasz Username üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve az ő esetében mit jelent az "amatőr"?
(Ez egy válasz Username üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Anikó 11 -ről tud valaki véleményt mondani?
Anikó 11 -ről tud valaki véleményt mondani?
Szia! Tudsz küldeni elérhetőséget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 12:43

Törölt felhasználó (892904)

Szia! Füzesabony környékén tudok egy vékony csajt
Szia! Füzesabony környékén tudok egy vékony csajt
(Ez egy válasz Meliodas üzenetére (2022. 11. 08. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Miskolcon tudd valaki amator lanyt?
Bár ő nem prosti, nagyon bevállalós csajszi, aki a romákat szereti.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4222642
(Ez egy válasz Nathan02 üzenetére (2022. 11. 04. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 18:17

Békéscsabán nem tud valaki olyan prostit aki vállal romát is? Hiába a normális beszédstílus,ápoltság stb. nem tudok olyat aki vállalna,akinél nincs kiírva a hirdetésében ,hogy nem vár romát, ha meghallják hogy az vagyok egyből lemondják.Sokat nőt hívtam de mindig ez a válasz. Köszönöm ha valaki tud segíteni
Írjál Zsofi1990-nek, ő csak romákkal kamatyol.
(Ez egy válasz Nathan02 üzenetére (2022. 11. 04. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 18:17

Békéscsabán nem tud valaki olyan prostit aki vállal romát is? Hiába a normális beszédstílus,ápoltság stb. nem tudok olyat aki vállalna,akinél nincs kiírva a hirdetésében ,hogy nem vár romát, ha meghallják hogy az vagyok egyből lemondják.Sokat nőt hívtam de mindig ez a válasz. Köszönöm ha valaki tud segíteni
este/délután sötétedés után az ecseri és a corvin között
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 14:38

Üllői úton én már nagyon rég nem látok lányokat. Merre vannak?
Üllői úton én már nagyon rég nem látok lányokat. Merre vannak?
(Ez egy válasz reget üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 12:26

RL-t nem szeretem, sok a kamu képes, aki felismerhetetlenné retusált képet tölt fel, vagy csak simán a sok évvel ezelőtt készült képeit rakja fel. Túl sokszor volt már olyan, hogy ajtónyitás után inkább elsétáltam, vagy maradtam de nem egyedül fogadott.
Utcán azt kapod amit látsz
Én szoktam járni a Népligetbe, üllői útra, szabadkai útra, helikopter út, lőrinci út, ócsai felé.
Ha ezeken kívül van még dél-pesten hely amit nem ismerek akkor segítsetek ki egy makktársat

Ha ezeken kívül van még dél-pesten hely amit nem ismerek akkor segítsetek ki egy makktársat

Régebbeb volt gyógyszergyárin is élet.
(Ez egy válasz reget üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 12:26

RL-t nem szeretem, sok a kamu képes, aki felismerhetetlenné retusált képet tölt fel, vagy csak simán a sok évvel ezelőtt készült képeit rakja fel. Túl sokszor volt már olyan, hogy ajtónyitás után inkább elsétáltam, vagy maradtam de nem egyedül fogadott.
Én szoktam járni a Népligetbe, üllői útra, szabadkai útra, helikopter út, lőrinci út, ócsai felé.

(Ez egy válasz gintonic5 üzenetére (2022. 10. 28. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 18:55

Ki hol szokott kurvát keresni?
RL, puncs, vagy utcai helyek? (Pl: Üllői, Dunakeszi)
Kelena, illetve keli nevu lanyokrol hallanek velemenyt.
Ki hol szokott kurvát keresni?