dunaújváros környékén hol találhatók lányok? útmenti is jó!
Kiskunhalason vagy környékén tud valaki lányokról ? Út menti is lehet .
sziasztok én váci lányt.hölgyet keresek.sexre tud valaki valamit vácon?
Jóformán mindenki csak keresgél, se élmény s vágyak, se eszmefuttatások...
A lelőhelyekkel van a gond vagy a felhozatalba van kivetni való...
pedig a hazainak állítólag párja sincs
A lelőhelyekkel van a gond vagy a felhozatalba van kivetni való...

pedig a hazainak állítólag párja sincs

Kérdeztem még az éjszaka után. Egy taxis által jött a képbe a hölgy, de azóta nem tud róla a taxis . Egy telefon szám volt neki, volt h kicsengett, de fel már nem vette. Azóta nem is él már az a szám sajnos.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 04. 16. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 09:56

Miért nem kérdezed meg azt a bizonyos tulajt, aki meghívta? Ő biztosan tudja, kiről van szó és telszámot is adhat hozzá.
Pesten a váci utca kornyéken tud valaki egy jo kis csajt?
Csak kiváncsiság. Volt olyan ,hogy valakit izgatott,hogy össze áll egy " idegennel" pld a forumról és ketten leszopatnak egy kurvát ? Vagy az egyik dugja másik szopatja ?

Én voltam egynél ha érdekel szívesen megosztom veled privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 16:45
Törölt felhasználó (871291)

Pesten a váci utca kornyéken tud valaki egy jo kis csajt?
Sziasztok!
Csorna , kapuvár környékén érdekelne igényes prosti!
Csorna , kapuvár környékén érdekelne igényes prosti!
Sziasztok!
Szemétégetőhöz hasonló helyet ismer valaki? Olyan érdekel ahol mindig van legalább 1-2 lány. Ma voltam a gyógyszergyári úton, (elvileg türelmi zóna) és sehol semmi :-(
Köszi!
Szemétégetőhöz hasonló helyet ismer valaki? Olyan érdekel ahol mindig van legalább 1-2 lány. Ma voltam a gyógyszergyári úton, (elvileg türelmi zóna) és sehol semmi :-(
Köszi!
Illetve, hol találok észak Pest környékén út menti lányokat, kivéve az égetőt?
Sziasztok! A 3. sz. főútról (Kál - Gyöngyös környéke) kihaltak a lányok? A közelben merre lehetnek még? Zsóry fürdő körül? Ha valakinek van infója, várom! Köszi!
Sziasztok
Mosonmagyaróvár környékén ismer valaki belevaló lányt?
Én olyan lakásos csajszira gondoltam. Köszi a segítséget!
Mosonmagyaróvár környékén ismer valaki belevaló lányt?
Én olyan lakásos csajszira gondoltam. Köszi a segítséget!
Nem szoktam kurvázni, de ma megálltam egy fincsi kis punci mellett. Elregélte gyorsan a tarifát, de közben csak a kerek cickóit tudtam figyelni. Mondtam, h visszajövök, de kértem egy kis ízelítőt. Engedte a cickót is és a popót is jól megmarkolni. Majdnem szétdurrant egyből a farkam, olyan kemény lett. Sajna nem tudtam visszamenni, de, ha legközelebb arra járok, már nem hagyom ki

Cegléd környékén találtam egy fiatal roma csajt! Vki betársulna???
Merre találtad? Érdekelne a hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 22:54
Törölt felhasználó (857149)

Cegléd környékén találtam egy fiatal roma csajt! Vki betársulna???
Merre volt ez a jo punci?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 23:22

Törölt felhasználó (790963)

Nem szoktam kurvázni, de ma megálltam egy fincsi kis punci mellett. Elregélte gyorsan a tarifát, de közben csak a kerek cickóit tudtam figyelni. Mondtam, h visszajövök, de kértem egy kis ízelítőt. Engedte a cickót is és a popót is jól megmarkolni. Majdnem szétdurrant egyből a farkam, olyan kemény lett. Sajna nem tudtam visszamenni, de, ha legközelebb arra járok, már nem hagyom ki

Ócsai úton a körforgalomnál álló lányokról valami tapasztalat? A szőke hajú csajhoz jártam szopatni,de terhes lett,nem lesz már sokáig kinn,ami elég baj,igen készséges a kicsike. Az ott álló kis cigány csaj miféle?
Valaki kipróbálta már a szemétégetőnél, a hídnál álló fekete hajú leányzót??? Egy szőkével ketten szoktak ott állni a kanyarban a szalagkorlátnál. Érdemes megállnom nála? Megéri a pénzét?
Valakinek nincs kedve együtt felvenni egy csajt a szemétégetőnél? Egyedül már próbáltam egy párat de érdekelne valakivel közösen leszopatni/megdugni az egyiket. Ha érdekel valakit írjon!