Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1144   2011. 10. 24. hétfő 18:33
Valaki8 Valaki8
Nálam inkább a külső + szex számít leginkább, ezeket követi a szimpátia. smile
(Ez egy válasz prostinaplo üzenetére (2011. 10. 24. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 24. hétfő 17:22
Jártam Ócsa környékén párszor és tényleg van néhány dögös lány. Csak nekem a külsőnél fontosabb, hogy valamennyire szimpatikus legyen az illető, szóljon legalább két szót azon kívül hogy eldarálja az árakat. És a legtöbb lány sajnos nem ilyen. Pont Ócsa környékén történt meg velem azt hiszem, hogy megálltam egy lánynál, tényleg bomba jól nézett ki, de amint megszólalt elment minden kedvem tőle.

A lakáson szolgáltató lányok tekintetében igazad van, csak nekem a kurvázáshoz hozzátartozik a keresés, a (nem tudok rá jobb szót) "vadászat". Ha valaki megtetszik, megállok, aztán ha nem szimpi, akkor továbbmegyek. Ha lakásra megyek, akkor ezt nehezebb megoldani. Fényképek és beszámolók alapján persze le lehet szűrni, hogy milyen az adott lány és eddig ilyen szempontból szerencsém is volt, akiket lakáson kerestem fel azok legtöbbje rendben volt...
#1143   2011. 10. 24. hétfő 17:22
prostinaplo prostinaplo
Jártam Ócsa környékén párszor és tényleg van néhány dögös lány. Csak nekem a külsőnél fontosabb, hogy valamennyire szimpatikus legyen az illető, szóljon legalább két szót azon kívül hogy eldarálja az árakat. És a legtöbb lány sajnos nem ilyen. Pont Ócsa környékén történt meg velem azt hiszem, hogy megálltam egy lánynál, tényleg bomba jól nézett ki, de amint megszólalt elment minden kedvem tőle.

A lakáson szolgáltató lányok tekintetében igazad van, csak nekem a kurvázáshoz hozzátartozik a keresés, a (nem tudok rá jobb szót) "vadászat". Ha valaki megtetszik, megállok, aztán ha nem szimpi, akkor továbbmegyek. Ha lakásra megyek, akkor ezt nehezebb megoldani. Fényképek és beszámolók alapján persze le lehet szűrni, hogy milyen az adott lány és eddig ilyen szempontból szerencsém is volt, akiket lakáson kerestem fel azok legtöbbje rendben volt...
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 10. 22. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 12:24
Nem viszed túlzásba smile ,érdekes az írásod. Azért az 5-ös út, Ócsa környékéről tudok olyan lányokat, akiket ha lehetne, éjjel-nappal.. smile Lehet, hogy nem néztél jól szét arra. Csak egy baj van velük, meg az összes út széli lánnyal, hogy túl drágák. Ha minőségit akarsz, az 5 ezertől a tiéd, de ugyanazt a minőséget megkaphatod 1 órára 10 ezerért akár, lakásban, persze extrák nélkül de szerintem így is jobban megéri.
#1142   2011. 10. 22. szombat 12:24
Valaki8 Valaki8
Nem viszed túlzásba smile ,érdekes az írásod. Azért az 5-ös út, Ócsa környékéről tudok olyan lányokat, akiket ha lehetne, éjjel-nappal.. smile Lehet, hogy nem néztél jól szét arra. Csak egy baj van velük, meg az összes út széli lánnyal, hogy túl drágák. Ha minőségit akarsz, az 5 ezertől a tiéd, de ugyanazt a minőséget megkaphatod 1 órára 10 ezerért akár, lakásban, persze extrák nélkül de szerintem így is jobban megéri.
(Ez egy válasz prostinaplo üzenetére (2011. 10. 05. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 05. szerda 20:23
7. RÉSZ

- 5-ös út, Budapest (Soroksár) és Alsónémedi között:
Sok lány áll itt a mai napig, de ez egy elég forgalmas út és ez engem mindig zavart egy kicsit. Azért néhányszor itt is megálltam. Akiket elvittem, azok se különösebben jók, se különösebben rosszak nem voltak.

