Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 63 64 65 66 67 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1464   2013. 09. 12. csütörtök 10:50
X Törölt felhasználó (105041)
Régebben valahol nem futhattunk már össze ?
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2013. 09. 11. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 22:02
Nem hinném hogy észre fogja venni, de azt se gondolom hogy gondot okoz. smile
#1463   2013. 09. 11. szerda 22:02
csinosszőke csinosszőke
Nem hinném hogy észre fogja venni, de azt se gondolom hogy gondot okoz. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 31. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 08. 31. szombat 23:55
Ha egy hivatásosnál, nincs kipipálva a "szüzesség elvétel", akkor azt jelenti, hogy "nem vállalja/ nem szívesen vállalja"?
Tehát jobb ha olyat keres az ember, ahol rendesen vastag betűvel megjelenik ez az szolgáltatás is, mert akkor a Hölgy "tanít" is valamit, meg nem gond nála?
#1462   2013. 09. 05. csütörtök 00:32
X Törölt felhasználó (796803)
sziasztok el tugya mondani nekem mondani valaki aszemétégető címét vagy hogyjutok el oda
#1461   2013. 09. 04. szerda 12:29
jakab06 jakab06
Szolnokon tud valaki jó csajt és árakat írni. köszi.
#1460   2013. 09. 02. hétfő 10:34
X Törölt felhasználó (160892)
Biztos vagyok benne, hogy vállalja, ha már ott vagy nála! Elvégre fizetsz érte, ha jófej akkor segítőkész lesz, egyébkét nem kötelező elmondani neki... Hajrá
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 31. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 31. szombat 23:55
Ha egy hivatásosnál, nincs kipipálva a "szüzesség elvétel", akkor azt jelenti, hogy "nem vállalja/ nem szívesen vállalja"?
Tehát jobb ha olyat keres az ember, ahol rendesen vastag betűvel megjelenik ez az szolgáltatás is, mert akkor a Hölgy "tanít" is valamit, meg nem gond nála?
#1459   2013. 08. 31. szombat 23:55
X Törölt felhasználó (846377)
#1458   2013. 08. 27. kedd 15:38
X Törölt felhasználó (857149)
Az ócsai uton,gyál felé!!!
(Ez egy válasz aser2000 üzenetére (2013. 08. 27. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 27. kedd 14:21
Pest megyében vagy Bp-en merre vannak lányok a szemétégető kivételével?
#1457   2013. 08. 27. kedd 14:21
aser2000 aser2000
Pest megyében vagy Bp-en merre vannak lányok a szemétégető kivételével?
#1456   2013. 08. 26. hétfő 16:36
tucsok26 tucsok26
Szia! Melyik részen állt ez a lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 24. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887975)
2013. 08. 24. szombat 09:55
Egy kis beszámoló...az elmúlt hetekben rám jött a kurvázhatnék, elindultam Üllő, Bugyi, régi 5ös útvonalon szétnézni, most vagy korán mentem vagy begyűjtötték őket a szervek (du 1óra körül indultam el). Üllő után volt kint 2db említésre méltatlan példány, elmentem egészen az M0-ig de ott egy árva pillangó sem volt. Gondoltam ha már eddig eljöttem elmegyek a szemétégetőhöz....Egy örökkévalóságnak tűnt mire odaértem de megérte, ahogy átmentem a vasúti átjárón és elfordultam balra kitárult előttem a világ, gurultam lassan és egymást érték a kívánatosabbnál kívánatosabb ribik falatnyi bikiniben, tűsarkúban, neccben, azonnal elindultak bennem a hormonok. Oda-vissza kocsikáztam, néztem a kínálatot vártam hátha felbukkan egy-egy új lány aki bevetésen volt éppen és ezáltal elkerültük egymást, és ez volt a szerencsém, ugyanis az utolsó pillanatban láttam meg azt a gyönyörű magyar lányt, igazán kívánatos volt, gyönyörű hibátlan barna bőre, szép arca, fehér foga, hosszú barna haja, formás popsija és cicije volt, kitűnt a többi közül na, tényleg nagyon igényes. Azonnal megálltam gumi nélküli franciát kértem tőle 5000ft-ról indultunk majd lett belőle 4000ft végig szájba élvezéssel. Beszállt elindultunk a "búvóhelyhez" ami kicsit messze volt de legalább beszélgettünk közben, kedves, közvetlen és intelligens volt, megérkeztünk a nem éppen eldugott helyszínre, egy telephelytől nem messze kamionok árnyékában álltunk meg. Levetkőztem, ekkor már igencsak kemény voltam ott lent meg is dicsérte ami igencsak jólesett, előre kifizettem a pénzt megtörölgette törlőkendővel a szerszámot és nekilátott, ilyen bő nyálas, mély torkos, kéz nélküli franciát útszéli lánytól még nem kaptam, hatalmas műkörmeivel karmolászott közben, hatalmas műszempillái és ahogy a szemembe nézett nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne menjek el...persze közben formás idomaival ismerkedtem ahogy pucsított az anyósülésen, nem ellenkezett, sőt egyenesen vonaglott ahogy a popsiját, punciját simogattam (arról nem is beszélve, hogy számomra a neccharisnya+üvegtalpú tűsarkú cipő brutális vágyfokozó). Folyt végig a combomon a nyál, cuppogott nyalta falta miközben a 1-2kamionos nézett minket nem is olyan távolról+ mivel pont vonatsín mellett álltunk közvetlenül egy éppen arra járó személyvonat utasai is láthattak némi akciót, ami kifejezetten izgatott, nem is bírtam sokáig majd az egyik kezemmel a popsiját fogtam a másikkal pedig a fejét húztam rá a makkomra és egyszerre a farkamat verve és szopva sikerült nyögve, zihálva egy hatalmasat élveznem az szájába, nem hagyta abba azonnal érzékien játszott amíg lüktetett, folyt végig a gecis nyála az ajka szélén, a combomra, zacsimra, az ujjaira mindenhova jutott belőle, nem is csodálkoztam, hogy ekkora mennyiséget nem bírt eltüntetni, kicsit illúzióromboló volt ahogy kiköpte, jobban örültem volna ha lenyeli de nem vagyok telhetetlen. nyes Gyors törölközés, útközben cigi dumcsi, Majd tipli... (kurváztam párszor már, de ez eddig a top élmény) smile
#1455   2013. 08. 24. szombat 09:55
X Törölt felhasználó (887975)
Egy kis beszámoló...az elmúlt hetekben rám jött a kurvázhatnék, elindultam Üllő, Bugyi, régi 5ös útvonalon szétnézni, most vagy korán mentem vagy begyűjtötték őket a szervek (du 1óra körül indultam el). Üllő után volt kint 2db említésre méltatlan példány, elmentem egészen az M0-ig de ott egy árva pillangó sem volt. Gondoltam ha már eddig eljöttem elmegyek a szemétégetőhöz....Egy örökkévalóságnak tűnt mire odaértem de megérte, ahogy átmentem a vasúti átjárón és elfordultam balra kitárult előttem a világ, gurultam lassan és egymást érték a kívánatosabbnál kívánatosabb ribik falatnyi bikiniben, tűsarkúban, neccben, azonnal elindultak bennem a hormonok. Oda-vissza kocsikáztam, néztem a kínálatot vártam hátha felbukkan egy-egy új lány aki bevetésen volt éppen és ezáltal elkerültük egymást, és ez volt a szerencsém, ugyanis az utolsó pillanatban láttam meg azt a gyönyörű magyar lányt, igazán kívánatos volt, gyönyörű hibátlan barna bőre, szép arca, fehér foga, hosszú barna haja, formás popsija és cicije volt, kitűnt a többi közül na, tényleg nagyon igényes. Azonnal megálltam gumi nélküli franciát kértem tőle 5000ft-ról indultunk majd lett belőle 4000ft végig szájba élvezéssel. Beszállt elindultunk a "búvóhelyhez" ami kicsit messze volt de legalább beszélgettünk közben, kedves, közvetlen és intelligens volt, megérkeztünk a nem éppen eldugott helyszínre, egy telephelytől nem messze kamionok árnyékában álltunk meg. Levetkőztem, ekkor már igencsak kemény voltam ott lent meg is dicsérte ami igencsak jólesett, előre kifizettem a pénzt megtörölgette törlőkendővel a szerszámot és nekilátott, ilyen bő nyálas, mély torkos, kéz nélküli franciát útszéli lánytól még nem kaptam, hatalmas műkörmeivel karmolászott közben, hatalmas műszempillái és ahogy a szemembe nézett nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne menjek el...persze közben formás idomaival ismerkedtem ahogy pucsított az anyósülésen, nem ellenkezett, sőt egyenesen vonaglott ahogy a popsiját, punciját simogattam (arról nem is beszélve, hogy számomra a neccharisnya+üvegtalpú tűsarkú cipő brutális vágyfokozó). Folyt végig a combomon a nyál, cuppogott nyalta falta miközben a 1-2kamionos nézett minket nem is olyan távolról+ mivel pont vonatsín mellett álltunk közvetlenül egy éppen arra járó személyvonat utasai is láthattak némi akciót, ami kifejezetten izgatott, nem is bírtam sokáig majd az egyik kezemmel a popsiját fogtam a másikkal pedig a fejét húztam rá a makkomra és egyszerre a farkamat verve és szopva sikerült nyögve, zihálva egy hatalmasat élveznem az szájába, nem hagyta abba azonnal érzékien játszott amíg lüktetett, folyt végig a gecis nyála az ajka szélén, a combomra, zacsimra, az ujjaira mindenhova jutott belőle, nem is csodálkoztam, hogy ekkora mennyiséget nem bírt eltüntetni, kicsit illúzióromboló volt ahogy kiköpte, jobban örültem volna ha lenyeli de nem vagyok telhetetlen. nyes Gyors törölközés, útközben cigi dumcsi, Majd tipli... (kurváztam párszor már, de ez eddig a top élmény) smile
#1454   2013. 08. 23. péntek 09:43
X Törölt felhasználó (105041)
Egy olyan kurvát keresek, akit valakivel szendvicsben megbaszhatnék.
