Szolnokon van értelmes?
Kamaraerdei úton senki... Most jártam arra. Pedig valaha volt ott élet
(Ez egy válasz Johhny_69 üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 13:14

Sziasztok! Szerintetek ma merre kellene jó kiállású lányokat keresni pesten? Vannak új valamire való helyek, vagy még mindig a Dunakeszi út az egyetlen valamirevaló lehetőség?
Sziasztok! Szerintetek ma merre kellene jó kiállású lányokat keresni pesten? Vannak új valamire való helyek, vagy még mindig a Dunakeszi út az egyetlen valamirevaló lehetőség?
Az, kinkster terminológia aszerint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 17:39

Törölt felhasználó (4727809)

Kurvává.. Nevelés? :P
Kurvává.. Nevelés? :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 18:24
Törölt felhasználó (1108392)

Engem sem mozgat a téma. A kurvává nevelés viszont annál inkább.

Engem sem mozgat a téma. A kurvává nevelés viszont annál inkább.

Semmit nem tudok róla de érdemes lehet arra kirandulnom. Keped van rola? Vagy fentvan valahol hirdetokent?
(Ez egy válasz Nagyfaszú1988 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 11:21

Van bátonyterenyén egy csaj. Tetovált fültágitós. Tud róla valaki valamit?
Sziasztok! Nekem a kurvázás nem jön be. Nem azt mondom hogy nem nézem meg öket az út szélén vagy esetleg más platformon de itt vége is a sztorinak. Ugyanis engem lehangol az a dolog hogy itt van x ft és mit csinálhatok vagy csinálsz ezért.a pénzért . ? Jobb szeretem ha a stilus fog meg vagy a személyiség. Sokkal izgalmasabb úgy bármi.
Van bátonyterenyén egy csaj. Tetovált fültágitós. Tud róla valaki valamit?
Hello! Mit tudtok a miskolci RL-on lévő Eperszem nevű nőről? Állítólag itt "vannak" fent ggn is!?
Sziasztok, Budapesten vagy környékén , tud valaki Ázsiai, Afro amerikai, vagy más egyéb távolkeleti lányt ? Köszi
Sziasztok!
Sopron és környékén állnak valahol kint lányok?
Sopron és környékén állnak valahol kint lányok?
Sziasztok!
Veszprémben tudtok ajánlani megbízható, nem lehúzós hölgyet? Kor, alkat kevésbé fontos. RL oldalon 1-2 van csak értékelve. Köszi
Veszprémben tudtok ajánlani megbízható, nem lehúzós hölgyet? Kor, alkat kevésbé fontos. RL oldalon 1-2 van csak értékelve. Köszi
Mosonmagyaróvár környékén aki nem hírder RL-en, vagy hírdet, de bátran ajánlanátok?!
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki Tatabánya környezetben valamerre állnak még kint lanyok?
Nem tudja véletlenül valaki Tatabánya környezetben valamerre állnak még kint lanyok?
Sziasztok. Csongrád megyében aki nem hirdet és amatőr? Jó lenne egy igazán bevállalóst találni, aki többest is vállal akár....
A kiválasztásnál légy nagyon körültekintő, ahogy lentebb írták a vélemények sokat segítenek. Legyenek friss képek a hirdetőről. Ha a telefonban nincs szimpátia ne is erőltesd. Parkolás, pénz ezt már leírták. Ha az ajtóban nem az áll akit elképzeltél, nyugodtan csapj egy hátra arcot. Bárhogy is köntörfalaz a lány és próbálja eladni magát, ne felejtsd el Te vagy a fizető vendég. Ettől persze nem kell bunkónak lenni, de finoman és határozottan érzékeltetni kell a partnertől függően a pozíciódat.
(Ez egy válasz Joaddict üzenetére (2023. 09. 24. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 24. vasárnap 21:45

Sziasztok, tervezek a közeljövőben elmenni először egy rosszlányok csajhoz, nagyra értékelnék mindenféle tanácsot, mire figyeljek, mit kerüljek el. Pl. telefonálás, parkolás, lakásba felmenés, szomszédok, fizetés mikor?
Meg persze minden más amire én nem is gondolok. Előre is köszi.
Hajdu Bihar megyébe van aki nem hirdet és amatőr?
Sziasztok, tervezek a közeljövőben elmenni először egy rosszlányok csajhoz, nagyra értékelnék mindenféle tanácsot, mire figyeljek, mit kerüljek el. Pl. telefonálás, parkolás, lakásba felmenés, szomszédok, fizetés mikor?
Ha valaki tudna egy Budapesti vagy Pest megyei amatőrt aki nem hirdet? Örülnék ha megosztaná velem priviben. Fiatal vagy középkorú?