- Országút az 5-ös út Soroksár után körforgalma és Ócsa között:
Több lány áll itt egészen az Ócsa előtti körforgalomig. Párat kipróbáltam, de itt sem találtam senkit, akihez visszajárnék.

Viszont itt sikerült először titokban (majdnem) megörökítenem egy akciót a telefonommal. Korábban egyszer próbálkoztam egy hátsó ülésen egy kabát alá rejtett fényképezőgéppel, csak arra nem gondoltam, hogy a kamerának fény is kell, az meg éjszaka az út mentén a kocsiban nem sok van. Úgyhogy készítettem egy ötperces felvételt amin semmi nem látszik csak a sötétség, és hallatszik egy kis cuppogás.

Másodszorra viszont felkészültebb voltam, nem fényképezőt vittem hanem a telefonnal próbálkoztam. A telefont az anyósülés felett nagyjából a lány fejére irányítottam, és reménykedtem benne, hogy majd látszik is valami. Hát... nem sok. Egyszer-kétszer pár pillanatra látszik a farkam meg ahogy a lány dolgozik rajta, de leginkább csak a csaj tarkója és válla látható. Egyszer megnéztem a felvételt, aztán le is töröltem. Azért a videózás maga izgalmas volt, el is mentem hamar, a videó kb. másfél perces volt. Egy próbát megért.

- Országút Üröm és Budakeszi között:
Az ezen a fórumon is többször emlegetett lakókocsis hölgy (az idősebbik). Nem rossz...

- Országút Üllő és Ócsa között:
Legfrissebb felfedezésem, korábban sosem jártam erre. Itt eddig csak egy lányt vittem el (semmi különös), de láttam még pár csinos hölgyet, úgyhogy még fogok itt próbálkozni.

És a végére egy rövid elmélkedés az árakról:

Az a vicc, hogy az árak az elmúlt 10-15 évben gyakorlatilag alig emelkedtek. Amikor először voltam kurvával majdnem 15 éve, akkor kb 2-3000 Ft volt a francia (néha csak 1000), 4-5000 a "komplett". Ehhez képest ma sem sokkal magasabbak a tarifák. Ugyanakkor minden más sokkal drágább, ma már gyakorlatilag többet fizetek a benzinre ha elmenjek nézelődni, mint magára a szolgáltatásra.

