pécsen sok a "lakáson üzemelő lány" én azokat ajánlanám inkább, kicsit többe kerül mint az útszéli de többet is kapsz a pénzedért
Ja amugy kaposvár felé van egy nagyon tuti kis csaj, már ha valaki szereti a vékony hosszucombu kiscicis csajokat, utszéli de meglepöen nagyon igényes, szóval szigetvárról Kaposvár irányába a Mozsgói elágazó után van egy buszmegálló kb 500 méterre , ott szokott állni a csaj ha érdekel , jo a szakszi és a puncija is isteni
(Ez egy válasz kanpintyu üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 20:31

Pécsen tudd valaki tapasztalatott mondani? Kaposváron merre felé vannak lányok?
és ott a pont!!!
(Ez egy válasz eunos üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 01. csütörtök 07:36

én amolyan hobby kurvázónak tartom magam, aki tetszik azzal elbeszélgetek, bár mondjuk egyszer befizettem egy lakásos kurvára, nagyon rendes volt, tiszta, szép, sexy, és jó volt, érdekes és izgató érzés volt, hogy 10 perccel mután bemutatkoztam egy vadidegen nőnek a farkam a szájában volt, aztán előadtam a hattyú halálát és plussz 2 rugóért meg is dughattam
)
amúgy maga a sex itt sem volt nagy durranás, miután kész voltam azon töprengtem, te jó ég, spórolhattam volna 7 rugót, ha simán rárántok, mekkora hülye vagyok
)

amúgy maga a sex itt sem volt nagy durranás, miután kész voltam azon töprengtem, te jó ég, spórolhattam volna 7 rugót, ha simán rárántok, mekkora hülye vagyok

Nógrág -Megyei B-gyarmat vagy S-tarján nem tud valaki lányokat a hétvégén mennék osztálytalálkozóra és úgy alakult ,hogy egyedül.
A szemétégetőnél kb minden nap kinnt vannak a rendőrök busszal meg 2-3 járőrkocsival
persze ez olyan este 8 körül szokott lenni. Tudjátok ez miért van? És ha ott elkap a rendőr mit csinálhat velem ha nem az én nevemen van a kocsi?? üembentartót felhívhatja?
Amúgy Gubacsin és ezen kívül még mindig várnék ilyen nagyobb placcokat.. Nem hiszem el hoyg egész Bp-en csak ez a 2 hely van.. meg a nyugati de az szar hely rühes pinákkal..

A szemétégetőnél, Felsőkert utca végig (asszem 14 v. 15. ker), volt hogy huszonegynehány lyukat számoltam a jobbik fajtából, sötétedés után. És nagyobb arányban fehérek !
(Ez egy válasz lelok üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 01. csütörtök 08:01

Csáá
Tudtok még Budapesten hasonló helyeket mint a gubacsi út? Szóval olyan nagyobb placcra lennék kiváncsi ahol van olyan jó 10 lány.
Tudtok még Budapesten hasonló helyeket mint a gubacsi út? Szóval olyan nagyobb placcra lennék kiváncsi ahol van olyan jó 10 lány.
Csáá
én amolyan hobby kurvázónak tartom magam, aki tetszik azzal elbeszélgetek, bár mondjuk egyszer befizettem egy lakásos kurvára, nagyon rendes volt, tiszta, szép, sexy, és jó volt, érdekes és izgató érzés volt, hogy 10 perccel mután bemutatkoztam egy vadidegen nőnek a farkam a szájában volt, aztán előadtam a hattyú halálát és plussz 2 rugóért meg is dughattam
)
)

Balaton parton hol találhatók, milyen utak mellett lehet őket megtalálni.
hát igen, fura érzés, hogy néha maga a szex nem is olyan jó a fizetős csajokkal, aztán mégis újra és újra megpróbálja az ember... én a magam részéről már nem is várok valami frenetikus nagy orgazmust az ilyen kalandoktól, viszont - ahogy már írtam itt - maga a húspiac hangulata, az idegen, pénzért kapott nő izgató illata, melege az, ami mindig visszavisz hozzájuk...
(Ez egy válasz palika76 üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 01:29

