hozzáteszem egykicsit bi, van neki barátnöje de csokolozáson meg ujazáson nem jütottak még tul
hali mi szombato palotánál a kéménynél megáltunk a nejemmel hogy kinyalatom egy leányzoval de aztmonták a lányok hogy lányokkal nem válalják nem is értem miért,
Hát igen jól ki is rakta az biztos,a szőkét ki kéne probálni egyszer mostnában sokat járok arra
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 31. hétfő 12:43

van jópár kreolbőrű. azt a nagycsöcsűt én is megnéztem párszor... jól kirakja, amije van
mármint miről pontosan ?
(Ez egy válasz Iscsu üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg van valaki aki néhány képpet is tud mutatni?
van jópár kreolbőrű. azt a nagycsöcsűt én is megnéztem párszor... jól kirakja, amije van
(Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 31. hétfő 11:58

Én is láttam már többet is ott pénteken egy kreolbőrű barna nagy mellű sárgaruhás hölgyike meg egy szöke nő állt közvetlen tatabánya határánál.De a birka csárdánál lévő hölcsike jobb volt mindegyiknél

Én is láttam már többet is ott pénteken egy kreolbőrű barna nagy mellű sárgaruhás hölgyike meg egy szöke nő állt közvetlen tatabánya határánál.De a birka csárdánál lévő hölcsike jobb volt mindegyiknél

Ahol párhuzamosan fut az 1-es mellett a másik út? ott a szalagkorlátnál? én láttam ott már többet is...
Aztán tovább Bp felé is vannak helyek (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 08. 29. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 29. szombat 14:17
Aztán tovább Bp felé is vannak helyek (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 08. 29. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

aha a szökére tegnap láttam nagyon toppon volt farmer forró nadrág sárga felső mell kint rendben volt nagyon?és a másik kettőtt szoktad nézni ami közvetlen tatabánya haárában van
?

aha a szökére tegnap láttam nagyon toppon volt farmer forró nadrág sárga felső mell kint rendben volt nagyon?és a másik kettőtt szoktad nézni ami közvetlen tatabánya haárában van
?

eddig én is csak nézegettem őket.. Birka csárda? az még inkább Tatabánya. a Szőkére gondolsz?
(Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 08. 28. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 14:39

tatabányai hölgyekről valakinek meg a bicskén a birka csárda környékén lévő hölgyikékről van valakinek tapsztalata?
tatabányai hölgyekről valakinek meg a bicskén a birka csárda környékén lévő hölgyikékről van valakinek tapsztalata?
Ott van egy pár kurva akiket egyik haverom futtatja....Hát elég szakadtak, de azt mondja az öreg fogatlan keresi a legtöbb pénzt, ami elég érdekes, de biztosan megvan a varázsa, hogy egy rusnya nővel lehetnek, de nem kell vele mutatkozni...
(Ez egy válasz goldengeci üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Valószínüleg a pénzért csinálja, lehet még élvezi is.
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 18:19

A jászberényi és a keresztúti út keresztezödésnél szokott lenni egy bombázó csaj!Szép igényes értelmes csajszi.4 ezer a dugás!Nyeli a spermát!H-P-ig van 10-14 ig.Hosszú comb szuper mellek!Viszik mint a cukrot!Nem is értem ilyen csaj miért áll kint?Próbáld ki!!!!
Ócsa felé is sok a kurva. Próbálta már valaki?
A jászberényi és a keresztúti út keresztezödésnél szokott lenni egy bombázó csaj!Szép igényes értelmes csajszi.4 ezer a dugás!Nyeli a spermát!H-P-ig van 10-14 ig.Hosszú comb szuper mellek!Viszik mint a cukrot!Nem is értem ilyen csaj miért áll kint?Próbáld ki!!!!
Szia,
Megint pont én pont neked, de megint mellényúltál..
A minőségi örömlány - bár kicsit (?) drágább- nincs szétkefélve, mert nem a mennyiség a fontos...
Minek következtéban képes élvezni is a szexet - jaaa, lehet, hogy nyalni is kell - a minőségit nyugodtan teheted...
Ha ez derogál, valóban csak a tömegcikk marad neked - azt meg tleg kár erőltetni...
Tudod, összegezve fentieket - Ő is Nő, ha Nőként kezeled, élvezheti - ha nem ... Nem Benne van a hiba (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 16. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 16. vasárnap 21:48
Megint pont én pont neked, de megint mellényúltál..
A minőségi örömlány - bár kicsit (?) drágább- nincs szétkefélve, mert nem a mennyiség a fontos...
Minek következtéban képes élvezni is a szexet - jaaa, lehet, hogy nyalni is kell - a minőségit nyugodtan teheted...
Ha ez derogál, valóban csak a tömegcikk marad neked - azt meg tleg kár erőltetni...
Tudod, összegezve fentieket - Ő is Nő, ha Nőként kezeled, élvezheti - ha nem ... Nem Benne van a hiba (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 16. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451890)

én nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem tudnék kurvázni....valahogy nekem fontos és örömet is ad hogyha a partner élvezi, elélvez meg ilyesmi....
Kedves melpi81! Gyerekkori cukros cumitól kezdve a kábítószerekeig sok féle dologtól sárga és töredezett a fog, de a "cucc"tól biztos, hogy nem. Tele van fehérjével,ásványi anyagokkal, vitaminokkal stb. Gyomorsav nagyon hamar bontja. Szerintem finom de hát ez az én privát véleményem. Magyarországon a feklnőtt lakosság nem egészen kettő darab fogkefét vesz évente. No comment. Lakáson rendelő kurva szerintem ápoltabb, neten hirdetőt meg tudod találni később is. Számuk napról-napra nő és ezért lényegesen kedvezőbb az ár is. Járj inkább hozzájuk! Sok élményt kívánok neked!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 08. 02. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 02. vasárnap 22:32

Feltünően sok útszéli csajt látok igen sárga, töredezett fogakkal, sok tizenéveset, ugye ebben a korban meg pláne nem természetes.
Ez milyen kábszerenek, vagy nemi betegségnek lehet a velejárója ? Gondolom nem a sok gecitől van.
Ez milyen kábszerenek, vagy nemi betegségnek lehet a velejárója ? Gondolom nem a sok gecitől van.
én nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem tudnék kurvázni....valahogy nekem fontos és örömet is ad hogyha a partner élvezi, elélvez meg ilyesmi....
tud valaki oan kurvát aki bevállal szerpjátékként megerőszakolást? persze, szigorúan önkéntes alapon, jó pénzért.
Mint írtam "Nem baj ha nem igaz csak elhiggye.". Na már most ha a leányzó elhitte akkor ? mire válaszoltál. Egyébként az a helyzet, hogy ha elhitte vagy nem hitte el ez a helyzeten nem változtat semmit mert nem pénzért adta magát oda, hanem megkockáztatom a dumám hatására. És ez mondhatom nem rossz érzés.
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 16:57

Már jártam így meg jópáran lányok én is, húgom is, barátnőim is hogy a srác lyukat beszélt a hasunkba, aminek aztán szex lett a vége, de ne hidd hogy nem tudtuk mire megy ki
Amiket ilyenkor ki tudtok találni
Általában el kell osztani kettővel aztán gyököt vonni és akkor megvan mi igaz.
Az igaz hogy a kurva csak a testét adja, a szívét nem de jó páran közölünk a lelkesedést is. Legalábbis én biztosm, meg igazából árkategóriától függő. A szívét meg senki nem adja, sem egy buliban összeszedett egyéjszakás, sem akit pénzért bérelnek....

Általában el kell osztani kettővel aztán gyököt vonni és akkor megvan mi igaz.

Az igaz hogy a kurva csak a testét adja, a szívét nem de jó páran közölünk a lelkesedést is. Legalábbis én biztosm, meg igazából árkategóriától függő. A szívét meg senki nem adja, sem egy buliban összeszedett egyéjszakás, sem akit pénzért bérelnek....