Köszönöm a türelmet.
#1141   2011. 10. 21. péntek 00:31
éjszakaivadász éjszakaivadász
Nekem is írhat ezügyben privátban, akinek van jó tapasztalata wink
#1140   2011. 10. 14. péntek 18:40
X Törölt felhasználó (790507)
Budapesten tud valaki lakáson dolgozó 20-40 közötti lányt/nőt, aki még viszonylag olcsó is (már persze a bp-i viszonyokhoz, pl. 1 óra 13 ezer, képest) és még jó is? Privátba írjatok légyszi! Köszi!
#1139   2011. 10. 10. hétfő 17:29
prostinaplo prostinaplo
örülök, hogy tetszett.
hozzám közel sincs egyetlen jó hely sem, szóval ha valami akcióra vágyok, akkor nekem is autóznom kell egy keveset. sajnos ez a jelenlegi benzinárak mellett nem olcsó mulatság, úgyhogy én is egyre ritkábban vágok neki az éjszakának csak úgy, mindenféle előzetes terv nélkül...
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2011. 10. 09. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 09. vasárnap 23:25
prostinapló faja volt a bejegyzésed, jó volt olvasni az élményeid!
sajnos az én területemen (solymár, bécsi út) nem nagyon van kínálat, az ürömiek meg már unalmasak és nem jönnek már be.
#1138   2011. 10. 09. vasárnap 23:25
éjszakaivadász éjszakaivadász
prostinapló faja volt a bejegyzésed, jó volt olvasni az élményeid!
sajnos az én területemen (solymár, bécsi út) nem nagyon van kínálat, az ürömiek meg már unalmasak és nem jönnek már be.
#1137   2011. 10. 09. vasárnap 12:13
X Törölt felhasználó (821125) VIP
Szerencsére nem szorultam még rá, egész más szakmát űzök, egyszerűen csak érdekel a téma és kiváncsi vagyok arra, miként látják ezt mások. Ennyi.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 10. 03. hétfő 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 03. hétfő 00:33
Mert mit vonsz le belőle , miért lennénk édesek ? Netán te is ezt a szakmát űzöd ?
#1136   2011. 10. 05. szerda 23:02
christiano christiano
Én véletlem botlok bele a kurvákba mindíg:egyszer a Lehe téren,egyszer meg Nyugati tér-Oktogon közt sétálva.Késő esti órákban.Szokásomhoz híven rendesen megstírölöm a lányokat ,különösen ha párom nincs velem,akkor nem fogom vissza magam.Lehetőleg ugy hogy a lány is észrevegye!Na ez a 2 alkalom is igy történt,észre is vették és már oda is fordultak hogy nem lenne -e kedvem....Pedig soha nem gondoltam volna hogy azok a lányok kurvák...gyönyörü fiatal jólöltözött csajok...egyszer rászánom magamat és sodródom az eseményekkel...
#1135   2011. 10. 05. szerda 20:47
Edgarap Edgarap
Nagyon érdekes volt köszönjük!
(Ez egy válasz prostinaplo üzenetére (2011. 10. 05. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 05. szerda 20:23
7. RÉSZ

Sok lány áll itt a mai napig, de ez egy elég forgalmas út és ez engem mindig zavart egy kicsit. Azért néhányszor itt is megálltam. Akiket elvittem, azok se különösebben jók, se különösebben rosszak nem voltak.

Több lány áll itt egészen az Ócsa előtti körforgalomig. Párat kipróbáltam, de itt sem találtam senkit, akihez visszajárnék.

Viszont itt sikerült először titokban (majdnem) megörökítenem egy akciót a telefonommal. Korábban egyszer próbálkoztam egy hátsó ülésen egy kabát alá rejtett fényképezőgéppel, csak arra nem gondoltam, hogy a kamerának fény is kell, az meg éjszaka az út mentén a kocsiban nem sok van. Úgyhogy készítettem egy ötperces felvételt amin semmi nem látszik csak a sötétség, és hallatszik egy kis cuppogás.

Másodszorra viszont felkészültebb voltam, nem fényképezőt vittem hanem a telefonnal próbálkoztam. A telefont az anyósülés felett nagyjából a lány fejére irányítottam, és reménykedtem benne, hogy majd látszik is valami. Hát... nem sok. Egyszer-kétszer pár pillanatra látszik a farkam meg ahogy a lány dolgozik rajta, de leginkább csak a csaj tarkója és válla látható. Egyszer megnéztem a felvételt, aztán le is töröltem. Azért a videózás maga izgalmas volt, el is mentem hamar, a videó kb. másfél perces volt. Egy próbát megért.

Az ezen a fórumon is többször emlegetett lakókocsis hölgy (az idősebbik). Nem rossz...

Legfrissebb felfedezésem, korábban sosem jártam erre. Itt eddig csak egy lányt vittem el (semmi különös), de láttam még pár csinos hölgyet, úgyhogy még fogok itt próbálkozni.

Az a vicc, hogy az árak az elmúlt 10-15 évben gyakorlatilag alig emelkedtek. Amikor először voltam kurvával majdnem 15 éve, akkor kb 2-3000 Ft volt a francia (néha csak 1000), 4-5000 a "komplett". Ehhez képest ma sem sokkal magasabbak a tarifák. Ugyanakkor minden más sokkal drágább, ma már gyakorlatilag többet fizetek a benzinre ha elmenjek nézelődni, mint magára a szolgáltatásra.

