Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2025. 09. 15. hétfő 12:38
batormaszturbator batormaszturbator
A nejem extra nagy méretre vágyik. Sokat beszélgettünk mostanában az én igényeimről és az ő igényeiről is.
Én nem rendelkezek nagy mérettel. Jobb esetben is épp hogy 15cm. Viszont ez neki kevés. 23+ és vastag érdekelné. Hogyan kezdjünk neki? Azért nem csak a méret a lényeg hanem azért nem árt ha szimpátia is van.
#2   2025. 09. 15. hétfő 13:42
Csakbisex Csakbisex
Szia! Először próbáljátok ki péniszköpeny segítségével, hogy meglegyen a méret. Utána jöhet partner, lehet az is elég, ha csak vastagabb. Sokan álmodnak magyról, azután meg a rombolótól megijednek.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 12:38
A nejem extra nagy méretre vágyik. Sokat beszélgettünk mostanában az én igényeimről és az ő igényeiről is.
Én nem rendelkezek nagy mérettel. Jobb esetben is épp hogy 15cm. Viszont ez neki kevés. 23+ és vastag érdekelné. Hogyan kezdjünk neki? Azért nem csak a méret a lényeg hanem azért nem árt ha szimpátia is van.
#3   2025. 09. 15. hétfő 13:46
istvan50 istvan50
Igen ezt jól mondod! Az igazi nagytol megijednek.
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 13:42
Szia! Először próbáljátok ki péniszköpeny segítségével, hogy meglegyen a méret. Utána jöhet partner, lehet az is elég, ha csak vastagabb. Sokan álmodnak magyról, azután meg a rombolótól megijednek.
#4   2025. 09. 15. hétfő 13:51
Bz1979 Bz1979
Van egy csaj ismerősöm.Amikor meglátta az első szex alkalmával a pali adottságait annyit mondott:”Na ezt belém nem teszed”!
#5   2025. 09. 15. hétfő 14:10
Nemrég voltunk 4-esben egy párral, a srácnak ugyan hosszabb van de vékonyabb, plusz nem is az betonkemény mint amihez szokott. S láttam és mondta is hogy élvezte hogy hosszabb de még hiányzik pár centi.
Így biztosra veszem hogy nem lenne ellenére egy igazán nagy méretű szerszám.
#6   2025. 09. 15. hétfő 14:42
Csakbisex Csakbisex
Mindenesetre nagyon ügyes keze van a párodnak
#7   2025. 09. 15. hétfő 15:59
agibeby28 agibeby28
Sziasztok. Tavaly egy 24 cm és roma pasi mikor alám tolta tövig, a szemem ügy jött ki mint a csigának. De még érte 25 perc alatt 7 hüvelyi orgazmus.
#8   2025. 09. 15. hétfő 16:58
zoli most zoli most
Végül is szerintem a vastagság jobban érezhető mint a hosszúság a hölgyeknek.
#9   2025. 09. 16. kedd 00:56
Tiberiogino Tiberiogino
Szia! Mesélnél kérlek szépen erről privát üzenetben? Párom eddig 22 cmert próbált ki,de kíváncsi valami igazán nagyra...
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 15:59
Sziasztok. Tavaly egy 24 cm és roma pasi mikor alám tolta tövig, a szemem ügy jött ki mint a csigának. De még érte 25 perc alatt 7 hüvelyi orgazmus.
#10   2025. 09. 16. kedd 06:34
viking1988 viking1988
Az én feleségem rajong a nagy méretért. Neki az a hitvallása, hogy túl nagy farok nem létezik smile kapott tőlem egy 26/6cm dildót. Mikor kibontottam, és megnéztem, tátva maradt a szám. El nem tudtam képzelni hogy fog beférni neki... Aztán úgy becsusszant, mint a huzat. Nagyon durván élvezte. Mondjuk ő a punci öklözést is imádja. Kérdeztem, hogy nem volt-e nagy neki, azt mondta, hogy elbánik a nagyobbakkal is
#11   2025. 09. 16. kedd 07:15
Tiberiogino Tiberiogino
Szia! Írj nekem erről privátban kérlek! A párom is hajlandó lenne kipróbálni ekkorát,de nem tudja elképzelni hogy beférne neki...
