Sziasztok! Jászberény környékén tudtok esetleg lányokat?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Sziasztok! Szekszárdon van olyan lány aki nem hirdet a el,-en.??
Ha valaki tudna egy Budapesti vagy Pest megyei amatőrt aki nem hirdet? Örülnék ha megosztaná velem priviben. Fiatal vagy középkorú?
Lehet bevitték ki tudja. Sok csajt bevisznek mert kristályoznak vagy árulnak kicsiben aztán megbuknak.
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:00
Natasa nevű vékony nagyon fiatal szép arcú fehérbőrű csajról tud valaki valamit arról a környékről ?vagy a Blaha és a Pál utca környékén szokott mozogni Én a pálból vittem egyszer az Illés be azóta nem találom sehol :(
Natasa nevű vékony nagyon fiatal szép arcú fehérbőrű csajról tud valaki valamit arról a környékről ?vagy a Blaha és a Pál utca környékén szokott mozogni Én a pálból vittem egyszer az Illés be azóta nem találom sehol :(
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 15:10
Azt találsz a 8-kerben is pl a Kálvária utca tér környękén cagy az Illés utcában.
Én sem vagyok buzi, csak kanos ;D
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 25. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg ott a Nępligetben tuti hogy szopik is. Mivel amikor leállt a kocsijával bement gyalog az erdŏbe és leálltak kocsik jobbára taxisok akik bementek utána oda!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 25. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 17:17
Nem tudom, beteg a figura, de jobbára ártalmatlan.
Csak már nekem is feltűnt a jelenség hogy csinálja. engem túlzottan nem zavar, ha közel mennél úgyis elbújik.
Csak már nekem is feltűnt a jelenség hogy csinálja. engem túlzottan nem zavar, ha közel mennél úgyis elbújik.
Értem.Hát akkor kellettt volna kontaktot cserélned vele
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (tegnap 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen és fiatal
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, beteg a figura, de jobbára ártalmatlan.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 08:15
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de ezzel mi a célja? Mert èn is már láttam ja a Népligetnél a Korányi utcában meg multkor a reptérnèl is láttam a kiserdöben ahol a melegek szoktak lenni a kocsijában ült!
Nem tudom, nem is érdekel, hetero vagyok.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
50 es feleségemet izgatja ha kurvaként használják..Merre tudná magát ki próbálni jó ribancosan fel öltözve.
Hasonló gondolkodású párok is érdekelnek. Pest és környékén érdekelnek helyszínek.
Hasonló gondolkodású párok is érdekelnek. Pest és környékén érdekelnek helyszínek.
Na de ezzel mi a célja? Mert èn is már láttam ja a Népligetnél a Korányi utcában meg multkor a reptérnèl is láttam a kiserdöben ahol a melegek szoktak lenni a kocsijában ült!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 22:45
Az egy kleopátra parókás faszi. az a heppje hogy random helyeken bújkál női ruhában, majd visszaszáll a kocsijába, és odábbmegy. népliget, korányin a parkban, illés utca.
Ezt a kis szöszkét innen felhúzta már valaki? Zoé (mindenfelé szokott lenni az országban)
De jól szopik?
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 22:45
Az egy kleopátra parókás faszi. az a heppje hogy random helyeken bújkál női ruhában, majd visszaszáll a kocsijába, és odábbmegy. népliget, korányin a parkban, illés utca.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 20:27
Népliget-ben az elején ahol a 3 pad van azzal szemben szokott megállni egy szürke Golf-os transzi elég magas fehér ruhában parokában van aki ott be szokott menni az erdŏbe állitólag és lehet öt keményen męlytorkosan szopatni! Ezt valaki már látta vagy volt már vele valaki?
Népliget-ben az elején ahol a 3 pad van azzal szemben szokott megállni egy szürke Golf-os transzi elég magas fehér ruhában parokában van aki ott be szokott menni az erdŏbe állitólag és lehet öt keményen męlytorkosan szopatni! Ezt valaki már látta vagy volt már vele valaki?
Nem! Csak nem akarom hogy megtudja veletlen ki vagyok
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahoz képest hogy most regisztráltál. Szerintem kamu.
(Ez egy válasz meszarosjoci üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 13:18
Sziasztok,Sracok ,itteni tag ribancot kurtam meg már többször is,pedig nem hittem az oldalba hogy vannak de vannak

tibi25

Tina Gabriel