Kb 1 hónapja láttam itt csinos cigány lány nagyon kedves.Ha bárki tud róla valamit kérem írjon!!!!
https://maps.google.hu/maps/ms?authuser=0&vps=2&hl=hu&- amp;- amp;ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=2116854024356002585- 28.0004d2cb4e94175353c0e
https://maps.google.hu/maps/ms?authuser=0&vps=2&hl=hu&- amp;- amp;ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=2116854024356002585- 28.0004d2cb4e94175353c0e
Ócsai-Alsónémedi-Gyál úton vannak tapasztalatok? Elég sok lány van arra,eddig csak egyet vittem el, megálltam párnál,de ő volt a legmeggyőzőbb. 4000ben egyeztünk meg,natút franciában. Kis mosolygós volt,hatalmas mellekkel,úgyhogy mondanom se kell már álló farokkal érkeztem a búvóhelyre
, kigombolkozott kézségesen, lehetett csöcsörészni,ekkor már azt hittem szétrobbanok,tetszett neki is a rám tett hatása (vagyis ezt mondta,ezért fizettem neki,azt gondol amit akar), hamar a szájába került aminek oda kellett kerülni, elég jól szopott,nem volt finnyás,benyelte tövig. Nem is kellett sokat dolgoznia,hatalmas mennyiségű anyagot engedtem a szájába. Végig benn tartotta,egy csepp se ment mellé. Nem volt finnyás, ezután is nagyon kedves volt,már akkor megfogadtam,hogy vissza fogok még menni hozzá.

Sziasztok!
Pesten valahol van hasonló hely a Szemétégetőhöz, ami nyugisnak és csöndesebbnek nevezhető?
Ha valaki tud esetleg, akár tapasztalatból normális cigány lányt javasolni, akár háznál, azt szívesen veszem privát üzenetben!
Köszönöm!
Pesten valahol van hasonló hely a Szemétégetőhöz, ami nyugisnak és csöndesebbnek nevezhető?
Ha valaki tud esetleg, akár tapasztalatból normális cigány lányt javasolni, akár háznál, azt szívesen veszem privát üzenetben!

Köszönöm!
Sziasztok! Társat keresek akivel közösen dugnánk kurvákat. Fiuk irjatok! Többen jobb
Üdv!
Jász-Nagykun-Szolnok megyébe ismerős valaki? Egy-két lányt ismerek, de szeretnék többet is.
Jász-Nagykun-Szolnok megyébe ismerős valaki? Egy-két lányt ismerek, de szeretnék többet is.
Felénk, 3, 5, 6ezer. 3 csak szaxi, 5be már van szex gumival, 6e-be van minden, gumi nélkül, le is vetkőznek teljesen. Időkorlát nem volt, nem kellett sietni eddig. Ez út mellett.
Ha házhoz mész ott már félóráért, óráért fizetsz, vagy esetleg többért is. Háznál drágább. Egy óráért kérnek 10-12e-t, félóráért a felénél többet. Van drágább is, olcsóbb is. De különböző szexpartner oldalakon szét tudsz nézni. Egy telefonos egyeztetés és megtudod mi a helyzet. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 24. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 24. hétfő 21:30
Ha házhoz mész ott már félóráért, óráért fizetsz, vagy esetleg többért is. Háznál drágább. Egy óráért kérnek 10-12e-t, félóráért a felénél többet. Van drágább is, olcsóbb is. De különböző szexpartner oldalakon szét tudsz nézni. Egy telefonos egyeztetés és megtudod mi a helyzet. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 24. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (864269)

azlenne a kérdésem h kb mi az átlagár amiért a kurvák szexelnek? és hogyn van orára vagy ha elmész és akkor kész
azlenne a kérdésem h kb mi az átlagár amiért a kurvák szexelnek? és hogyn van orára vagy ha elmész és akkor kész
Hali. Amióta felépült az a filmes izé,azóta párszor voltam arra,és mindig arra vittek. Még a kanyar utánról is. Bár azért ez nem tuti,max 4-5 alkalomról beszélek.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 12. 23. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 23. vasárnap 19:28

Sziasztok!
A szemétégetőnél minden lány oda a bekanyarodós részre visz el?
Ahol rákanyarodnál az utcájukra, de nem kanyarodsz hanem továbbmész?
Sziasztok!
Sziasztok. Budapest,Pest megye környékén tud valaki valahol fiatal cigánylányt? Régebben a fóti úton volt egy, ahhoz jártam rendszeresen,de eltűnt.
Dunakeszin, gödön, vagy fóton ismer valaki lányokat?
Nem várnak csak szórakoznak.....
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 02. vasárnap 17:30

Off : De miért kell prostituálthoz fordulni, amikor párok, lányok várnak rátok ingyen?? Szőke vagyok, biztos ezért nem értem, de örülnék neki ha valaki ezt nekem is elmagyarázná.

Mi egy eléggé hitelesnek mondható pár vagyunk, de akár utána is lehet járni, nem bonyolult.Annak értelmét nem látom hogy párként keressek és nem pár lennénk.Mit mondanék a randin?Bocsi elváltunk?
Semmi értelme az ilyesminek.De azért megkérdezem tőletek, az ilyeneknek mi a célja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 03. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 03. hétfő 09:33

Törölt felhasználó (388655)

Mert a párok nagy része kamu, és a hölgyek nickje alatt férfiak lapulnak meg

Hát nemtudom biztos én vagyok a béna vagy nagyon visszataszitó de én sok párnak lánynak írtam már és vagy kamu vagy visszautasítás! Pedig utazni is hajlandó vagyok! Ez van marad a prosti! Igaz nem vagyok független de ez nem biztos hogy kizáró ok! Nem én vagyok az egyetlen aki igy keres partnert sexhez!
Helló sajnos nagyon is igazad van pontosan ez igy szokott lenni sok a kamus néha :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 03. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 03. hétfő 09:33
Törölt felhasználó (388655)

(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 02. vasárnap 17:30

Off : De miért kell prostituálthoz fordulni, amikor párok, lányok várnak rátok ingyen?? Szőke vagyok, biztos ezért nem értem, de örülnék neki ha valaki ezt nekem is elmagyarázná.

Hát én se örömömbe tettem fel ezt a hirdetést sokkal jobban örülnék egy párnak vagy egy csajnak mint egy prostinak ez a helyzet de mivel egyedülálló lettem igy hiányzik a gyengédség meg.. Szép napot nektek Szisztok
Én még ifi koromban voltam fizetőssel kétszer! Azóta nem, de nem is vágyom rájuk. Inkább párokhoz, csoportokhoz vagy klubba járok. Az országban bárhova elmegyek, ha úgy adódik, de egy prosti nem tudja azt nyújtani, mint egy pár!
Öszinte leszek nem sok lány van sajnos Szabolcsból :( És vágyunk a gyengétségre és törődésre ez az igazság