KURVAZAS!!!
csokolom megjottem!! ...........no megy a bolt!??
-(ez most csak a vicc kedveert!!nem megsertodni rogton!)-
csokolom megjottem!! ...........no megy a bolt!??
-(ez most csak a vicc kedveert!!nem megsertodni rogton!)-

helló
jó csajok nagyon csak kicsit erössek az áraik,ennyiért netes csajokat lehet szopatni,meg dugni na meg a fürdési lehetöség az se mindegy (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 14:54
jó csajok nagyon csak kicsit erössek az áraik,ennyiért netes csajokat lehet szopatni,meg dugni na meg a fürdési lehetöség az se mindegy (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (313463)

Hali!
A budakesziről kifelé vezető (autópálya felé) úton is szoktak állni csajok. Egész jól néznek ki, van valakinek tapasztalata róluk?
A budakesziről kifelé vezető (autópálya felé) úton is szoktak állni csajok. Egész jól néznek ki, van valakinek tapasztalata róluk?
Hali!
de tudom a célpont üzletházzal szemben a Gyöngyi jó kis kurva
bocs ssanko uzenetére (Ez egy válasz totthek üzenetére (2010. 12. 05. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 05. vasárnap 01:17
bocs ssanko uzenetére (Ez egy válasz totthek üzenetére (2010. 12. 05. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

ajánljatok olyan lányt, aki hajaz erre a 2010es miss hungaryre.
http://velvet.hu/blogok/muffin/2010/12/01/miss_hungary-t_is_fo- toztak_mar_csupaszon_a_mezon/
http://www.imagebam.com/gallery/yi8bulh7yl75cr4ipupbpaysxehrc1- kb/
alkatra vékony, alig segg, kicsi szilikon mell, szöszi
http://velvet.hu/blogok/muffin/2010/12/01/miss_hungary-t_is_fo- toztak_mar_csupaszon_a_mezon/
sziasztok nem tudja valaki hogy nagykanizsán hol lehet kurvákat találni
ajánljatok olyan lányt, aki hajaz erre a 2010es miss hungaryre.
Nyáron, melegben. Most jégcsapos lenne a bulájuk. Jó csajok voltak, de csak láttam őket.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 12. 03. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 03. péntek 23:45

Pilisjászfalu felé, a Piliscsévi lehajtónál szoktak állni lányok a buszmegben.
Nem járt közületek náluk valaki? Tapasztalatok? Mi a helyzet mostanság arra?
Pilisjászfalu felé, a Piliscsévi lehajtónál szoktak állni lányok a buszmegben.
hello bazi jó mind a kettö az idösebb amelyik a lakokocsiban szokot feküdni annak kurva jó teste van tök feszes meg mindenjol cumizik de a szöke sem rossz az meg ugy nyomja a DT hogy azt hittem megette ha jól emlékszem a cumi 4-5e a komplett 8e érdemes ki probálni őket
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 11. 19. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 20:17

vipvipxxx az itt felénk az mit jelent, hol jársz lányokhoz?
nem volt valaki mostanában az ürömi lányoknál?
tapasztalat?
tapasztalat?
Ázsia volt és erotikus masszázzsal indult. 2 órás volt az akció,de mindegyik része nagyon kellemes volt. Én csak a nem fullos verzióra fizettem be, de a végén bele is ült a lány. Oda mégegyszer elmennék csak az a baj, hogy pár ezer kilométerrel arréb volt.
Néger vagy ázsiai prostival volt már valaki közületek?
virginiával nem voltál?? mennyi egy menet náluk??
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 19. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 10:29
Törölt felhasználó (334049)

hali!voltam nagykanizsán a gyöngyi nevü kurvánál a zrinyi 20/b-ben.megegyeztünk az árban lehet egy kicsit alkudni elöször szopással kezdte én meg nyaltam.aztán megkivántam a seggét nyalás közben jól megbasztam persze gumival.majdem elmendtem kivettem a farkamat le a gumit aztán be a szájába benyomtam a faszomat jól tele löttem a torkát gecivel.szerintem még megyek hozzá jó nő
Csak egy példa neked: eropolis-on, krysztycica néven, de van több is, csak nézz szét. És persze számolj be róla!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 09:04

Törölt felhasználó (731941)

már végignéztem az összes vidéki hirdetést és Nógrádban Saágótarjánban nincs! sajna ez van!
De ha esetleg valaki tud szóljon!
Debreceni nagyerdei csajok
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 11. 19. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 20:17

tapasztalat?
tapasztalat?
tapasztalat?
tapasztalat?
hali!voltam nagykanizsán a gyöngyi nevü kurvánál a zrinyi 20/b-ben.megegyeztünk az árban lehet egy kicsit alkudni elöször szopással kezdte én meg nyaltam.aztán megkivántam a seggét nyalás közben jól megbasztam persze gumival.majdem elmendtem kivettem a farkamat le a gumit aztán be a szájába benyomtam a faszomat jól tele löttem a torkát gecivel.szerintem még megyek hozzá jó nő
Itt felénk utcai csajok 2-3 ezer komplett. valoban időlimites a téma de hát ez van, egy szobai 8ezresből igy meg tudok ztcán dugni 3-4 alkalommal is ha ugy adódik. És előny ha megfelelő kocsid van mint pl nekemis egy lesötétitett kombi, itt nagyobb a hely és n em islehet belátni olyanegyszerűen. És valoban a vadászat élménye nagyobb mint maga a vad, de hát kinek mi jön be
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 11. 18. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 18. csütörtök 21:08

