mármint miről pontosan ?
(Ez egy válasz Iscsu üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen jól ki is rakta az biztos,a szőkét ki kéne probálni egyszer mostnában sokat járok arra
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 31. hétfő 12:43

van jópár kreolbőrű. azt a nagycsöcsűt én is megnéztem párszor... jól kirakja, amije van
hali mi szombato palotánál a kéménynél megáltunk a nejemmel hogy kinyalatom egy leányzoval de aztmonták a lányok hogy lányokkal nem válalják nem is értem miért,
hozzáteszem egykicsit bi, van neki barátnöje de csokolozáson meg ujazáson nem jütottak még tul
A neten találsz olyan hirdetéseket, hogy lányokat, párokat is bevállalnak. Persze, nem utcán, meg kocsiban, hanem lakáson. Van, aki házhoz is megy.
(Ez egy válasz sonu üzenetére (2009. 09. 02. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 08:26

hali mi szombato palotánál a kéménynél megáltunk a nejemmel hogy kinyalatom egy leányzoval de aztmonták a lányok hogy lányokkal nem válalják nem is értem miért,
Sziasztok!
A volt pasim mesélte, hogy a nyugati aluljáróban szinte egymást nem érve szólítgatják le a lányok az ott ácsorgó férfiakat. A napokban magam is ott várakoztam, miközben ott várakoztam, hogy valóban elég sok a "gyanús" lány.
Nem is értem, hogy onnan hová viszik a kuncsaftokat - nem tűnnek olyannak, akiknek van valami jó kis lakásuk a környéken.
A volt pasim mesélte, hogy a nyugati aluljáróban szinte egymást nem érve szólítgatják le a lányok az ott ácsorgó férfiakat. A napokban magam is ott várakoztam, miközben ott várakoztam, hogy valóban elég sok a "gyanús" lány.
Nem is értem, hogy onnan hová viszik a kuncsaftokat - nem tűnnek olyannak, akiknek van valami jó kis lakásuk a környéken.
Hogy hova viszik a pasikat? a Margit híd felé az első keresztutcában van egy szexshop vagy szexmozi, oda viszik, ott bonyolítják le a dolgot.
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 21:17

Sziasztok!
Képzelem, hogy hogy nézhet az ki, undorító. Kinek van gusztusa azokhoz a nőkhöz? És nem tartanak a betegségektől? No, jó, nem az én problémám.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 09. 05. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 11:45

Hogy hova viszik a pasikat? a Margit híd felé az első keresztutcában van egy szexshop vagy szexmozi, oda viszik, ott bonyolítják le a dolgot.
aki járt Gödöllő vagy Hatvan környékén örömlánynál írjon privátban ajánlót

azoknak akiket nem elégít ki otthon az asszony vagy akik pénzért akarnak testi szerelmet venni, mert így könnyebb, nem kell strapálni magad egy menetért. Érzelem 0? Minek az! Itt élek én...
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 09. 05. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 11:53

Képzelem, hogy hogy nézhet az ki, undorító. Kinek van gusztusa azokhoz a nőkhöz? És nem tartanak a betegségektől? No, jó, nem az én problémám.
Vác, Göd, Dunakeszi környékéről valakinek élménye v esetleg ajánlat?
Azért szeretek kurvázni, mert náluk kimarad az udvarlás és az előjáték. Mellesleg pedig ott azt a nőstényt kapom meg, amelyiket én akarom, nem pedig azt, amelyik hajlandó nagy kegyesen széttenni nekem a lábait. Egy "ingyenes" csaj ugyan mikor fogja öt perccel a megismerkedés után térden állva, gumi nélkül leszopni a farkamat?
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 09. 05. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 11:53

sziasztok...! egy időben én is sokat jártam a nyugatiba de én személy szerint nem találkoztam egy prostival vagyis egy olyan csajjal sem aki oda jött volna hozzám és ajálotot tett volna ne4m tudom mit lehet ezekről tudni és valaki esetleg probált már ilyen csajt és mi a tapasztalat..?

Azért szeretek kurvázni, mert náluk kimarad az udvarlás és az előjáték. Mellesleg pedig ott azt a nőstényt kapom meg, amelyiket én akarom, nem pedig azt, amelyik hajlandó nagy kegyesen széttenni nekem a lábait. Egy "ingyenes" csaj ugyan mikor fogja öt perccel a megismerkedés után térden állva, gumi nélkül leszopni a farkamat?
Engem már leszólítottak többen is. Nem a legszebb lányok, nem a legigényesebbek, kérdeztem mi mennyi, ha jól emlékszem, 3-6 e között mondták és hogy a közeli szexmoziban a Margit híd felé az első utcában. Azért nemigen keltették fel az érdeklődésemet.
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 19:43

sziasztok...! egy időben én is sokat jártam a nyugatiba de én személy szerint nem találkoztam egy prostival vagyis egy olyan csajjal sem aki oda jött volna hozzám és ajálotot tett volna ne4m tudom mit lehet ezekről tudni és valaki esetleg probált már ilyen csajt és mi a tapasztalat..?
kösszi a infót... amugy meg nagyon gusztustalan csajok ?vagy mi rajtuk a gáz..,?
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 09. 15. kedd 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 03:15

Engem már leszólítottak többen is. Nem a legszebb lányok, nem a legigényesebbek, kérdeztem mi mennyi, ha jól emlékszem, 3-6 e között mondták és hogy a közeli szexmoziban a Margit híd felé az első utcában. Azért nemigen keltették fel az érdeklődésemet.
5-ös úton álló pillangókról mit tudtok? Annyian állnak ott, köztük 1-2 csinosabb is! Próbálta már valaki?

Mi a gáz? Mondom, nem a legjobb csajok, s némelyik közülük akár már nyugdíjba is vonulhatna, de a fiatalabbak legjobb esetben is átlagosak. Na nem strihelem őket állandóan, csak a Nyugatiból indul a vonatom, s időnként látom őket. Majd megnézem ezentúl, hogy van-e közöttük átlagon felüli vagy egyáltalán milyenek és jelzem alkalomadtán. Ehhez az kell, hogy ne siessek a vonatra a meló után. És a környezet, ahova viszik az ipséket, érzésem szerint nem valami lélekemelő lehet.
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2009. 09. 15. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 19:09

kösszi a infót... amugy meg nagyon gusztustalan csajok ?vagy mi rajtuk a gáz..,?
Mennyiért szopnak az 5-ön? gumi nélkül és szájbaélvezéssel? vagy valamelyik le is nyeli?
Szegeden a kis cigánykurva 5e-ért szopott le gumi nélkül, de nem engedte a szájába az anyagot.
Viszont megérte, mert bőnyállal és jól szopott.
Szegeden a kis cigánykurva 5e-ért szopott le gumi nélkül, de nem engedte a szájába az anyagot.
Viszont megérte, mert bőnyállal és jól szopott.
Én régen rendszeresen jártam a régi 5-höz kurvázni.
Van 1-2kifejezetten kívánatos magyar ribi, rengeteg a cigó azokkal nem fogalkoztam...
Dugtam+szopattam gumival 5000ft-ért(6000ft-ról alkudtam).
Gumi nélkü francia, szájba élvezéssel 4000ft volt (5000ft-ról alkudtam le) de nem nyelte le, kiköpte.
Van 1-2kifejezetten kívánatos magyar ribi, rengeteg a cigó azokkal nem fogalkoztam...
Dugtam+szopattam gumival 5000ft-ért(6000ft-ról alkudtam).
Gumi nélkü francia, szájba élvezéssel 4000ft volt (5000ft-ról alkudtam le) de nem nyelte le, kiköpte.