Azt hittem hogy valami jó követezik a finom kis kurvázással(kb 6-7csaj),de csalódnom kellett.Mindíg szobára mentem,tisztaság, fürdés,stb.De ez a gépies feeling!Meg utánna a duma hogy:"na most beteszem a bankba mert a gyereknek anyuci keresi a sok pénzt"hányok tőle.Utcaival pedig pláne nem.Persze próbáljátok ki.Inkább szeretkeznék mint dugnék mint a szamár...
Pécsen tudd valaki tapasztalatott mondani? Kaposváron merre felé vannak lányok?
Azt hittem hogy valami jó követezik a finom kis kurvázással(kb 6-7csaj),de csalódnom kellett.Mindíg szobára mentem,tisztaság, fürdés,stb.De ez a gépies feeling!Meg utánna a duma hogy:"na most beteszem a bankba mert a gyereknek anyuci keresi a sok pénzt"hányok tőle.Utcaival pedig pláne nem.Persze próbáljátok ki.Inkább szeretkeznék mint dugnék mint a szamár...
Sziasztok! Visegrád környékén tud valaki lányt? Út vagy lakás, mindegy. Köszi
a soroksári-helsinki-gubacsi-határ út között, ahol a 3 villamos megfordul, a 9. kerület legszélén van ez az utca. egyik oldalán valami gyártelep kerítése, az előtt a járdán szoktak álldogálni a lányok. szemben pedig egy bokros, fás elhanyagolt rész, na oda lehet bemenni a csajokkal, ha nem autóval közelíted meg a helyszínt. én már többször is voltam csak úgy gyalogosan, de eddig nem volt semmi gáz, elvégre ez hivatalos türelmi zóna, vagy mi. szóval sötétedés után abszolút nyugodtan ki lehet menni és válogatni az áru között, aztán jól megszopatni-megbaszni a célszemélyt! jó élvezést!!!
(Ez egy válasz Gabesza üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 19:09

Hi. Megmondanád, hogy a szabadkai úton, merre van az a megfelelő hely? Köszi.
heves megyében lőrinci környékén szokott állni 1 csaj ...hozzá volt már köze valakinek mesélhetne
Szolnok környékén merre lehet találni lányokat?
Hi. Megmondanád, hogy a szabadkai úton, merre van az a megfelelő hely? Köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 13:31
Törölt felhasználó (34131)

múlt héten voltam a szabadkai úton, 3e-ért (gumin keresztül persze) szájba ürítettem, nem volt rossz, de nem is valami kolosszális élmény. pedig a csajszi belevaló volt, és ahogy fényes nappal ott guggol előtted egy ribanc, te meg állsz a bokron között és azt nézed, hogy mikor jár arra valaki, az azért nem mindennapi élmény... de mondjuk én alapból a natúr arc- és szájpakolást kedvelem, csak hát ugye azt utcán, akció utáni nem sok tisztálkodással, elég nehéz realizálni... amúgy ismételten megállapítottam magamról, hogy imádom a kurvákat és a kurvázást, mert bár nem is volt igazán szenzációs maga az eksön, azért az élmény az mégis felejthetetlen... tehát az, hogy az ember egyszerűen kibuszozik a megfelelő helyre, a megállónál kisandít, hogy helyükön vannak-e a lányok, aztán szép nyugodtan végigsétál a húspiacon, aztán hagyja, hogy a csajok szólongassák, aztán az egyikkel megbeszéli a teendőket, majd szépen elvonul vele a bozótba, hogy élvezzen egy nagyot... ez annyira primitív és ösztönlényszerű, hogy az már csodálatos!
Szia. Természetesen érdekelne az elérhetősége és minden amit tudsz róla
Köszönöm válaszod, és segítségedet. (Ez egy válasz Sráác üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:14

Köszönöm válaszod, és segítségedet. (Ez egy válasz Sráác üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Vácon van háznál egy hölgyike.Nagyon tudja a dolgát,bár kicsit husis,de tudom ajánlani,megéri.
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit...
Vácon van háznál egy hölgyike.Nagyon tudja a dolgát,bár kicsit husis,de tudom ajánlani,megéri.
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit...
múlt héten voltam a szabadkai úton, 3e-ért (gumin keresztül persze) szájba ürítettem, nem volt rossz, de nem is valami kolosszális élmény. pedig a csajszi belevaló volt, és ahogy fényes nappal ott guggol előtted egy ribanc, te meg állsz a bokron között és azt nézed, hogy mikor jár arra valaki, az azért nem mindennapi élmény... de mondjuk én alapból a natúr arc- és szájpakolást kedvelem, csak hát ugye azt utcán, akció utáni nem sok tisztálkodással, elég nehéz realizálni... amúgy ismételten megállapítottam magamról, hogy imádom a kurvákat és a kurvázást, mert bár nem is volt igazán szenzációs maga az eksön, azért az élmény az mégis felejthetetlen... tehát az, hogy az ember egyszerűen kibuszozik a megfelelő helyre, a megállónál kisandít, hogy helyükön vannak-e a lányok, aztán szép nyugodtan végigsétál a húspiacon, aztán hagyja, hogy a csajok szólongassák, aztán az egyikkel megbeszéli a teendőket, majd szépen elvonul vele a bozótba, hogy élvezzen egy nagyot... ez annyira primitív és ösztönlényszerű, hogy az már csodálatos!
Szia
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit... (Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2009. 09. 16. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 17:14
Ha kell az elérhetősége dobj egy üzit... (Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2009. 09. 16. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Vác-Göd-Dunakeszi útvonalon valami felhozatal? Lakásos is érdekelne.
szoktam látni egy csini kis csajt az uton ammerre járok néha felvetődik a gondolat megkéne szopatni....gumi nélkül arca vagy szájba spriccel de félek amilyen pechen van tuti elkapnék valamit és lebuknék itthon :S