Heló! Zalaszentgrót vagy környékén nem tud valaki lányokat?
Kíváncsi lennék a véleményekre, hogy melyiket miért tartjátok jobbnak? Az út szélén álló csajokat, a lakáson szolgáltató lányokat, vagy a szalonokban szolgáltatókat? Biztonság, küllem, szolgáltatás változatossága és színvonala, tarifa, higiénia, lebukási veszély - hogy csak néhányat említsek a szempontok közül.
Sziasztok
Nem tud nekem valaki infót mondani a Székesfehérvár és környékén lévő útszéli lányokról?
Nem tudja valaki most hol dolgozik az a "lány" aki régen a 6-os úton állt Ercsi és Ercs-sínyatelep közt( nem a vén)?
Nem tud nekem valaki infót mondani a Székesfehérvár és környékén lévő útszéli lányokról?
Nem tudja valaki most hol dolgozik az a "lány" aki régen a 6-os úton állt Ercsi és Ercs-sínyatelep közt( nem a vén)?
azt a bizonyos alinát alinát nagyon felhúznám a farkamra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 13. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 13. hétfő 05:57

Törölt felhasználó (804640)

Ezek megfelelnének? http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=dX6VnrcX&- varos=debrecen
Ezek megfelelnének? http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=dX6VnrcX&- varos=debrecen
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Devecserben tudtok valamit? (Lányok terén)
Szia!
Debrecenben nem nagyon van ilyan ahol jobb csajok vannak utcán, talán néha a klinika parkoloban akad egy két csinosabb, de főleg cigók vannak, azok közül is van pár csinosabb, pára tpróbáltam, és olcsók nagyon. (Ez egy válasz paul00001 üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 16:33
Debrecenben nem nagyon van ilyan ahol jobb csajok vannak utcán, talán néha a klinika parkoloban akad egy két csinosabb, de főleg cigók vannak, azok közül is van pár csinosabb, pára tpróbáltam, és olcsók nagyon. (Ez egy válasz paul00001 üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben mondjon már valaki jó kurvás helyet ahol a jobbika van.
Siófok közelében tud valaki jó helyet? Lécci rendeseket, nem a 7-es útra gondoltam ...
Debrecenben mondjon már valaki jó kurvás helyet ahol a jobbika van.
Egy haverommal nemrég jártunk a Szabadkai úton autóval, volt pár jól kinéző lány. Később a haverom vissza is ment kipróbálni egyet, de az 5 perc után félbehagyta a szopást, és elhajtotta. Szóval nem ajánlatos a hely.
(Asszem a rendőrség ott pont nem téma, mert az egy legális türelmi zóna. Csak hát attól még ilyen, sajnos.) (Ez egy válasz gilgameshero üzenetére (2011. 05. 11. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 00:06
(Asszem a rendőrség ott pont nem téma, mert az egy legális türelmi zóna. Csak hát attól még ilyen, sajnos.) (Ez egy válasz gilgameshero üzenetére (2011. 05. 11. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Járt valaki mostanában a Szabadkai úton? Mik a tapasztalatok? Néhány kérdésem lenne. Van ott valami bokros vagy fás rész ahol meg lehet állni a kocsival és ahol lehetőleg nem lát senki vagy inkább gyalog érdemes odamenni? Milyenek arrafele a lányok és mik az áraik? Rendőrök szoktak ott járőrözni?
A válaszokat előre is kösz.
Járt valaki mostanában a Szabadkai úton? Mik a tapasztalatok? Néhány kérdésem lenne. Van ott valami bokros vagy fás rész ahol meg lehet állni a kocsival és ahol lehetőleg nem lát senki vagy inkább gyalog érdemes odamenni? Milyenek arrafele a lányok és mik az áraik? Rendőrök szoktak ott járőrözni?
én utoljára tavaly ősszel voltam arra, de nem volt igazán nagy szám. nem igazán találtam kedvemre való csajszit, aztán valamelyik vállalkozóval mégis leszopattam magam, de hát az csak egy szomorú kis ürítés volt, más nem. amúgy van ott bozót is, meg bokrok-fák, de elég nagy a dzsuva, gumik-zsepik szerteszét. gondolom lehetne ezt kulturáltabban is csinálni, no de inkább minden illetékes olvtárs pirulva elfordul, nem szemeteseket meg egy kis tájrendezést szervez...
(Ez egy válasz gilgameshero üzenetére (2011. 05. 11. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 00:06

Sziasztok!
én elég magas, barna hajú, fürdőnadrágos csajszit láttam arra, az megérne asszem egy próbát. meg még üldögéltek páran, de azok semmiféle altesti mocorgást nem ébresztettek bennem...
(Ez egy válasz ustasa üzenetére (2011. 05. 11. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
5ös úton pest felé a 0ás csomópontnál vannak szép pillangók

Sziasztok!
Szevasztok!
A minap Budakeszit Budaörssel összekötő uton a reptér két ultra dögös muffantyút láttam. Igazi nehéz bombázok nem is értem miért nem lakáson nyomják az ipart.
A minap Budakeszit Budaörssel összekötő uton a reptér két ultra dögös muffantyút láttam. Igazi nehéz bombázok nem is értem miért nem lakáson nyomják az ipart.
sziasztok!
Felsőkert utcai árak??? Valaki járt arra mostanság??
Köszi!!!
Felsőkert utcai árak??? Valaki járt arra mostanság??
Köszi!!!
sziasztok!
járt valaki mostanában a Felsőkert utcai lányoknál?
tudtok nekem árakat mondani onnan?
mi hogyért hogyan?
aki mostanság járt, és tud infót, köszi!!
járt valaki mostanában a Felsőkert utcai lányoknál?
tudtok nekem árakat mondani onnan?
mi hogyért hogyan?

aki mostanság járt, és tud infót, köszi!!

Békéscsabán vki tud??
(hsz. ********** kimoderálva!)
(ezeket a kéréseket és kérdéseket PRIVÁTBAN! Ok?):tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 14:54
(ezeket a kéréseket és kérdéseket PRIVÁTBAN! Ok?):tom

Törölt felhasználó (313463)

Hali!
A budakesziről kifelé vezető (autópálya felé) úton is szoktak állni csajok. Egész jól néznek ki, van valakinek tapasztalata róluk?
A budakesziről kifelé vezető (autópálya felé) úton is szoktak állni csajok. Egész jól néznek ki, van valakinek tapasztalata róluk?
Nyíregyházi csajokról tud valaki valamit? Saját kecós, vagy utcai szolgáltató is jöhet!