Köszönöm a türelmet.
#1134   2011. 10. 05. szerda 20:23
prostinaplo prostinaplo
7. RÉSZ

Köszönöm a türelmet.
#1133   2011. 10. 05. szerda 20:22
prostinaplo prostinaplo
6. RÉSZ

(kellemetlen emlékek, folytatás):
... türelmetlen stricik. egyszer elvittem egy ilyen háromperces lányt, bár itt kivételesen sikerült elmennem. A csaj az akció végeztével rögtön kiszállt és visszasétált a helyére az útra. Én nekiálltam rendbe tenni magam a kocsiban, de két perc után már jött a strici, hogy igyekezzek, mert kell a hely.

... erőszakos stricik: szerencsére soha nem volt részem erőszakos incidensben stricikkel, de ez nem mindenkiről mondható el. A Szabadkai úton többször láttam kivonulni a rendőröket több kocsival, amikor valami balhé volt. Az út szélén áll 10-15 rendőr ugyanennyi stricivel szemben, az embernek ezek után nem sok kedve van itt megállni.

Egyszer elvittem a lányt, begurultunk a bokrok közé és éppen az anyagiakat rendezzük le, amikor elporzik mellettünk egy autó. Mögötte meg egy strici-mobile. Kérdezem a lányt, hogy mi lehet, mire mondja, hogy egy vendég biztos nem akart fizetni egy háromperces lánynak (a semmiért miért is akarna?), és most kergetik a stricik. El is kapták, pár bokorral arrébb bekerítették az autóikkal. Mi meg a lánnyal néztük a műsort a kocsiból. Ez az eset mondjuk megoldódott erőszak nélkül, a vendég végül fizetett. Nem csodálom, én is fizetnék, ha öt kigyúrt gengszter állná körül a kocsimat.

- Fót Iparterület, Fóti út, Cora hátsó bejáratához vezető út sarka:
Itt is volt pár lány, cserélődtek is elég gyorsan. Egy tündért itt is találtam, egy idősebb csajszit, akinek eszméletlen puncija volt, ő egyike volt a kevés szolgáltatónak, akit a dugásért és nem a szájáért kerestem fel (bár az sem volt rossz). Hamar eltűnt sajnos, de még hetekig jártam arra, hátha felbukkan. Meg volt itt egy csúnyácska kis cigánylány, soha nem vittem el, aztán egyszer, amikor nem találtam senki mást mégiscsak megálltam nála. Egyik legkellemesebb meglepetésem volt, úgy szopott mint egy angyal. Vissza is tértem hozzá még párszor, de aztán ő is eltűnt.

- XXII. kerület, Kamaraerdei út:
Ide is elnéztem néhányszor, egy szőke lányt vittem el többször, ő ügyesen szájalt. A helyi lányok vicces kelléke az olajoshordó, ebben raknak tüzeket esténként, amikor már hűvös van.

- XXII. kerület, Repülőtéri út:
Elég sok lány állt itt egy rövid ideig, párat kipróbáltam, de semmi extra. Az egyik lánynak azért sikerült meglepnie, amikor kijelentette, hogy nagy a farkam. Ezt se előtte, se utána nem hallottam, elsősorban azért, mert nem igaz. Ahogy ő megfogalmazta "Ami kilátszik a kezemből, az nagy." Biztos voltam benne, hogy több pénisz fordult meg a kezében, mint az enyémben, úgyhogy nem vitatkoztam.

