Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#821   2009. 10. 08. csütörtök 22:30
joni002 joni002
pécsen sok a "lakáson üzemelő lány" én azokat ajánlanám inkább, kicsit többe kerül mint az útszéli de többet is kapsz a pénzedért smile Ja amugy kaposvár felé van egy nagyon tuti kis csaj, már ha valaki szereti a vékony hosszucombu kiscicis csajokat, utszéli de meglepöen nagyon igényes, szóval szigetvárról Kaposvár irányába a Mozsgói elágazó után van egy buszmegálló kb 500 méterre , ott szokott állni a csaj ha érdekel , jo a szakszi és a puncija is isteni smile
(Ez egy válasz kanpintyu üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 20:31
Pécsen tudd valaki tapasztalatott mondani? Kaposváron merre felé vannak lányok?
#820   2009. 10. 08. csütörtök 15:58
X Törölt felhasználó (4821)
és ott a pont!!!
(Ez egy válasz eunos üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 01. csütörtök 07:36
én amolyan hobby kurvázónak tartom magam, aki tetszik azzal elbeszélgetek, bár mondjuk egyszer befizettem egy lakásos kurvára, nagyon rendes volt, tiszta, szép, sexy, és jó volt, érdekes és izgató érzés volt, hogy 10 perccel mután bemutatkoztam egy vadidegen nőnek a farkam a szájában volt, aztán előadtam a hattyú halálát és plussz 2 rugóért meg is dughattam smile )
amúgy maga a sex itt sem volt nagy durranás, miután kész voltam azon töprengtem, te jó ég, spórolhattam volna 7 rugót, ha simán rárántok, mekkora hülye vagyok smile )
#819   2009. 10. 07. szerda 16:42
vaskalapos vaskalapos
Nógrág -Megyei B-gyarmat vagy S-tarján nem tud valaki lányokat a hétvégén mennék osztálytalálkozóra és úgy alakult ,hogy egyedül.
#818   2009. 10. 06. kedd 22:39
lelok lelok
A szemétégetőnél kb minden nap kinnt vannak a rendőrök busszal meg 2-3 járőrkocsival gun persze ez olyan este 8 körül szokott lenni. Tudjátok ez miért van? És ha ott elkap a rendőr mit csinálhat velem ha nem az én nevemen van a kocsi?? üembentartót felhívhatja? vigyor2 Amúgy Gubacsin és ezen kívül még mindig várnék ilyen nagyobb placcokat.. Nem hiszem el hoyg egész Bp-en csak ez a 2 hely van.. meg a nyugati de az szar hely rühes pinákkal..
#817   2009. 10. 01. csütörtök 18:35
melpi81 melpi81
A szemétégetőnél, Felsőkert utca végig (asszem 14 v. 15. ker), volt hogy huszonegynehány lyukat számoltam a jobbik fajtából, sötétedés után. És nagyobb arányban fehérek !
(Ez egy válasz lelok üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 01. csütörtök 08:01
Csáá

Tudtok még Budapesten hasonló helyeket mint a gubacsi út? Szóval olyan nagyobb placcra lennék kiváncsi ahol van olyan jó 10 lány.
#816   2009. 10. 01. csütörtök 08:01
lelok lelok
Csáá