Egy utcai szolgáltatónál 4-5 ezer a komplett, nagy valószínűséggel időlimites (10-15 perc). Cserébe dughatod, szopathatod a szűk kocsiban a nem éppen frissen fürdött testét, kitudja, hányan verték teli előtted a száját, sőt a lukát is ! Közben a szívbaj kerülget, hogy mikor vesznek észre titeket, mikor jönnek a sünök, vagy stricik. Sokszor a csaj sem vetkőzik le, max kirakja a csecsét, vagy szabaddá teszi a lukát. A csaj többynire passzív, nem érdeke, hogy elmenjél, csak minnél előbb teljen már le a 10 perc neki. Nekem már nem 1x előfordult, hogy otthagytak álló fasszal !
8 ezerért meg már tudsz fél órára menni szobán lévőhöz: max. diszkréció, tisztaság, kényelmes ágy, fürdési lehetőség. Van tér szexelni, levetkőzik a csaj, elfértek normálisan, nem kell parázni, több pózt ki lehet próbálni, stb...
Szerintem ár-érték arányt nézve az utóbbi lehetőség sokkal gazdaságosabb. Az utcai kurvázásban nagyobb élmény maga a vadászat, mint az elejtett vad felett érzett öröm.
8 ezerért meg már tudsz fél órára menni szobán lévőhöz: max. diszkréció, tisztaság, kényelmes ágy, fürdési lehetőség. Van tér szexelni, levetkőzik a csaj, elfértek normálisan, nem kell parázni, több pózt ki lehet próbálni, stb...
Szerintem ár-érték arányt nézve az utóbbi lehetőség sokkal gazdaságosabb. Az utcai kurvázásban nagyobb élmény maga a vadászat, mint az elejtett vad felett érzett öröm.
Egy utcai szolgáltatónál 4-5 ezer a komplett, nagy valószínűséggel időlimites (10-15 perc). Cserébe dughatod, szopathatod a szűk kocsiban a nem éppen frissen fürdött testét, kitudja, hányan verték teli előtted a száját, sőt a lukát is ! Közben a szívbaj kerülget, hogy mikor vesznek észre titeket, mikor jönnek a sünök, vagy stricik. Sokszor a csaj sem vetkőzik le, max kirakja a csecsét, vagy szabaddá teszi a lukát. A csaj többynire passzív, nem érdeke, hogy elmenjél, csak minnél előbb teljen már le a 10 perc neki. Nekem már nem 1x előfordult, hogy otthagytak álló fasszal !
Szerintem ár-érték arányt nézve az utóbbi lehetőség sokkal gazdaságosabb. Az utcai kurvázásban nagyobb élmény maga a vadászat, mint az elejtett vad felett érzett öröm. (Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 11. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 22:59
Szerintem ár-érték arányt nézve az utóbbi lehetőség sokkal gazdaságosabb. Az utcai kurvázásban nagyobb élmény maga a vadászat, mint az elejtett vad felett érzett öröm. (Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 11. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyetértek veled ebben, én többnyire utcaiakhoz járok, és ott is jobban ellehet dönteni a dolgokat, meg ha melléválaszt az ember akkor sem akkor az anyagi kár

Tuti, hogy van Salgótarjánban is, kurva mindenhol van ! Legfeljebb azon a vidéken nagyobb eséllyel futsz romába, persze attól még simán lehet jó szolgáltató, sőőőőt.
Csak csapd fel a környékre jellemző hirdetési újság társkereső rovatát és kész ! Ki lehet szűrni melyik a kurva.
XY ismerkedne, meg stb......felhívsz párat, egyeztetsz, elmész, ha meg nem tetszik, vagy eljössz akció nélkül. Ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 09:04
Csak csapd fel a környékre jellemző hirdetési újság társkereső rovatát és kész ! Ki lehet szűrni melyik a kurva.
XY ismerkedne, meg stb......felhívsz párat, egyeztetsz, elmész, ha meg nem tetszik, vagy eljössz akció nélkül. Ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731941)

már végignéztem az összes vidéki hirdetést és Nógrádban Saágótarjánban nincs! sajna ez van!
Egyetértek veled ebben, én többnyire utcaiakhoz járok, és ott is jobban ellehet dönteni a dolgokat, meg ha melléválaszt az ember akkor sem akkor az anyagi kár
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 12:43

Törölt felhasználó (34131)

már írtam ezt, de megint előjött: régebben, amikor a 8. kerben még kint álltak a lányok a lakások előtt, sokkal jobb volt. az ember végigsétált közöttük, kicsit megállt, nézelődött, kérdezett, beszélgetett. rögtön lehetett látni, ha valamelyik lány indiszponált, unott vagy flegma volt (lehet nekik is rossz napjuk, vagy egyszerűen csak ellenszenves a delikvens). és persze azt is lehetett rögtön érezni, ha a lány szívesen jön. ugyanígy teljesen világos volt a lány kinézete, adottságai stb., azt embert nem érhették különös meglepetések. tudom, hülyén hangzik ez a "régen milyen szép volt és jó volt minden" duma, de én a magam részéről ezt az otthonos, válógatós kupifílinget nagyon hiányolom.