- XIV. kerület, Thököly út:
Elég kockázatos terület, forgalmas útszakasz, még éjszaka is, a zuglói rendőrökkel meg nem jó a tapasztalatom (lsd. Fogarasi út). De van, amikor pont ez a kockázat adja meg a kaland izgalmát. Úgyhogy itt is próbálkoztam, de nem sokszor.
#1132   2011. 10. 05. szerda 20:21
prostinaplo prostinaplo
5. RÉSZ

- IX. kerület, Szabadkai út:
A másik olyan terület, ami a felfedezése óta szerepel körútjaimban, bár már sokkal kevesebbet járok ide (és még kevesebb alkalommal viszek is el valaki) mint régen. Sajnos a jó szolgáltatók mind eltűntek, és csak a lehúzósok maradtak, akik mellé újabb lehúzósok érkeztek.

Itt találkoztam azzal a lánnyal, aki számomra a mai napig a csúcs. És nemcsak az utcalányok között. Vele olyasmit is megtapasztaltam, amit az ember a barátnőjével, feleségével sem biztos, hogy átél. A személyisége is teljesen megfogott, a szex meg egyszerűen fenomenális. Őt egyszerűen nekem teremtették. És (egy kicsit) engem neki. Vele sokszor előfordult, hogy mindketten elélveztünk, pedig ennek esélye az utcai szolgáltatóknál gyakorlatilag nulla. És nem színlelte, többször megesett, hogy én előbb elmentem, mint ő, de ő is addig izgatta magát, amíg el nem jutott a csúcsra.

Mondanom sem kell, ő is eltűnt.

De itt rajta kívül is sok kellemes élményem volt:

... egy gyönyörű, aranyos, kedves lány, olyan csodálatos puncival, hogy muszáj volt megkérdeznem, hogy kinyalhatom-e. Korábban ezt sem csináltam még (az utcai munka nem feltétlenül a leghigiénikusabb), de vele muszáj volt kipróbálnom.

... egy idősebb hölgy, aki mindig annyira kedves és vidám volt, hogy azt már kicsit túlzásnak éreztem, emellett még szeretett beszélni is akció közben ("de jó forró a farkad!" wink , amit én nem bántam, bár azért lehetett tudni, hogy ez nem igazi, csak a műsor része.

... egy logisztikailag tapasztalt csaj, ő mutatta meg, hogy az autóban dugás nem a hátsó ülésen, hanem az első két ülést teljesen hátrahajtva, a lányt a két ülésre középre felfektetve, szemből támadva a legkényelmesebb (ha a két ülés közötti könyöklő nagyon magas, akkor azért kicsit nehezebb). Ilyenkor a férfi is kényelmesen, az üléseken térdelve tud dolgozni, nincs felhorzsolt térd és elzsibbadt támasztó láb.

És kellemetlen is persze:

... az első félórás menetem. Ekkor tudtam meg, hogy az utcán a "félóra" azt jelenti, hogy szop a lány 3 percig, utána magába ránt, és 5 perc múlva kiszáll az autóból. Tisztelet a kivételnek.

... ostoba stricik. Ha egy lány 3 perc után már jelzi, hogy igyekezz az nem feltétlenül az ő hibája, hanem a stricié. Mert ha a lány 5 perc alatt nem végez, akkor lebasszák, megverik, stb. Egyszerűen nem értik meg, hogy ha valaki jól szolgáltat és visszajáró vendégei vannak az hosszú távon sokkal többet keres, mint aki mindenkit átbasz, és egy idő után azt veszi észre, hogy senki nem áll meg nála. Márpedig ez előbb-utóbb bekövetkezik, és akkor jön az egyetlen stricik által ismert megoldás: nem kereső lányokat eltüntetni, helyükre új lányok. Akik szintén nem fognak keresni. És így tovább.
#1131   2011. 10. 05. szerda 20:21
prostinaplo prostinaplo
4. RÉSZ

- IV. kerület, Árpád út:
Újpest és Rákospalota határában, a felüljárón állt egy idősebb, telt alkatú hölgy. Többször láttam, aztán egyszer megálltam nála, és nem bántam meg. Palotára egy kertvárosi részbe irányított el az üzlet lerendezésére, de már a kocsiban simogatott, izgatott, így mire odaértünk már sziklakemény voltam. És hát amit művelt velem... ő volt az első (és ha jól emlékszem a mai napig az egyetlen) aki szájbaélvezés után nem köpte ki hanem lenyelte. Mert, mint mondta, szereti. Egyszer elvittem egy dupla menetre, két orális kényeztetés egymás után, aminek az lett a vége, hogy a második felvonás közepén (amikor már az én ujjaim is elkalandoztak és meleg, nedves helyeken kutakodtak) megkért, hogy dugjam meg, mert teljesen fel van izgulva.