Tudtok még Budapesten hasonló helyeket mint a gubacsi út? Szóval olyan nagyobb placcra lennék kiváncsi ahol van olyan jó 10 lány.
#815   2009. 10. 01. csütörtök 07:36
eunos eunos
én amolyan hobby kurvázónak tartom magam, aki tetszik azzal elbeszélgetek, bár mondjuk egyszer befizettem egy lakásos kurvára, nagyon rendes volt, tiszta, szép, sexy, és jó volt, érdekes és izgató érzés volt, hogy 10 perccel mután bemutatkoztam egy vadidegen nőnek a farkam a szájában volt, aztán előadtam a hattyú halálát és plussz 2 rugóért meg is dughattam smile )
amúgy maga a sex itt sem volt nagy durranás, miután kész voltam azon töprengtem, te jó ég, spórolhattam volna 7 rugót, ha simán rárántok, mekkora hülye vagyok smile )
#814   2009. 09. 30. szerda 15:01
jenner jenner
Balaton parton hol találhatók, milyen utak mellett lehet őket megtalálni.
#813   2009. 09. 29. kedd 09:27
X Törölt felhasználó (34131)
hát igen, fura érzés, hogy néha maga a szex nem is olyan jó a fizetős csajokkal, aztán mégis újra és újra megpróbálja az ember... én a magam részéről már nem is várok valami frenetikus nagy orgazmust az ilyen kalandoktól, viszont - ahogy már írtam itt - maga a húspiac hangulata, az idegen, pénzért kapott nő izgató illata, melege az, ami mindig visszavisz hozzájuk...
(Ez egy válasz palika76 üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 01:29
Azt hittem hogy valami jó követezik a finom kis kurvázással(kb 6-7csaj),de csalódnom kellett.Mindíg szobára mentem,tisztaság, fürdés,stb.De ez a gépies feeling!Meg utánna a duma hogy:"na most beteszem a bankba mert a gyereknek anyuci keresi a sok pénzt"hányok tőle.Utcaival pedig pláne nem.Persze próbáljátok ki.Inkább szeretkeznék mint dugnék mint a szamár...
#812   2009. 09. 27. vasárnap 20:31
kanpintyu kanpintyu
Pécsen tudd valaki tapasztalatott mondani? Kaposváron merre felé vannak lányok?
#811   2009. 09. 27. vasárnap 01:29
palika76 palika76
Azt hittem hogy valami jó követezik a finom kis kurvázással(kb 6-7csaj),de csalódnom kellett.Mindíg szobára mentem,tisztaság, fürdés,stb.De ez a gépies feeling!Meg utánna a duma hogy:"na most beteszem a bankba mert a gyereknek anyuci keresi a sok pénzt"hányok tőle.Utcaival pedig pláne nem.Persze próbáljátok ki.Inkább szeretkeznék mint dugnék mint a szamár...
#810   2009. 09. 22. kedd 16:07
oxygen oxygen
Sziasztok! Visegrád környékén tud valaki lányt? Út vagy lakás, mindegy. Köszi
#809   2009. 09. 21. hétfő 09:50
a soroksári-helsinki-gubacsi-határ út között, ahol a 3 villamos megfordul, a 9. kerület legszélén van ez az utca. egyik oldalán valami gyártelep kerítése, az előtt a járdán szoktak álldogálni a lányok. szemben pedig egy bokros, fás elhanyagolt rész, na oda lehet bemenni a csajokkal, ha nem autóval közelíted meg a helyszínt. én már többször is voltam csak úgy gyalogosan, de eddig nem volt semmi gáz, elvégre ez hivatalos türelmi zóna, vagy mi. szóval sötétedés után abszolút nyugodtan ki lehet menni és válogatni az áru között, aztán jól megszopatni-megbaszni a célszemélyt! jó élvezést!!!
(Ez egy válasz Gabesza üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 19:09
Hi. Megmondanád, hogy a szabadkai úton, merre van az a megfelelő hely? Köszi.
#808   2009. 09. 18. péntek 00:35
X Törölt felhasználó (451890)
heves megyében lőrinci környékén szokott állni 1 csaj ...hozzá volt már köze valakinek mesélhetne
#807   2009. 09. 17. csütörtök 21:17
X Törölt felhasználó (120835) VIP
Szolnok környékén merre lehet találni lányokat?
#806   2009. 09. 17. csütörtök 19:09
Gabesza Gabesza
Hi. Megmondanád, hogy a szabadkai úton, merre van az a megfelelő hely? Köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2009. 09. 17. csütörtök 13:31
múlt héten voltam a szabadkai úton, 3e-ért (gumin keresztül persze) szájba ürítettem, nem volt rossz, de nem is valami kolosszális élmény. pedig a csajszi belevaló volt, és ahogy fényes nappal ott guggol előtted egy ribanc, te meg állsz a bokron között és azt nézed, hogy mikor jár arra valaki, az azért nem mindennapi élmény... de mondjuk én alapból a natúr arc- és szájpakolást kedvelem, csak hát ugye azt utcán, akció utáni nem sok tisztálkodással, elég nehéz realizálni... amúgy ismételten megállapítottam magamról, hogy imádom a kurvákat és a kurvázást, mert bár nem is volt igazán szenzációs maga az eksön, azért az élmény az mégis felejthetetlen... tehát az, hogy az ember egyszerűen kibuszozik a megfelelő helyre, a megállónál kisandít, hogy helyükön vannak-e a lányok, aztán szép nyugodtan végigsétál a húspiacon, aztán hagyja, hogy a csajok szólongassák, aztán az egyikkel megbeszéli a teendőket, majd szépen elvonul vele a bozótba, hogy élvezzen egy nagyot... ez annyira primitív és ösztönlényszerű, hogy az már csodálatos!
#805   2009. 09. 17. csütörtök 17:11
zozee1 zozee1
Szia. Természetesen érdekelne az elérhetősége és minden amit tudsz róla smile
Köszönöm válaszod, és segítségedet.
(Ez egy válasz Sráác üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:14
Szia
Vácon van háznál egy hölgyike.Nagyon tudja a dolgát,bár kicsit husis,de tudom ajánlani,megéri.
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit...
#804   2009. 09. 17. csütörtök 13:31
múlt héten voltam a szabadkai úton, 3e-ért (gumin keresztül persze) szájba ürítettem, nem volt rossz, de nem is valami kolosszális élmény. pedig a csajszi belevaló volt, és ahogy fényes nappal ott guggol előtted egy ribanc, te meg állsz a bokron között és azt nézed, hogy mikor jár arra valaki, az azért nem mindennapi élmény... de mondjuk én alapból a natúr arc- és szájpakolást kedvelem, csak hát ugye azt utcán, akció utáni nem sok tisztálkodással, elég nehéz realizálni... amúgy ismételten megállapítottam magamról, hogy imádom a kurvákat és a kurvázást, mert bár nem is volt igazán szenzációs maga az eksön, azért az élmény az mégis felejthetetlen... tehát az, hogy az ember egyszerűen kibuszozik a megfelelő helyre, a megállónál kisandít, hogy helyükön vannak-e a lányok, aztán szép nyugodtan végigsétál a húspiacon, aztán hagyja, hogy a csajok szólongassák, aztán az egyikkel megbeszéli a teendőket, majd szépen elvonul vele a bozótba, hogy élvezzen egy nagyot... ez annyira primitív és ösztönlényszerű, hogy az már csodálatos!
#803   2009. 09. 17. csütörtök 07:14
Sráác Sráác
Szia
Vácon van háznál egy hölgyike.Nagyon tudja a dolgát,bár kicsit husis,de tudom ajánlani,megéri.
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit...
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2009. 09. 16. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 17:14
Vác-Göd-Dunakeszi útvonalon valami felhozatal? Lakásos is érdekelne.
#802   2009. 09. 16. szerda 22:33
X Törölt felhasználó (451890)
szoktam látni egy csini kis csajt az uton ammerre járok néha felvetődik a gondolat megkéne szopatni....gumi nélkül arca vagy szájba spriccel de félek amilyen pechen van tuti elkapnék valamit és lebuknék itthon :S

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2721db
Utolsó üzenet: ma 19:50

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!