Sosem értetem, de talán nem is szükséges.
Viszont a mostani őszinteségem után, furcsa módon több fekete bőrű hirdető is tiltott engem. Hát nem vicces?
Mi okból is?? Egy valódi fekete bőrű inkább azért keresett volna meg, hogy bizonyítson.
Ezzel viszont csak önmagát árulta el az az áll hirdető, akikről eddig nem is tudtam
Köszönöm, hogy tudattátok! (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:27
Viszont a mostani őszinteségem után, furcsa módon több fekete bőrű hirdető is tiltott engem. Hát nem vicces?

Mi okból is?? Egy valódi fekete bőrű inkább azért keresett volna meg, hogy bizonyítson.
Ezzel viszont csak önmagát árulta el az az áll hirdető, akikről eddig nem is tudtam

Köszönöm, hogy tudattátok! (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni?
Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...

Tegnap a Gárdonyi nudin volt kint egy néger pasi, most láttam először, igaz péntek nem szoktunk kimenni, nekem páromat inkább taszítja, de akinek bejön annak egy támpont lehet.
Ez nálunk is így van.Ha ott vagyok nem megy,nem áll.Akkor mi is akarak?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:15

Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni?
Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:15

Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
Ez egy igazán jó téma. Mi nagyon régóta keresünk fekete férfit de sajnos a tapasztalatok elég elszomorítóak. Itt az oldalon akik vannak tényleg többsége kamu. Klubbokban még nem kerestünk de hosszúhétvégéken vagy fesztiválokon igen. Viszont eddig 0 aki benne lett volna a cuckold felállásban. Szégyenlősek vagy nem is tudjuk de minden szépen haladt minden esetben addig ameddig fel nem jött hogy ott lennék én is és nézném őket passzív szemlélőként. Választ sose kaptunk hogy miért gondolták meg magukat. De ha valaki tud valami jó ajánlást azt szívesen fogadjuk.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:55

Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
Nem. A Tik-takban.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Gondolom a Dreamland-ben!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi clubban láttunk egyszer néger pasit.
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 11:29

Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
nem tudom ez másokkal miként van, de nekem az édesapám, ugandai volt, érdekes módon, csak az unokám lett sötétbőrű, és hát ez, végül is akkor derült ki. kutattuk az okát, mert a nejem szőke volt, az apám pedig vörös hajú. édesanyám igazi jász asszony, nagy feneke, és sötétbarna haja volt, de leginkább a vastag szemöldöke volt az, ami jellemző a jászokra.... nos, mikor az unokánk megszületett, muszáj volt kideríteni, hogy mi a valóság, és akkor a mama, bevallotta, hogy mi a frankó! szerencsére az apu ezt már nem élte meg....furcsa a világ!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
Afrikában biztos akad néhány...
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2025. 07. 29. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 12:04

Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.
Alternatív lehetőség, hogy leszólítasz valakit, és hátha benne lesz.
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
A debreceni egyetemen rengeteg néger fiú tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés!
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
Debreceni egyetemen rengeteg néger fiatalember tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés.

Trocadero klub Budapest. Ott találtok dögivel.
Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.