Ő volt az első utcai szolgáltató, akivel dugtam is, addig kizárólag francia jöhetett szóba, de ez innentől kezdve megváltozott. Ma is elsősorban orálra fizetek be, de ha tetszik a lány (nem is elsősorban külsőre, hanem személyiségre), akkor esetleg lehet szó többről is. Egy szabályhoz igyekszem tartani magam (azért párszor már ezt is megszegtem), hogy ha egy új lányt próbálok ki, akkor elsőre csak francia.

- Fótliget, Dunakeszi alsó és Fótra vezető út közötti bekötőút:
Több lány is állt itt egy időben. Egy kellemetlen élményre emlékszem, az egyik lány olyan erősen (fogazata intenzív használatával) szopott, hogy szó szerint vérzett a farkam. Be is voltam szarva, hogy elkaptam valamit, de szerencsére megúsztam a dolgot. Ugyanennek az útnak a Dunakeszi felőli végén is elvittem egyszer egy lányt, erre azért emlékszem, mert egy temető mellé mentünk be. Kicsit morbid élmény volt.

Itt vittem el először lányt fényes nappal. Addig csak éjszaka "vadásztam", de már régóta ki akartam próbálni, hogy milyen lehet napközben.
#1130   2011. 10. 05. szerda 20:20
prostinaplo prostinaplo
3. RÉSZ

- XIII. kerület, Váci út - Forgách utca sarok:
Egy lány szolgáltatott, max kétszer jártam nála, amikor nem volt más.

- XV. kerület, Felsőkert utca:
Ez a terület ma az egyik legnyüsgőbb "zóna" de emlékszem, amikor még csak néhány lány dolgozott itt. Az egyikük, egy husi tündér úgy szopott (gumi nélkül), hogy az maga volt a csoda. Azóta sem nagyon találtam ilyen tehetséges szolgáltatót. Emlékszem, többször is a vasúti sínek mellé tértünk be (ma már korlát zárja le azt a behajtót), izgi volt, amikor elsuhant a váci gyors a kocsi mellett miközben odabent ment a buli. Többször is elvittem félórában, amikor is csak franciát kértem, de az olyan volt, hogy utána alig bírtam lábra állni.

Ez az egyik hely, ahova rendszeresen, még ma is visszajárok, bár már egészen másmilyen a hely. Az erdei utat, ahova a lányok bevitték a vendégeket ma már sorompó zárja le, a másik "üzlethelység" helyén meg ma már filmstúdió áll. Pedig innen is sok szép emlékem van.

Volt egy szép szőke csajszi, akinél sokszor jártam. Egyszer egy szép napsütéses vasárnap délután éppen a kocsi mellett állva dugtunk, amikor a mező másik felén felbukkant egy kutyát sétáltató fiatal pár...

A régi szép időkben itt több lánynál is visszajáró vendég voltam. Volt egy lány, vele annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy sokszor többet beszéltettünk, mint akcióztunk. Előfordult, hogy már vagy egy órája dumáltunk, mire végül a tárgyra tértünk. Szerencsére a "felügyelője" nem volt ideges típus, úgyhogy nem volt belőle gond.

De azért történtek itt durva dolgok is...

Egyik csaj, akihez visszajártam mesélte, hogy egy lányt úgy összevert egy vendég, hogy bele is halt. Állítólag levágta a fülét, összeszúrkálta, összerugdosta. Kemény. Mindez akkor derült ki, amikor kérdeztem, hogy miért van az út mentén egy csomó égő gyertya.

