Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#868   2010. 06. 01. kedd 10:15
X Törölt felhasználó (34131)
érdekes amit írsz, de szerintem épp az az izgalmas a kurvákban, hogy szabadon válogathatsz közöttük és egymás után szépen sorba megbaszod az egész placcot. mi értelme van visszajárni egy luvnyához, mikor másik tíz csak arra vár, hogy elvidd őket egy körre?
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 05. 31. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 31. hétfő 00:31
sziasztok!

már kb 2 éve vívódtam a dologgal, szerettem volna kipróbálni egy örömlányt, de vhogy nem tudtam rávenni magam, egészen fél évvel ezelőttig.
végül, összeszedve bátorságom és engedve a csábításnak, az Üröm és Budakalász közti szakaszon állomásozó lányokat vettem célba. Üröm felől érkezve az első lányt vittem el. cigány csajszi, fiatal(24). nem mondom hogy megbántam, de amit ő nyújt, az számomra semmi! kezdetben(2 alkalom) a "komplettet" 3000re alkudtam 5000ről, aztán ezután egyszer csak közölte h mostantól 5 rongy, vagy nem jön....gondoltam akkor róla ennyit, mivel a cicitapin kívül más "motoszkát" nem enged, és bár tudom h itt nem jellemző a "rózsaillat", de minden alkalommal ugyanabban a ruhában pállik, nem valami izgató számomra....szex közben rád sem néz, 1 hang sem jön ki belőle, semmi kis nyöszörgés sem!

emiatt egy idő után gondoltam kipróbálom az 50m-el arrébb dolgozó lakókocsis nőcit! ő egy 40 -es szőkeség, de meg voltam vele elégedve. igaz h kiélt arca van, és nem egy szépség, de ő legalább szolgáltat. rendesen beleül, jól szopik, nyöszörög, és több pózban is döngethető! igaz ő egy komplettért 7 rugót kér, és csak gummival szúrható!....de őt valahogy meguntam 3-4 alkalom után. most igazából keresésben vagyok smile
valahol ezen a szakaszon, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Bécsi út-Árpád híd vonalon érdekelnének lányok! nem ismer/tud közületek valaki ezeken a helyeken lányokat??? Nektek volt tapasztalatotok az általam említett lányokkal, milyenek???
köszi!! wink jó vadászatot!
#867   2010. 05. 31. hétfő 12:11
session77 session77
Ezen a vonalon mostanság nincs több. Régebben esténként a Bécsi úton voltak, de tavaly nem láttam, idén meg nem jártam arra este. Át kell menni a Megyeri hídon, a Káposztás és Dunakeszi közötti tó melletti út, oda költöztek most a Felsőkert utcai lányok, az még közel van, ill odébb a Fót-Mogyoród és a Fót-Csomád vonalon is szokott dolgozni pár lány.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 05. 31. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 31. hétfő 00:31
sziasztok!

már kb 2 éve vívódtam a dologgal, szerettem volna kipróbálni egy örömlányt, de vhogy nem tudtam rávenni magam, egészen fél évvel ezelőttig.
végül, összeszedve bátorságom és engedve a csábításnak, az Üröm és Budakalász közti szakaszon állomásozó lányokat vettem célba. Üröm felől érkezve az első lányt vittem el. cigány csajszi, fiatal(24). nem mondom hogy megbántam, de amit ő nyújt, az számomra semmi! kezdetben(2 alkalom) a "komplettet" 3000re alkudtam 5000ről, aztán ezután egyszer csak közölte h mostantól 5 rongy, vagy nem jön....gondoltam akkor róla ennyit, mivel a cicitapin kívül más "motoszkát" nem enged, és bár tudom h itt nem jellemző a "rózsaillat", de minden alkalommal ugyanabban a ruhában pállik, nem valami izgató számomra....szex közben rád sem néz, 1 hang sem jön ki belőle, semmi kis nyöszörgés sem!

emiatt egy idő után gondoltam kipróbálom az 50m-el arrébb dolgozó lakókocsis nőcit! ő egy 40 -es szőkeség, de meg voltam vele elégedve. igaz h kiélt arca van, és nem egy szépség, de ő legalább szolgáltat. rendesen beleül, jól szopik, nyöszörög, és több pózban is döngethető! igaz ő egy komplettért 7 rugót kér, és csak gummival szúrható!....de őt valahogy meguntam 3-4 alkalom után. most igazából keresésben vagyok smile
valahol ezen a szakaszon, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Bécsi út-Árpád híd vonalon érdekelnének lányok! nem ismer/tud közületek valaki ezeken a helyeken lányokat??? Nektek volt tapasztalatotok az általam említett lányokkal, milyenek???
#866   2010. 05. 31. hétfő 00:31
éjszakaivadász éjszakaivadász
sziasztok!

