Sziasztok!
Van kurvázós skype chat szoba. Jelenleg kb 400 tag van benne, pörög rendesen.
- Hol állnak most éppen csajok
- Tapasztalatok
- tagok által készített fotók és videók
- beszámolok, ajánlott és nem ajánlott csajok
Linket nem tudok ide kirakni, ha valakinek kell, írjon priviben
Van kurvázós skype chat szoba. Jelenleg kb 400 tag van benne, pörög rendesen.
- Hol állnak most éppen csajok
- Tapasztalatok
- tagok által készített fotók és videók
- beszámolok, ajánlott és nem ajánlott csajok
Linket nem tudok ide kirakni, ha valakinek kell, írjon priviben
Sziasztok! Dabas, Ócsa környékén hol állnak most lányok? Köszönöm az infókat, akár privátban is.
Sziasztok ! Pesten a szemétégetőnél szoktak még lenni lányok ?
Pest megyében (Göd környékén) vannak lányok az utakon?
Nagyon izgat a gondolat hogy felszedjek egyet.
Mennyibe kerülnek átlagban?

Nagyon izgat a gondolat hogy felszedjek egyet.
Mennyibe kerülnek átlagban?
Voltam sok európai országban clubokban de a kurvák 80%-a nek a legszebb!A kelet-közép-európai magyar,román,ukrán lányok akik ausztria,német,svájc,hollandiában vannak nagy részük nagy paraszt stílusúak ez valószínű az iskolázatlanságból adódik vagy a futtatójuk tanulatlan,bunkóságba miatt ragad rájuk.
Ázsiai lányokat hol lehet találni? RL-en és beszin nem nagyon vannak. Van esetleg valami egyéb holnap ahol érdemes körülnézni?
Sziasztok!
Az 5-ös főút mellett, a felsőlajosi vasúti váróból vett már fel valaki lányt, illetve Táborfalva felé haladva az útmellől?
Kérdésem még, hogy a Dabas melletti párhuzamosan futó mellékútról hova tűntek el a lányok? Korábban ott hemzsegnek, most szinte alig vannak.
Az 5-ös főút mellett, a felsőlajosi vasúti váróból vett már fel valaki lányt, illetve Táborfalva felé haladva az útmellől?
Kérdésem még, hogy a Dabas melletti párhuzamosan futó mellékútról hova tűntek el a lányok? Korábban ott hemzsegnek, most szinte alig vannak.
+1 Anitára
Nagyon jó nő, fiatal, apró termetű, jó kis formás csaj és eszméletlen jó mozgása van, nem kényes és nagyon ügyes, de nem véletlen, ha jól tudom felnőtt filmes, de a lényeg, hogy nagyon kellemes 1 órás élmény volt merem ajánlani. (Ez egy válasz McKanzie78 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó nő, fiatal, apró termetű, jó kis formás csaj és eszméletlen jó mozgása van, nem kényes és nagyon ügyes, de nem véletlen, ha jól tudom felnőtt filmes, de a lényeg, hogy nagyon kellemes 1 órás élmény volt merem ajánlani. (Ez egy válasz McKanzie78 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
RL-n hírdet Kecskeméten két 20+os csaj. Aki volt már náluk kérem írja meg a tapasztalatait!
RL-n hírdet Kecskeméten két 20+os csaj. Aki volt már náluk kérem írja meg a tapasztalatait!
Anita Bellini
(Ez egy válasz fairman üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszpremről tud valaki nyilatkozni
Pl milyebek arra a rosszlanyos lanyok?
Pl milyebek arra a rosszlanyos lanyok?
Debrecen és környékén valaki tud ajánlani egy jó lányt?
Somogyban Tab környékén vannak lányok?
Vagy esetleg nem "profi" hölgy?
Vagy esetleg nem "profi" hölgy?
Heves vármegyei lányokról szeretnék érdeklődni, tapasztalatokat kérni!
Kit ajánlanátok?

Sziasztok! Bács-Kiskunban, illetve Budapest környékén tudtok olyan szabadtéri helyet ahova kurvákat hordanak szexelni?
Lakás
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, írtam.
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 10. 22. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 16:41

Sziasztok.
Egy szép élménnyel gazdagodtak ismét.
Kb 1 év elteltével ismét voltam az előzőekben említett hölgynél.
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége smile jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom....
Egy szép élménnyel gazdagodtak ismét.
Kb 1 év elteltével ismét voltam az előzőekben említett hölgynél.
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége smile jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom....
Én éltem ilyen kapcsolatban! A Szerelmemnek volt a vágya, hogy esténként nagyon szexisen felöltözött és kérte, hogy vigyem el szórakozni! Sokszor csipet fel pasikat! A kocsinkban kefélték szét! Fantasztikus élmény volt, de sajnos külön mentünk!
Fantasztikus volt! Szívesen élnék ilyen kapcsolatban!
Fantasztikus volt! Szívesen élnék ilyen kapcsolatban!
Sziasztok.
Egy Esztergomi csajról érdeklődnék,ha jól emlékszem a neve Szandra volt.
Esztergom kertvárosban "rendelt,és coca-cola fan volt.
Sokat jártam hozzá,a RL-n volt.
Egy jó ideje eltünt.
Nem tudrok róla valami infót?
Egy Esztergomi csajról érdeklődnék,ha jól emlékszem a neve Szandra volt.
Esztergom kertvárosban "rendelt,és coca-cola fan volt.
Sokat jártam hozzá,a RL-n volt.
Egy jó ideje eltünt.
Nem tudrok róla valami infót?
Megosztod, melyik az a lány? Köszi
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2024. 11. 12. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)