Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 66 67 68 69 70 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1404   2013. 04. 21. vasárnap 12:52
Demona Demona VIP Admin
Jóformán mindenki csak keresgél, se élmény s vágyak, se eszmefuttatások...
A lelőhelyekkel van a gond vagy a felhozatalba van kivetni való... confused
pedig a hazainak állítólag párja sincs vigyor5
#1403   2013. 04. 21. vasárnap 11:10
quanta quanta
sziasztok én váci lányt.hölgyet keresek.sexre tud valaki valamit vácon?
#1402   2013. 04. 20. szombat 16:55
csibefutam csibefutam
Kiskunhalason vagy környékén tud valaki lányokról ? Út menti is lehet .
#1401   2013. 04. 18. csütörtök 20:32
X Törölt felhasználó (834857)
dunaújváros környékén hol találhatók lányok? útmenti is jó!
#1400   2013. 04. 16. kedd 16:01
X Törölt felhasználó (879485)
A felsőkert utcában most is vannak lányok?
Minden időpontban? Azaz, ha arra megyek jó eséllyel találok ott "stopposokat"? nyes
#1399   2013. 04. 16. kedd 09:56
kandurmarci kandurmarci VIP
Miért nem kérdezed meg azt a bizonyos tulajt, aki meghívta? Ő biztosan tudja, kiről van szó és telszámot is adhat hozzá.
(Ez egy válasz poszeidon üzenetére (2013. 04. 12. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 17:09
Nem sok történetem van róla sajnos. Én vendégként voltam abba a társaságban ahova meghívták.
elegánsan volt öltözve ben túl hithívóan, de azért öltözetén látszott miért is jött.
Szexi piros ruhában volt harisnyával, magassarkú.
Nem tért rögtön a tárgyra , beszélgetett mindenkivel, izgatott mindenkit, aztán a tulajjal elvonult .
1 órát se volt bent.
Kis extráért bevállalt engem egy szopásra .
A kanapén elém térdelt és gumi nélkül , érzékien végig a szemembe nézve leszopott.
Sajnos a nevén kívül nem sok minden maradt meg belőle.
#1398   2013. 04. 12. péntek 17:09
poszeidon poszeidon
Nem sok történetem van róla sajnos. Én vendégként voltam abba a társaságban ahova meghívták.
elegánsan volt öltözve ben túl hithívóan, de azért öltözetén látszott miért is jött.
Szexi piros ruhában volt harisnyával, magassarkú.
Nem tért rögtön a tárgyra , beszélgetett mindenkivel, izgatott mindenkit, aztán a tulajjal elvonult .
1 órát se volt bent.
Kis extráért bevállalt engem egy szopásra .
A kanapén elém térdelt és gumi nélkül , érzékien végig a szemembe nézve leszopott.
Sajnos a nevén kívül nem sok minden maradt meg belőle.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 04. 10. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 10. szerda 11:36
Ha van történeted erről a Mariannról, akkor miért nem meséled el? Várjuk, biztosan izgi.
#1397   2013. 04. 11. csütörtök 21:34
X Törölt felhasználó (871291)
Hali
Pecs kornyekerol tud valaki egy jo kis kurvat?
Lehet utszeli is ,de hazhoz is mennek!
#1396   2013. 04. 10. szerda 13:39
petike74 petike74
Dehogy.Amúgy hol találhatok rád drága? smile
(Ez egy válasz killerbee üzenetére (2013. 02. 27. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 27. szerda 11:12
Én pl webcam modell vagyok. Ez kurvaságnak számít?
#1395   2013. 04. 10. szerda 11:36
kandurmarci kandurmarci
Ha van történeted erről a Mariannról, akkor miért nem meséled el? Várjuk, biztosan izgi.
(Ez egy válasz poszeidon üzenetére (2013. 02. 25. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 25. hétfő 17:53
Sziasztok! Egy lányt keresek akinek talán Mariann a neve kb 26-29 éves.
Szép barna hajú teremtés. Házi bulira hívták, de szerintem Debrecen környékén dolgozhat talán a Pegazus ban. Aki tud róla vagy volt már vele Írjon ha teheti mert nagyon izgat az a nő! Sajnos nem csak hozzám jött így sokat nem beszéltem vele, de nagyon izgat még most is. Szívesen olvasok történetet is róla. Egyet szerencsére én is tudok!
Előre is köszönöm!