#865   2010. 05. 17. hétfő 23:05
Zsola24 Zsola24
vannak férfi prostik is hímringyóknak hívják őket igaz? nyes
#864   2010. 05. 17. hétfő 21:56
vipvipxxx vipvipxxx
Persze az utcaika csak gumival minden téren, hülye azért nem vok smile de nekem bejönnek és még olcsóak is
#863   2010. 05. 17. hétfő 20:06
X Törölt felhasználó (34131)
egyrészt nem rá, hanem bele, másrészt valószínűleg kondomba. és hát persze nem kötelező, de néha ilyet is lehet/kell. vagy ki is lehet verni, vagy barátnőt keresni, kinek-kinek vérmérséklete, ideje és pénze szerint.
(Ez egy válasz szeggabor üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 17. hétfő 11:13
Háááát, gusztább dolog is van, mint egy csaj, akire ma már hatan rágélveztek ésnem tudott megfürdeni..
#862   2010. 05. 17. hétfő 11:13
szeggabor szeggabor
Háááát, gusztább dolog is van, mint egy csaj, akire ma már hatan rágélveztek ésnem tudott megfürdeni..
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 05. 15. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 15. szombat 10:57
Utcai szolgáltatókhoz jár valaki? vagy mindenki csak lakáson lévőkhöz?
#861   2010. 05. 15. szombat 10:57
vipvipxxx vipvipxxx
Utcai szolgáltatókhoz jár valaki? vagy mindenki csak lakáson lévőkhöz?
#860   2010. 05. 14. péntek 17:51
szeggabor szeggabor
Én is erre gyanakodtam! smile )) 2001-2002. körül toltam Virginiát. Kalssz csajszi. Múlt évben voltam Nagykanizsán, godoltam, újra felpróbálom, de nem jutottam oda...

...azt viszont örömmel láttam a tavaji képein, hogy semmit se öregedet, ami nem is csoda, mert náluk csak 2-3 év telt el azóta. wink ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049) VIP
2010. 05. 10. hétfő 06:35
szerintem az a gyöngyinek a lánya virginia azt mondja magárol hogy virágkötő nagyon korektek belépsz az ajtón mind a kettő pucéran és lehet választani de gyöngyi szenvedélyesebb
#859   2010. 05. 11. kedd 17:17
burgas burgas
Szekszárdon vagy környékén lehet találni pillangókat? Valakinek van infója?
#858   2010. 05. 10. hétfő 23:00
reemus20 reemus20
Debrecen környkén nem szokott senki kurvázni? elég jo csajok vannak kint a ngyerdőn smile
#857   2010. 05. 10. hétfő 06:35
X Törölt felhasználó (334049) VIP
szerintem az a gyöngyinek a lánya virginia azt mondja magárol hogy virágkötő nagyon korektek belépsz az ajtón mind a kettő pucéran és lehet választani de gyöngyi szenvedélyesebb
#856   2010. 05. 09. vasárnap 18:50
X Törölt felhasználó (365207)
Az aki egy fiatal barátosnőjével dolgozik???
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049) VIP
2010. 05. 08. szombat 20:54
Nagykanizsán voltam a Gyöngyinél jó 40-es picsa mindent tud,és meg is csinál jól szájba élveztem
#855   2010. 05. 08. szombat 20:54
X Törölt felhasználó (334049) VIP
Nagykanizsán voltam a Gyöngyinél jó 40-es picsa mindent tud,és meg is csinál jól szájba élveztem
#854   2010. 05. 07. péntek 13:04
gorgh0 gorgh0
csinált már valaki olyant, hogy lefényképezte a történést? kértek érte felárat a csajok?
vagy simán pár képet a csajról?
(Ez egy válasz Atesz üzenetére (2010. 05. 07. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 11:06
Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.

Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni smile
#853   2010. 05. 07. péntek 11:06
Atesz Atesz
Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.

Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni smile
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2010. 05. 07. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 10:39
a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
pl csak szopást akarok, van valami "szakmai" neve a dolognak?
#852   2010. 05. 07. péntek 10:39
gorgh0 gorgh0
a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
pl csak szopást akarok, van valami "szakmai" neve a dolognak?
#851   2010. 05. 06. csütörtök 11:00
zimmi zimmi
A lakókocsis hölggyel több ismerősöm is meg volt elégedve mikor beszélgettünk róla. Személyes tapasztalatom még nincs,de eléggé sokan megállnak nála.
(Ez egy válasz szeggabor üzenetére (2010. 04. 22. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 22. csütörtök 19:48
Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.
#850   2010. 04. 26. hétfő 22:25
reemus20 reemus20
Rosz helyen laksz, mert debrecenben 3ért már simán lehet dugni a csajokat és vannak köztük tényleg jók, tapasztaltam nyes
#849   2010. 04. 22. csütörtök 19:48
szeggabor szeggabor
Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2748db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 28. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!