Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#164   2025. 11. 14. péntek 12:57
Szepi8511 Szepi8511
Ez így van teljes mértékben. A jó szexhez nem feltétel még az aktus sem. Persze van aki szereti, de ez sok mindentől függ...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 11. 14. péntek 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 07:10
Sokan a topic lényegétől teljesen eltérően próbálják bizonygatni hogy márpedig minden nő imádja a nagy faszt , és aki nem az hazudik....hát elég szánalmas. Vannak akik szeretik persze , de sokan vannak akik meg nem. Sokan kipróbálnák aztán 5 perc után már megbánják .
#163   2025. 11. 14. péntek 07:10
30as párocska 30as párocska
Sokan a topic lényegétől teljesen eltérően próbálják bizonygatni hogy márpedig minden nő imádja a nagy faszt , és aki nem az hazudik....hát elég szánalmas. Vannak akik szeretik persze , de sokan vannak akik meg nem. Sokan kipróbálnák aztán 5 perc után már megbánják .
#162   2025. 11. 14. péntek 06:58
zoli most zoli most
Én is azt tapasztaltam,hogy a vastagság a lényeg nem a hosszúság.
(Ez egy válasz Eszgab üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 11:47
A férjem kiakad, hogy hozzászólok xD, de én is abba a táborba tartozom, hogy inkább14-16/17 cm legyen... (A vastagsága fontosabb, szerintem.) Pont a méhszáj elérése miatt annyira kellemetlen, furcsa-fájdalmas érzetet kelt, hogy képtelenség az élvezetre koncentrálni. Részemről ilyen tapasztalat van. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm. smile )
#161   2025. 11. 14. péntek 06:49
viking1988 viking1988
Persze, akinek fáj a naggyal az nyilván nem szereti. Viszont akinek olyan tág, vagy tágulekony a puncija mint a páromnak, az nem fog sokat érezni egy 20asbol sem. Anno vettem neki egy 20as vibrit. Úgy adtam át mintha valami csodafegyver lenne. Kérdeztem hogy ugye nem lesz túl nagy? Jóformán le kicsizte... Azt hittem csak vaganykodik, de mikor kipróbáltuk tényleg nagyon konnyedén beszaladt. Nem is tudott elmenni tőle. De értem, van olyan csaj, akinek már a 16 is sok. De azzal is egyet értek, hogy vizuálisan minden csajt ezgat a nagy. De ez így van jól. Ahány punci, annyi preferencia. Engem nagyon izgat hogy ennyire tagulekony, és hogy ennyire szereti a nagyot. Azért neten vannak jóval durvább videók giant dildo címmel. Na mondjuk az már a páromnak is sok lenne
#160   2025. 11. 14. péntek 06:02
Norbi párt keres Norbi párt keres
Nem azt mondom ,hogy nagy farokkal szeret dugni ,hanem ,hogy a női fantáziát izgatja a nagy farok.
Viszont az biztos ,hogy néha igényli ,hogy jól meg legyen b...va. és igen olyankor a nagyra van igény.
Csak nem merik bevallani.
tisztelet a kivételnek.
(Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 22:59
Ez pontosan így van! Egyik exem ugyanezt mondta! " Minden nő szereti a nagyot,amelyik azt mondja nem,az hazudik"
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell!
#159   2025. 11. 13. csütörtök 22:59
Tiberiogino Tiberiogino
Ez pontosan így van! Egyik exem ugyanezt mondta! " Minden nő szereti a nagyot,amelyik azt mondja nem,az hazudik"
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell!
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 05:51
szerintem minden nőt izgat a nagyobb méret,és néha kell is ,hogy egy nagy farkú pasi lerendezze , max nem merik bevallani.
#158   2025. 11. 13. csütörtök 17:36
Pali92 Pali92
Ez jó, tetszik smile
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 14:42
Ez szerintem mindig is így volt. Szeretőnek legyen tökéletes óriás farka, férjnek lehet átlagos
#157   2025. 11. 13. csütörtök 14:42
Onkyoo12 Onkyoo12
Ez szerintem mindig is így volt. Szeretőnek legyen tökéletes óriás farka, férjnek lehet átlagos
#156   2025. 11. 13. csütörtök 13:12
parbaniek parbaniek
Hát az extra nagy méret ,(mérete)nem mind 1 ,hogy milyen arányban van!
Akkori nejem szerint a vastagság jobb mint a hosszúság!
Tapasztalatom szerint nekem is ez a véleményem ,több nővel kapcsolatosan is!
A hölgyek a vastagabbat szeretik a túl hosszút nem!
Enyém 15x 6 Cm nem a leg vastagabb de eddig mindenki elégedett volt vele smile
#155   2025. 11. 13. csütörtök 13:08
notle notle
wave
(Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 07:33
Mi régóta keresünk.. igaz vastagságra.. Sajnos eddig csak képeken láttunk. A másik dolog.. a férfi nemű egyedek.. nem tudják hogy kell viselkedni. Sokan azt hiszik egy fizetős helyen vannak.
#154   2025. 11. 13. csütörtök 12:55
nudilove nudilove
igen ez már jó
(Ez egy válasz notle üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 12:53
Én ezek szerint szerencsés vagyok,mert nem túl hosszú viszont elég vastag.Az eddigi partereim imádták,hogy nem vertem el a méh szájukat,de jól érezték a vastagságot.
