Hello. Nagy bátorság volt azt a csajt megdugni gumi nélkül, mert a múltkor nemi tajékon illatos volt és nem izzadság szagra gondolok. Eddig azért járt/tunk útszéli Kurvához mert olcsó. Most már asszem megondolod hogy befogadására e a kukacot a szájába? De másik ekkora igénytelenség van az útszéli Kurvák ban? Nem félnek attól hogy valaki egyszer jól elveri őket egy ajándék átadásával?
(Ez egy válasz Hercegnik üzenetére (ma 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:03

Hallo sziasztok. Olvasván látom jó páran jártok az 5sön. Itt tényleg ennyire leadták a kurvák magukat ennyire hogy gumi nélkül 10000ft dughatoak? Itt a szopás és dugás alap gumi nélkül? Van két fekete hajú a körforgalom között. A vékonyabb fekete Alsónémedi körforgalomnál szivrebbenés nélkül lehet gumi nélkül dugni. A pest felé a másik fekete nagy seggü is szívesen felajánlotta ezt a lehetőséget?
Valaki járt igy és tapasztalta ezeket?
Sziasztok
Jászberény - farmos közt néha szokott kint állni egy fiatal roma lány
Infó van rolla?
Jászberény - farmos közt néha szokott kint állni egy fiatal roma lány
Infó van rolla?
Es közben meg már lehet elkapták az Aids-et is ki tudja! Vagy már terjesztik! És 1-2 éven belül meg már kezdenek is szétrohadni bomlani akik velük dugtak vagy ök is! Gumi nélkül dugni ilyen nöket nagy bátorság!
(Ez egy válasz Hercegnik üzenetére (ma 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:03

Hallo sziasztok. Olvasván látom jó páran jártok az 5sön. Itt tényleg ennyire leadták a kurvák magukat ennyire hogy gumi nélkül 10000ft dughatoak? Itt a szopás és dugás alap gumi nélkül? Van két fekete hajú a körforgalom között. A vékonyabb fekete Alsónémedi körforgalomnál szivrebbenés nélkül lehet gumi nélkül dugni. A pest felé a másik fekete nagy seggü is szívesen felajánlotta ezt a lehetőséget?
Nekem is, kérlek
(Ez egy válasz Mork7 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméten hírdet RL-en egy csaj Alexa. Volt már nála valaki?
Az amelyik szemuveges volt? Egyberuhaban? Az nagyon jo csaj volt, most latttam eloszor. Hol szokott lenni?
(Ez egy válasz Kukkolni jó üzenetére (2025. 08. 27. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 13:46

Oc
Ócsai úton Némedi felé a Mézesnél áll szép,nagymellű,ápolt csaj.Sorban állnak érte.
Ócsai úton Némedi felé a Mézesnél áll szép,nagymellű,ápolt csaj.Sorban állnak érte.
Amelyik ilyen egyberuhába volt és szemüveges? Őt nem láttam még, de nagyon fullos volt. Eddig kecskeméten kurvázgattam, ha van ra igeny szivesen tartok beszamolokat a zsinor utca melletti utcai lanyokrol. 1-2rosszlanyokon is hirdetett anno.
(Ez egy válasz Kukkolni jó üzenetére (2025. 08. 27. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 13:46

Oc
Király vagy, köszi
(Ez egy válasz Etalon88 üzenetére (2025. 08. 26. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 15:20

Hallo. A raklapost nem tudom. Átellenben a trafonal 10 gumi nélkül. A két körforgalom között 5 gumival/10 gumi nélkül de lány függő.
Oc
Csoportmeghíváskkal kapcsolatban, csak hogy mindenki tisztán lásson!
Kezdetben skype chat csoport volt, közel 500 fővel. A skype bezárta kapuit, átvette a teams, mert mindkettőt a microsoft üzemeltette, és két ugyanolyan szoftver nem kell egy cégben. Így maradt a teams, ahova az összes felhasználót átvitte automatikusan a skype-ból. Amikor ez az automatikus átvétel még nem volt biztos, létre lett hozva egy telegram csoport is, de igazából a teams ment tovább. Szóval telegram cspoort van, de halott. A teams kurvázós csoportban jelenleg is közel 500 fő van és aktív. Ha valaki akar, akkor oda kérjen meghívót. Privát üzenetben elküldöm ha rámír.
Kezdetben skype chat csoport volt, közel 500 fővel. A skype bezárta kapuit, átvette a teams, mert mindkettőt a microsoft üzemeltette, és két ugyanolyan szoftver nem kell egy cégben. Így maradt a teams, ahova az összes felhasználót átvitte automatikusan a skype-ból. Amikor ez az automatikus átvétel még nem volt biztos, létre lett hozva egy telegram csoport is, de igazából a teams ment tovább. Szóval telegram cspoort van, de halott. A teams kurvázós csoportban jelenleg is közel 500 fő van és aktív. Ha valaki akar, akkor oda kérjen meghívót. Privát üzenetben elküldöm ha rámír.
Szia! Én is kérnék meghívót a csoportba.
(Ez egy válasz Guy98 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 16:42

Van egy telegram csoport a témában. Privátban tudok küldeni meghívót ha valakinek kell.
Telegram csoportba meghívót
(Ez egy válasz ktm1986 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaphatok én is
Köszönöm (Ez egy válasz Juless üzenetére (2025. 08. 26. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm (Ez egy válasz Juless üzenetére (2025. 08. 26. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyíregyházáról Lenuskával kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata? Vagy más környékbeli lányok akiket érdemes meglátogatni?
Telegram csoportba meghívót tud valaki küldeni?
(Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallo. A raklapost nem tudom. Átellenben a trafonal 10 gumi nélkül. A két körforgalom között 5 gumival/10 gumi nélkül de lány függő.
6os úton alsónémedi elött, a két körforgalom között próbált már valaki lányokat? És a raklap lerakónál? Mindig integetnek, meg rázzák nekem a seggüket, de útszélivel eddig csak lehúzós rossz tapasztalatom volt. Mennyiért szopnak mostanában? Előre is köszi srácok

Sziasztok. Nagyigmánd, Ács, Bábolna,Böny, Gönyü. Bevált lányt tud valaki? Köszi (masszázs happy finishel)
Hallo. Alsónémedi után Bugyi irányba. Omw kut után 1.5 km kb.
(Ez egy válasz Bryan tg üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)