Nagyon nagyon régóta izgat a dolog hogy kipróbáljam anyagiak ellenében eladni magam szexuális használatra :P
Csak nem tudom hol kezdjem hogy kezdjem

adni kell fel hírdetést
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 16:34

Törölt felhasználó (1526492)

Nagyon nagyon régóta izgat a dolog hogy kipróbáljam anyagiak ellenében eladni magam szexuális használatra :P

azt nem merem mert az annyira személtelen -_-
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 17:52
Törölt felhasználó (897692)

adni kell fel hírdetést

Ha a lány megengedi írhatsz és olvashatsz véleményt az adott hölgyeményről. Válassz olyat akinél sok a pozitív hozzászólás. Nekem is van negatív és pozitív tapasztalatom is. Néha alászalad az ember... De most már nem kisérletezem. Ha hazajövök ugyanahoz a nőhöz járok.
(Ez egy válasz SzabóRoland üzenetére (2016. 11. 19. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 19. szombat 09:48

Sziasztok!A rosszlanyok.hu-val kapcsolatosan kérnék tapasztalatokat. Olvastam egyszer, hogy volt akit felvettek rejtett kamerával és utána zsarolták, ez igaz lehet?Van-e tapasztalat Budapesti csajokkal kapcsolatosan! Lehet-e tudni, hogy nincs-e valamilyen rejtett betegsége?Köszi!
Tiszaugi hídnál szoktak még állni lányok?Valaki jár arra?
Vanna, hogy párok hirdetnek, ott beszállhatsz hozzájuk
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2016. 11. 29. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 29. kedd 10:59

Sziasztok! Én voltam már párszor ilyen hölgyeknél. De szeretnék egy olyat kipróbálni, hogy két pasi plusz egy bérnő. Lenne valakinek kedve?
Püspökladányba vannak ?Vagy a környékén?
igen szoktak még elég sokan
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 17. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 17. szombat 17:37

Törölt felhasználó (935696)

Tiszaugi hídnál szoktak még állni lányok?Valaki jár arra?
Heves megyében tudtok olyan helyet ahol állnak még kint a lányok
?

Sziasztok.
Békéscsabán tud valaki lányt ajánlani ?
Privát leveleket várok.
Békéscsabán tud valaki lányt ajánlani ?
Privát leveleket várok.
Kipróbálnám én is milyen ha megvesznek saját használatra :P
Gyere Békéscsabára és megveszlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 11:49
Törölt felhasználó (1555152)

Próbálnád te a rossebet! Kamus gizda vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 11:49
Törölt felhasználó (1555152)

Sziasztok.
Valaki tud Berettyóújfaluban lányt?
Útszéli is van ott?
Valaki tud Berettyóújfaluban lányt?
Útszéli is van ott?
Fősulis csajt keresek valaki tud segíteni hol lehet hirdetőt talni. Dunaújváros
Ha Somogy - Baranya megyében jártok keressetek fel

Szia ilyen hölgy engemet is érdekelne ha kaptál valami elérhetöséget küld el nekem is légyszi!
Több órára???

Sziasztok!
Skypeos huncutkodásra keresek lányokat, hölgyeket minden korosztályból... akár anyagi támogatás ellenébe is... akinek kedve lenne az részleketért írjon privibe..
Skypeos huncutkodásra keresek lányokat, hölgyeket minden korosztályból... akár anyagi támogatás ellenébe is... akinek kedve lenne az részleketért írjon privibe..
Sziasztok. Csepel sziget környékén én is szívesen megismerkednék, nem hivatásos hölgyel, persze egy kis támogatást biztosítanék, ha szimpatikus lenne, maximális diszkréció mellett!