#153   2025. 11. 13. csütörtök 12:53
notle notle
Én ezek szerint szerencsés vagyok,mert nem túl hosszú viszont elég vastag.Az eddigi partereim imádták,hogy nem vertem el a méh szájukat,de jól érezték a vastagságot.
#152   2025. 11. 13. csütörtök 11:59
nudilove nudilove
teljesen igazad van
(Ez egy válasz Eszgab üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 11:47
A férjem kiakad, hogy hozzászólok xD, de én is abba a táborba tartozom, hogy inkább14-16/17 cm legyen... (A vastagsága fontosabb, szerintem.) Pont a méhszáj elérése miatt annyira kellemetlen, furcsa-fájdalmas érzetet kelt, hogy képtelenség az élvezetre koncentrálni. Részemről ilyen tapasztalat van. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm. smile )
#151   2025. 11. 13. csütörtök 11:47
Eszgab Eszgab
#150   2025. 11. 13. csütörtök 10:18
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Most rendeltem egy 6cm átmérőjű dildót viszont rövidet mert kedvesemnek fáj a nagyon hosszú farok ..sokan azt gondolják minden nő imádja a hosszú farkat de a vastagság inkább számít mint a hossz általában ( igaz ezért a vastag dildó ötletéért sem.rajongott de engem nagyon régóta izgatna egy nagyon vastag farkú pasival kefélni látni..és mivel az nem jött eddig össze, marad addig a vastag mű amíg nem találunk
#149   2025. 11. 13. csütörtök 09:25
ZsZo85 ZsZo85
Mi eddig mindig a pasit választottuk, vagyis a párom válaszotta, és nem a farkát. Volt nagy farkúval az elmondása szerint kifejezetten rossz szex is. Szereti a nagyot, de fontosabb a kémia. Azt mondja, hogy állandóan nem kéne a nagy, mert egy idő után már fáj neki. Nekem csak 14, de a csajok többsége saját elmondása szerint szerette, volt hüvelyi orgazmusa is. De kinek mi jön be, aki kezdettől fogva a 20 cm-eshez van szokva, lehet, hogy nem élvezi a 14-est....
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 06:46
Azért a nők nagyobb csoportja választana szerintem egy 22centis, vaskos farkat, mint egy kis 14 centist. Én azért voltam pár nővel, és egybehangzóan a nagyot szeretik. Nem beszélve a felesegemrol. Ő az extra nagyot szereti. Egy olyan csajjal volt dolgom csak, aki valóban élvezte a 12cm farkam. Ő jobban szerette a kisebbet. Nagyon durván szűk is volt, meg imádta popsidba is, és ott is engedett vadulni. De a többi exem szó szerint rajongott a nagyért.vvolt aki tapasztalatból, volt akinek csak szimplán kevés voltam. A feleségemnek a hossz is nagyon fontos (gondolom élvezi ha a méhnyakát is ingerli) de a vastagság is nagyon fontos. Neki pl több partnere extra naggyal volt megáldva, velük könnyedén élvezett el hüvelyről. Az enyembol abszolút semmit nem érez. Volt hogy bedobtam egy kamagrát és közel 2 órán keresztül keményen dugtam. Semmi .. pedig a kamagrától 1-2 centivel nagyobbra is duzzadt a farkam. Ha meg megdugom a 26/6os dildóval, vagy megöklözöm, attól hipp-hopp sikítva élvez
#148   2025. 11. 13. csütörtök 06:46
viking1988 viking1988
Azért a nők nagyobb csoportja választana szerintem egy 22centis, vaskos farkat, mint egy kis 14 centist. Én azért voltam pár nővel, és egybehangzóan a nagyot szeretik. Nem beszélve a felesegemrol. Ő az extra nagyot szereti. Egy olyan csajjal volt dolgom csak, aki valóban élvezte a 12cm farkam. Ő jobban szerette a kisebbet. Nagyon durván szűk is volt, meg imádta popsidba is, és ott is engedett vadulni. De a többi exem szó szerint rajongott a nagyért.vvolt aki tapasztalatból, volt akinek csak szimplán kevés voltam. A feleségemnek a hossz is nagyon fontos (gondolom élvezi ha a méhnyakát is ingerli) de a vastagság is nagyon fontos. Neki pl több partnere extra naggyal volt megáldva, velük könnyedén élvezett el hüvelyről. Az enyembol abszolút semmit nem érez. Volt hogy bedobtam egy kamagrát és közel 2 órán keresztül keményen dugtam. Semmi .. pedig a kamagrától 1-2 centivel nagyobbra is duzzadt a farkam. Ha meg megdugom a 26/6os dildóval, vagy megöklözöm, attól hipp-hopp sikítva élvez
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem minden nőt izgat a nagyobb méret,és néha kell is ,hogy egy nagy farkú pasi lerendezze , max nem merik bevallani.
#147   2025. 11. 13. csütörtök 06:25
30as párocska 30as párocska
Szerinted.... nekem biztosan nem kell . Vot alkalmam kipróbálni , hát nem volt jó élmény hidd el.
#146   2025. 11. 13. csütörtök 05:51
#145   2025. 11. 13. csütörtök 05:43
sziasztok

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: batormaszturbator batormaszturbator
Nyitás ideje: 2025. 09. 15. hétfő
Üzenetek: 164db
Utolsó üzenet: 2025. 11. 14. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!