#1453   2013. 08. 23. péntek 08:00
X Törölt felhasználó (806618)
kép van róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (249467)
2013. 08. 22. csütörtök 21:17
Na egy kis élmény beszámoló a mai kurvázásomról, Szolnokon, háznál történt, lány ultra vékony, csodaszép és hatalmas puncija van és imádni való popsija és 1 órát voltam nála natúrba nagy nehezen de rá bírtam magyar lány, igaz van 1 kisfia aki miatt a cicik tabuk, de nem baj egy óra 12ezer, ebbe van natúr francia, KF, és élvezési lehetsőgég bárhova, kivéve punciba, közös fürdő, lábimádat.. szóval szerintem elég Fullos smile szép hosszú lábú, nem szeret annyira lovagolni emiatt, de kutyába imádja és misszionáriusba smile puncija nagyon finom, fazonos
#1452   2013. 08. 22. csütörtök 22:06
X Törölt felhasználó (156485)
Sziasztok! Esetleg Ózd és környékén tud valaki lányt? Akár szobán is. Egerben tudom hogy van de Ózd érdekelne jobban! Köszi előre is.
#1451   2013. 08. 22. csütörtök 21:17
X Törölt felhasználó (249467)
Na egy kis élmény beszámoló a mai kurvázásomról, Szolnokon, háznál történt, lány ultra vékony, csodaszép és hatalmas puncija van és imádni való popsija és 1 órát voltam nála natúrba nagy nehezen de rá bírtam magyar lány, igaz van 1 kisfia aki miatt a cicik tabuk, de nem baj egy óra 12ezer, ebbe van natúr francia, KF, és élvezési lehetsőgég bárhova, kivéve punciba, közös fürdő, lábimádat.. szóval szerintem elég Fullos smile szép hosszú lábú, nem szeret annyira lovagolni emiatt, de kutyába imádja és misszionáriusba smile puncija nagyon finom, fazonos
#1450   2013. 08. 18. vasárnap 10:51
X Törölt felhasználó (249467)
Tudtok még jó kis háznál/autóba kurvákat? cegléd környékén?
#1449   2013. 08. 12. hétfő 11:51
#1448   2013. 08. 11. vasárnap 16:03
nyalógép90 nyalógép90
videkilany.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 10. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 10. szombat 21:23
Üdv!

Melyik weboldalakat ajánljátok a témában?
rosszlányok.hu "kivégesézve".
továbbiak?
#1447   2013. 08. 10. szombat 21:23
Üdv!

Melyik weboldalakat ajánljátok a témában?
rosszlányok.hu "kivégesézve".
továbbiak?
#1446   2013. 08. 10. szombat 17:18
X Törölt felhasználó (806618)
Lekéstem a kurvaéletbe !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (249467)
2013. 08. 08. csütörtök 16:59
akkor egyedül smile
#1445   2013. 08. 08. csütörtök 22:14
X Törölt felhasználó (886233)
ma kitoltam a vasat a garázsból, kerültem vele pestig és vissza, csodával határos módon a 4es szinte teljesen üres volt! :O akadt egy kettő aki lelkesen várta a kuncsaftokat, de most tényleg a szokásoshoz képest alig voltak...

... 63 64 65 66 67 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!