Másik (félig durva, félig vicces) történet, hogy amikor még be lehetett menni az erdős részre rendszeresen bejárt oda egy kicsit hibbant faszi biciklivel kukkolni. Egy lány mesélte, hogy egy vendége éppen a hátsó ülésen dugta, amikor felnézett és ott állt a kocsi ablaka előtt a kukkoló. A durva rész a történetben az, hogy egyszer aztán a stricik elkapták az illetőt, és nagyon megverték.
#1129   2011. 10. 05. szerda 20:19
prostinaplo prostinaplo
2. RÉSZ

- XV. kerület, Rákospalotai határút - Szentmihályi út:
Ide elég sokat jártam, amikor még álltak kint lányok, nem is kevesen. Ekkor még nem volt itt szupermarket, elég elhagyatott környék volt. Találtam egy helyes barna kislányt, aki eszméletlenül szopott, nála sokat jártam.

Ekkoriban még elég fiatal és bátortalan voltam, ha egy lány rosszul csinálta amit csinált inkább kussoltam, de nem szóltam. Ez a lányka segített nekem a legtöbbet abban, hogy rájöjjek, mit is akarok amikor elviszek valakit, mit várhatok el reálisan és mit nem, szóval segített tisztába tenni egy-két dolgot. Örök hála neki, akárhol is van.

Egyéb: itt kaptak el először a rendőrök is.
Taktikám a szituációra: legyél bűnbánó, tégy úgy mint aki be van szarva (nem nehéz), érts egyet mindennel amit mondanak, és legfőképpen NE FIZESD LE ŐKET, még ha egyértelműen erre is mennek rá. Engem többször is elkaptak, de soha nem volt semmi, se feljelentés, se helyszíni bírság (zsebbe végképp nem), semmi. Ha nem vagy bunkó, ellenséges, nem kekeckedsz velük és látják rajtad, hogy nem fogsz tejelni sem úgysem jelentenek fel, engem legalábbis eddig szerencsére nem jelentettek fel egyszer sem.

Persze amikor először rajtakaptak, letolt gatyával, gumival a (sokk hatására pillanatok alatt lekókadó) nemesebbik szervemen teljesen be voltam szarva. Akkor még otthon laktam és persze őseim nem tudták, hogy kurvázom, és fostam, hogy ez ne is változzon meg. Heteken keresztük naponta háromszor-négyszer megnéztem a postaládát, hogy ha jönne valami papír a rendőrségtől még véletlenül se kerüljön a szüleim kezébe.

De nem jött soha semmi.

- 11-es út Szentendre felé, Luppa-szigeti út:
Pár lány állt itt amikor nem volt itt se csomópont, se Metro. Itt csak egyszer voltam, ha jól emlékszem.

- XIV. kerület, Fogarasi út (Rákos Patak és Nagy Lajos király út közötti szakasz):
Elég sok lány állt itt egy időben, itt is volt állandó célpontom (fiatal, kedves, szájmunkában jeles). A legtöbb lány csak simán bevitte a vendégeket a kertvárosi részbe, a kis utcákba, ennek is megvolt a maga izgalma. Viszont sajnos rendőr is sok volt, többször is elkaptak, egyszer szerintem a csaj is benne volt.

- XVII. kerület, Cinkotai út:
Egy-két lány dolgozott itt, de nem sokáig. Itt is csak egyszer vagy kétszer voltam, ha jók az emlékeim.

- IV. kerület, Váci út, Újpest Városkapu:
Két-három lány állt itt. Csak párszor jártam itt, mert a Váci út elég forgalmas még éjjel is, de két lány is van, akire a mai napig emlékszem.

Az egyik az első igazán csalódást keltő lehúzós élményem volt, a csaj "francia" helyett kettőt rántott a farkamon, aztán otthagyott.