Köszönöm szépen előre is!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 16. kedd 06:34
Az én feleségem rajong a nagy méretért. Neki az a hitvallása, hogy túl nagy farok nem létezik smile kapott tőlem egy 26/6cm dildót. Mikor kibontottam, és megnéztem, tátva maradt a szám. El nem tudtam képzelni hogy fog beférni neki... Aztán úgy becsusszant, mint a huzat. Nagyon durván élvezte. Mondjuk ő a punci öklözést is imádja. Kérdeztem, hogy nem volt-e nagy neki, azt mondta, hogy elbánik a nagyobbakkal is
#12   2025. 09. 16. kedd 14:11
X Törölt felhasználó (4780934)
Sziasztok! Nekem 22/6cm a mèretem, de sajnos nálunk pont az a helyzet,hogy a nejem jobban örülne,ha kisebb lenne nekem...!
Ez már túl nagy neki.. sajnos!
#13   2025. 09. 16. kedd 14:53
muffy20 muffy20
Igy jártam én is de nem csak azért
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 13:51
Van egy csaj ismerősöm.Amikor meglátta az első szex alkalmával a pali adottságait annyit mondott:”Na ezt belém nem teszed”!
#14   2025. 09. 16. kedd 19:13
Szerintem nejemnek is addig érdekes míg meg nem kapja. Ha megkapja többet nem kell mert fáj. Majd kiderül ha sikerül keríteni valakit valahogy,
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 16. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4780934)
2025. 09. 16. kedd 14:11
Sziasztok! Nekem 22/6cm a mèretem, de sajnos nálunk pont az a helyzet,hogy a nejem jobban örülne,ha kisebb lenne nekem...!
Ez már túl nagy neki.. sajnos!
#15   2025. 09. 17. szerda 04:36
dogging33 dogging33
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#16   2025. 09. 17. szerda 06:32
viking1988 viking1988
Érdekes. Én kimondottan a párom maximális örömére keresnék 3.at. mármint ezt úgy értem, hogy kizárólag extra nagy méretű srácot keresnék. Ha már jön egy másik pasi, akkor adja meg azt a páromnak, amire igazán vágyik, amit élvez, amit kíván, amitől el tud élvezni. Engem kimondottan az a része vonz a harmasnak, hogy látnám mennyire élvezi a párom. Hogy mennyire boldoggá tudja tenni egy hatalmas méret. Sajnos a hármas témát idáig elvetette
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:36
Sziasztok!
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#17   2025. 09. 17. szerda 06:59
Pataqva Pataqva
Pontosan ugyan így érzek én is mint Te! Ugyan ez lenne a hármassal a célom... De sajnos az én párom is elveti a harmadik felet teljesen!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 06:32
Érdekes. Én kimondottan a párom maximális örömére keresnék 3.at. mármint ezt úgy értem, hogy kizárólag extra nagy méretű srácot keresnék. Ha már jön egy másik pasi, akkor adja meg azt a páromnak, amire igazán vágyik, amit élvez, amit kíván, amitől el tud élvezni. Engem kimondottan az a része vonz a harmasnak, hogy látnám mennyire élvezi a párom. Hogy mennyire boldoggá tudja tenni egy hatalmas méret. Sajnos a hármas témát idáig elvetette
#18   2025. 09. 17. szerda 07:25
Tiberiogino Tiberiogino
Mi pontosan így jártunk amitől te félsz
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
#19   2025. 09. 17. szerda 07:31
Danube81 Danube81
Ha a nagyobb qki miatt dob akkor mégsem olyan jó a kapcsolat de amúgy miért írtad ezt ki gyakorlatilag mindenhová?
Sziasztok!
#20   2025. 09. 17. szerda 07:32
biboots biboots VIP
Lehet nem retteg hanem izgatja smile

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: batormaszturbator batormaszturbator
Nyitás ideje: 2025. 09. 15. hétfő
Üzenetek: 39db
Utolsó üzenet: ma 08:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!