Sziasztok!
#1394   2013. 04. 09. kedd 19:38
éjszakaivadász éjszakaivadász
Sziasztok!

Nem látott mostanában valaki "rendben lévő" roma, cigány lányt az utak mentén valamerre?
Esetleg jó tapasztalata volt valakinek háznál rendelő hölggyel? (privi)

Köszönöm!
#1393   2013. 02. 27. szerda 11:35
X Törölt felhasználó (857830)
Most őszintén... mennyiben befolyásol ennek megítélése abban, hogy ezt csináld, vagy inkább operátor legyél a komáromi Nokiánál? (kamerák egyébként ott is vannak...)
(Ez egy válasz killerbee üzenetére (2013. 02. 27. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 27. szerda 11:12
#1392   2013. 02. 27. szerda 11:12
killerbee killerbee
#1391   2013. 02. 26. kedd 13:40
Next27 Next27
a kurvákat lehet kamerazni szopas közbe?
#1390   2013. 02. 26. kedd 11:44
vasilis75 vasilis75
Sziasztok. Tud valaki ázsiai nőt Budapesten?
#1389   2013. 02. 25. hétfő 17:53
poszeidon poszeidon
Sziasztok! Egy lányt keresek akinek talán Mariann a neve kb 26-29 éves.
Szép barna hajú teremtés. Házi bulira hívták, de szerintem Debrecen környékén dolgozhat talán a Pegazus ban. Aki tud róla vagy volt már vele Írjon ha teheti mert nagyon izgat az a nő! Sajnos nem csak hozzám jött így sokat nem beszéltem vele, de nagyon izgat még most is. Szívesen olvasok történetet is róla. Egyet szerencsére én is tudok!
Előre is köszönöm!

Sziasztok!
#1388   2013. 02. 21. csütörtök 13:44
Mitrasz Mitrasz
Üdv mindenkinek.
Jászfényszaru, Nagykáta környékén útszéli pillangókat merre lehet találni?
Csak nem rég kerültem erre a környékre, de igen igen kihaltnak tűnik ezen a téren.
#1387   2013. 02. 20. szerda 18:22
X Törölt felhasználó (388655)
Nem azért fizetünk, hogy a másiknak jó legyen. Ha arra vágynánk, akkor szeretőt tartanánk, vagy a saját párunkkal teljesítenénk be ezt az örömet.
Kurvázni azért megyünk, hogy olyat kapjunk, amire vágyunk, de nem rúgnánk fel a kapcsolatunkat, eddigi életünket. Pl: idősebb , fiatalabb, vékonyabb, nagyobb mellű stb. De örömet annak akarunk okozni, akit szeretünk. A megfelelési kényszert pedig a társadalom plántálja belénk sajnos, amivel sokan nem tudnak mit kezdeni.
#1386   2013. 02. 20. szerda 16:37
pár8476 pár8476
Na igen. smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2013. 02. 20. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2013. 02. 20. szerda 14:37
A férfi meztelenül feküdt Szofi mellett, és a plafont kémlelte. Arca pirosas volt az orgazmustól. Hangosan lihegett, ebből is látszott, hogy nincsen jó kondícióban.