A másikra azért emlékszem, mert a csaj olyan részeg volt (vagy be volt lőve), hogy majdnem elaludt a farkammal a szájában. Bár ez inkább vicces volt (azért végül befejezte).
#1128   2011. 10. 05. szerda 20:17
prostinaplo prostinaplo
Sziasztok!

Giga-hosszú hozzászólás következik, a 3000 karakteres limit miatt 7 részre tagolva.

Már egy ideje tervezem, hogy összeírom, hány helyen kurváztam az elmúlt kb. 15 évben Budapesten és környékén. Mire összeállt a lista, magam is meglepődtem, hogy hány helyen jártam, és hogy ezek közül a "vadászterületek" közül milyen sok megszűnt már. És ezek csak azok, amikre emlékszem, lehet, hogy még ki is hagytam pár helyet.

Nosztalgiáztam is egy kicsit, összeírtam a maradandó (kellemes és kellemetlen) emlékeket, persze nem az összeset, mert akkor ez nem egy fórumhozzászólás lenne, hanem egy regény.

A listában kizárólag autós helyszínek szerepelnek, a lakáson szolgáltató kollégákat ebbe nem vettem bele. Lakáson is jártam párszor, de azért egyértelműen az autós kalandok domináltak és dominálnak a mai napig.

Szóval, nagyjából időrendben:

1. RÉSZ

- VIII. kerület:
Első élmények, 18-19 évesen, akkor még állt egy lány majdnem minden kapualjban. Körbesétálta az ember a kis utcákat, megnézve a felhozatalt, de szép is volt.

Első gumi nélküli francia (én kis naiv, akkor még azt hittem, csak gumival lehet). A lány ajánlotta fel, hogy megcsinál gumi nélkül, mert látta, hogy nem fogok elmenni, és azt hitte, a gumi az oka. Nem tiltakoztam, pedig az igazi ok az volt, hogy a lány annyira szép volt (túl szép is kurvának), hogy egyszerűen leblokkoltam.

Ilyen eset, mármint hogy nem sikerült elmennem, többször is volt, fáradtság miatt, vagy egyszerűen mert nem jól csinálta a csaj. Egy ilyen esetben (ez most volt épp nem rég) meg is lettem dícsérve, mert szóltam a lánynak, hogy nem fog menni, ő pedig örült, hogy szólok és nem rabolom az idejét.

- 2-es út, Budapest és Dunakeszi között:
Két-három lány, egyiknél többször jártam, ügyes volt a szájmunka.

Egy vicces epizód jut eszembe: a fent említett lány mindig egy buszmegállóban állt. Egy alkalommal megállok a buszmegálló előtt mert látom hogy ül ott egy lány, de mint kiderült, nem a keresett hölgy volt az, hanem egy "civil", aki tényleg a buszra várt. Még meg sem álltam, már integetett, hogy menjek tovább, valószínűleg nem én voltam aznap este az első, aki összetévesztette egy dolgozó lánnyal.
#1127   2011. 10. 04. kedd 21:32
david19910913 david19910913
Szevasztok!
Kamaraerdei úton jöttem haza a minap és láttam két nagyon durva lányt :O egy szőke fehér bőrű kb 25 éves és egy barna fehér aki 20-24 éves lehet... valaki volt már nálunk ? milyenek? gyorsan érdeklődtem is az árakról kicsit sokalltam is 10 az egyiknél 9 a másiknál a full :O
#1126   2011. 10. 03. hétfő 00:33
melpi81 melpi81
Mert mit vonsz le belőle , miért lennénk édesek ? Netán te is ezt a szakmát űzöd ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 30. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (821125)
2011. 09. 30. péntek 21:51
Azért nőként roppant tanulságos elolvasni ezeket a hozzászólásokat smile Édesek vagytok! smile
#1125   2011. 09. 30. péntek 21:51
X Törölt felhasználó (821125)
Azért nőként roppant tanulságos elolvasni ezeket a hozzászólásokat smile Édesek vagytok! smile

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!