Szia! Először próbáljátok ki péniszköpeny segítségével, hogy meglegyen a méret. Utána jöhet partner, lehet az is elég, ha csak vastagabb. Sokan álmodnak magyról, azután meg a rombolótól megijednek.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 12:38

A nejem extra nagy méretre vágyik. Sokat beszélgettünk mostanában az én igényeimről és az ő igényeiről is.
Én nem rendelkezek nagy mérettel. Jobb esetben is épp hogy 15cm. Viszont ez neki kevés. 23+ és vastag érdekelné. Hogyan kezdjünk neki? Azért nem csak a méret a lényeg hanem azért nem árt ha szimpátia is van.
Én nem rendelkezek nagy mérettel. Jobb esetben is épp hogy 15cm. Viszont ez neki kevés. 23+ és vastag érdekelné. Hogyan kezdjünk neki? Azért nem csak a méret a lényeg hanem azért nem árt ha szimpátia is van.
A nejem extra nagy méretre vágyik. Sokat beszélgettünk mostanában az én igényeimről és az ő igényeiről is.