Szóló biszex férfira gondoltam, de ezek szerint eddig még nem sikerült. Mondjuk ilyenkor mindig el szoktam gondolkodni azon, hogy egy akkora városban mint Budapest tényleg ennyire nincs legalább egyetlen olyan partner, aki egy pár mindkét tagja számára megfelelő lenne? Persze ezt úgy általánosságban, nem kifejezetten Rátok vonatkoztatva...
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:18

Hogy őszinte legyek: van egy Pár,akikkel már vagy 2 éve összejárunk és a Férfi tag biszex. Csakhogy elég ritkán tudunk találkozni (kb 2 havonta). Szóló biszex Férfi,aki mindkettőnknek passzol és mi is Neki,eddig még nem volt
Hogy őszinte legyek: van egy Pár,akikkel már vagy 2 éve összejárunk és a Férfi tag biszex. Csakhogy elég ritkán tudunk találkozni (kb 2 havonta). Szóló biszex Férfi,aki mindkettőnknek passzol és mi is Neki,eddig még nem volt
(Ez egy válasz tonyc üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:51

Persze, értem a hasonlatot! De akkor ezek szerint eddig még nem sikerült megfelelő partnert találni(?)...
Nagyon sokat jelent az is,hogy vannak vágyink,időnkènt túlfütöttek,nèha meg alább hagyva,ha volt egy nehezebb napunk(munka,család,stb).Ha van egy távoli barátunk,vagy kedves párunk,kihez járunk,ès csak hètvègère korlátozódik a kapcsolat,akkor már távol vagyunk a vigasztalódjunk az egymás ölelèsèben-èrzèstől.Tulajdonkèppen azt szeretnèm ezzel mondani,hogy egy ilyen tabumentes felszabadult együttlèt nagyon sokat segít a nehezebb hètköznapok átèlèsèn.
Persze, értem a hasonlatot! De akkor ezek szerint eddig még nem sikerült megfelelő partnert találni(?)...
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:52

Kb úgy (talán rossz az analógia,akkor bocsánat!),hogy Te is simán szereted a lecsót,de néha-néha raksz bele egy kis eőspaprikát .
Valóban így van,mivel ha ez a passzus kimarad,napi 704 levelet kapunk még a világ végéről is
(Ez egy válasz Arsenlupin üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb úgy (talán rossz az analógia,akkor bocsánat!),hogy Te is simán szereted a lecsót,de néha-néha raksz bele egy kis eőspaprikát .
(Ez egy válasz tonyc üzenetére (2025. 08. 09. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 17:54

Elöljáróban megjegyezném, abszolút nem kötözködés, szőrszál hasogatás, de valamit nem értek: társkeresős adatlapotok alapján párotok mindkét tagja heteroszexuális, illetve párokat kerestek, akkor hogy jönnek képbe a (szóló) biszex pasik?
Arra,hogy nem mert velünk találkozni
(Ez egy válasz tonyc üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Azèrt,hogy változik a világ:règebben nagyon sok olyan hirdetèst olvastam,hogy nöi bi kötelező,fèrfi bi pedig fővesztès terhe mellett tilos.Amikor mèg aktivan keresgèltem,bi fèrfitagú párt volt nehèz találni.Règebbről megmaradt tabuk miatt van ki nem vállalja fel ezt az érdeklődèsèt.Szerintem ezèrt van,hogy itt vitatkoztak,kinek valós a hirdetèse,kinek nem.
Ha nem baj, hogy megkérdezem, mire alapozod ezt a kijelentést?
(Ez egy válasz Dome66 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig jók vagytok
Azt irjatok hogy szolo pasi ne is keressen titeket
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 08:50

Sziasztok! Sajnos,azt kell mondjam (Tisztelet a kivételnek!) ,hogy szájhősökön és kanapéhuszárokon kívül gyakorlatilag lehetetlen egy normális biszex Pasit találni. Évek óta keresünk olyan Férfit,aki VALÓBAN(!) biszex és mind a kettőnket megrakna,mint a máglyát,de sehol-senki
Úgy,hogy kamusok!!
(Ez egy válasz tonyc üzenetére (2025. 08. 09. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 17:54

Elöljáróban megjegyezném, abszolút nem kötözködés, szőrszál hasogatás, de valamit nem értek: társkeresős adatlapotok alapján párotok mindkét tagja heteroszexuális, illetve párokat kerestek, akkor hogy jönnek képbe a (szóló) biszex pasik?
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Sajnos,azt kell mondjam (Tisztelet a kivételnek!) ,hogy szájhősökön és kanapéhuszárokon kívül gyakorlatilag lehetetlen egy normális biszex Pasit találni. Évek óta keresünk olyan Férfit,aki VALÓBAN(!) biszex és mind a kettőnket megrakna,mint a máglyát,de sehol-senki
A különböző igényekkel, elvárásokkal szerintem nincs is semmi gond, de a hitegetőkkel már annál inkább...
(Ez egy válasz cyberdevil üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 17:13

Valóban nem egyszerű. Tele van sajnos az oldal hitegetovel. Es nagyon sokszor nem találkoznak az igények, elvarások.

Valóban nem egyszerű. Tele van sajnos az oldal hitegetovel. Es nagyon sokszor nem találkoznak az igények, elvarások.
kitartas és ösze jön mert azért vannak

Itt tenyleg nem lehet talalni
Anno a barátnőmmel itt kerestünk magunknak bi pasit. A fotósorozatok mellé írtuk,hogy kit keresünk. Ìgy jött össze 7 pasi. Igaz több mint 8ezer levelet kaptunk amiböl ez a 7 igen csekély.
Szóval nem lehetetlen
Szóval nem lehetetlen