- Még mindig feszült vagy. Hogy tudnálak ellazítani? - kérdezte Szofi a férfitől.
- Sehogy, jól vagyok. Pont azt adtad, amire szükségem volt - felelte.
- Aligha hiszem...
- Pedig hidd el, hogy igen.
- Mintha mindig félnél valamitől...
- A férfiak jó része mindig fél valamitől, csak még magának se vallja be. Rajtunk sokkal, de sokkal több teher van, mint rajtatok. Például nézzünk csak meg téged. Szétteszed a lábadat, keresel egy csomó pénzt, és utána mi van? Nincs semmi, csak a nagy üresség. Nem kell izgulnod, nem kell idegeskedned. Nálam ez azért egészen máshogy van.
- Nem kell idegeskednem? Szerinted ez tényleg így van? Ugyan...
- De te hibázhatsz, Mi, férfiak nem. Ha minket kirúgnak az állásunkból, ha leégünk egy nő előtt, ha pénzt veszítünk, akkor nekünk annyi. Leírhatjuk magunkat. Saját magunk előtt. Mi mindig, minden körülmények között meg akarunk felelni. Nektek is. Még neked is. Hiába vagy kurva, neked akarunk leginkább megfelelni. Hiszen egy hivatásos nőnél a legnagyobb bók azt érezni, hogy ki tudjuk elégíteni. Egy férfi legnagyobb félelme, hogy nem igazi férfi. Minden olyan dolog, ami megerősíti ennek az ellenkezőjében, vagyis hogy macsó, a kedvére fog tenni - ezért lépünk félre, ezért kurvázunk. Azt akarjuk látni, hogy még kellünk, hogy hódítunk.

Szofi nem válaszolt. Elmosolyodott.

- Szerinted én élveztem a szexet veled az előbb?

Az üzletember azonnal, gondolkozás nélkül válaszolt.

- Persze. Mindig élvezed. Ezért vagy te a kedvencem.

Majd pár perc után tétovázva hozzátette:

- Ugye így van? Jó vagyok?

Szofi megcsókolta, majd válaszolt:

- Persze.

Majd magában, kimondatlanul, újra válaszolt: dehogy...

Újra mosolygott.
#1385   2013. 02. 20. szerda 14:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
A férfi meztelenül feküdt Szofi mellett, és a plafont kémlelte. Arca pirosas volt az orgazmustól. Hangosan lihegett, ebből is látszott, hogy nincsen jó kondícióban.

- Még mindig feszült vagy. Hogy tudnálak ellazítani? - kérdezte Szofi a férfitől.
- Sehogy, jól vagyok. Pont azt adtad, amire szükségem volt - felelte.
- Aligha hiszem...
- Pedig hidd el, hogy igen.
- Mintha mindig félnél valamitől...
- A férfiak jó része mindig fél valamitől, csak még magának se vallja be. Rajtunk sokkal, de sokkal több teher van, mint rajtatok. Például nézzünk csak meg téged. Szétteszed a lábadat, keresel egy csomó pénzt, és utána mi van? Nincs semmi, csak a nagy üresség. Nem kell izgulnod, nem kell idegeskedned. Nálam ez azért egészen máshogy van.
- Nem kell idegeskednem? Szerinted ez tényleg így van? Ugyan...
- De te hibázhatsz, Mi, férfiak nem. Ha minket kirúgnak az állásunkból, ha leégünk egy nő előtt, ha pénzt veszítünk, akkor nekünk annyi. Leírhatjuk magunkat. Saját magunk előtt. Mi mindig, minden körülmények között meg akarunk felelni. Nektek is. Még neked is. Hiába vagy kurva, neked akarunk leginkább megfelelni. Hiszen egy hivatásos nőnél a legnagyobb bók azt érezni, hogy ki tudjuk elégíteni. Egy férfi legnagyobb félelme, hogy nem igazi férfi. Minden olyan dolog, ami megerősíti ennek az ellenkezőjében, vagyis hogy macsó, a kedvére fog tenni - ezért lépünk félre, ezért kurvázunk. Azt akarjuk látni, hogy még kellünk, hogy hódítunk.

Szofi nem válaszolt. Elmosolyodott.

- Szerinted én élveztem a szexet veled az előbb?

Az üzletember azonnal, gondolkozás nélkül válaszolt.

- Persze. Mindig élvezed. Ezért vagy te a kedvencem.

Majd pár perc után tétovázva hozzátette:

- Ugye így van? Jó vagyok?

Szofi megcsókolta, majd válaszolt:

- Persze.

Majd magában, kimondatlanul, újra válaszolt: dehogy...

Újra mosolygott.

... 66 67 68 69 70 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!