Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18   ma 10:36
Anna900 Anna900
Sosem értetem, de talán nem is szükséges.
Viszont a mostani őszinteségem után, furcsa módon több fekete bőrű hirdető is tiltott engem. Hát nem vicces? smile
Mi okból is?? Egy valódi fekete bőrű inkább azért keresett volna meg, hogy bizonyítson.
Ezzel viszont csak önmagát árulta el az az áll hirdető, akikről eddig nem is tudtam smile
Köszönöm, hogy tudattátok!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:27
Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni? confused Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...
#17   ma 09:15
upaupa upaupa
Tegnap a Gárdonyi nudin volt kint egy néger pasi, most láttam először, igaz péntek nem szoktunk kimenni, nekem páromat inkább taszítja, de akinek bejön annak egy támpont lehet.
#16   tegnap 20:34
Jurij73 Jurij73
Ez nálunk is így van.Ha ott vagyok nem megy,nem áll.Akkor mi is akarak?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:15
Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
#15   tegnap 20:27
youngguy21 youngguy21
Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni? confused Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:15
Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
#14   tegnap 19:04
Stag_Vixen_ZEG Stag_Vixen_ZEG
Ez egy igazán jó téma. Mi nagyon régóta keresünk fekete férfit de sajnos a tapasztalatok elég elszomorítóak. Itt az oldalon akik vannak tényleg többsége kamu. Klubbokban még nem kerestünk de hosszúhétvégéken vagy fesztiválokon igen. Viszont eddig 0 aki benne lett volna a cuckold felállásban. Szégyenlősek vagy nem is tudjuk de minden szépen haladt minden esetben addig ameddig fel nem jött hogy ott lennék én is és nézném őket passzív szemlélőként. Választ sose kaptunk hogy miért gondolták meg magukat. De ha valaki tud valami jó ajánlást azt szívesen fogadjuk.
#13   tegnap 12:15
Anna900 Anna900
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:55
Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
#12   tegnap 12:05
30as párocska 30as párocska
Nem. A Tik-takban.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:45
Sziasztok. Gondolom a Dreamland-ben!
#11   tegnap 11:45
Andras0904 Andras0904
Sziasztok. Gondolom a Dreamland-ben!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:42
Mi clubban láttunk egyszer néger pasit.
#10   tegnap 11:42
30as párocska 30as párocska
Mi clubban láttunk egyszer néger pasit.
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 11:29
Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
#9   2025. 07. 31. csütörtök 22:55
jános2024 jános2024
nem tudom ez másokkal miként van, de nekem az édesapám, ugandai volt, érdekes módon, csak az unokám lett sötétbőrű, és hát ez, végül is akkor derült ki. kutattuk az okát, mert a nejem szőke volt, az apám pedig vörös hajú. édesanyám igazi jász asszony, nagy feneke, és sötétbarna haja volt, de leginkább a vastag szemöldöke volt az, ami jellemző a jászokra.... nos, mikor az unokánk megszületett, muszáj volt kideríteni, hogy mi a valóság, és akkor a mama, bevallotta, hogy mi a frankó! szerencsére az apu ezt már nem élte meg....furcsa a világ!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52
Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
#8   2025. 07. 31. csütörtök 20:55
youngguy21 youngguy21
Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52
Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
#7   2025. 07. 31. csütörtök 20:53
youngguy21 youngguy21
Afrikában biztos akad néhány... smile
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2025. 07. 29. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 12:04
Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.

Alternatív lehetőség, hogy leszólítasz valakit, és hátha benne lesz.
#6   2025. 07. 31. csütörtök 14:52
Anna900 Anna900
Szerintem itt nincs!
#5   2025. 07. 29. kedd 14:52
rolyka930 rolyka930
A debreceni egyetemen rengeteg néger fiú tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés!
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
#4   2025. 07. 29. kedd 14:50
rolyka930 rolyka930
Debreceni egyetemen rengeteg néger fiatalember tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés.
#3   2025. 07. 29. kedd 12:58
falafel falafel
Trocadero klub Budapest. Ott találtok dögivel.
#2   2025. 07. 29. kedd 12:04
dpp_user dpp_user
Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.

Alternatív lehetőség, hogy leszólítasz valakit, és hátha benne lesz.
#1   2025. 07. 29. kedd 11:29
naughtycpl naughtycpl

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: naughtycpl naughtycpl
Nyitás ideje: 2025. 07. 29. kedd
Üzenetek: 18db
Utolsó üzenet: ma 10:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!