Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#40   ma 12:51
Man of action Man of action
Nálunk is volt egy hasonló helyzet: vettem a páromnak egy 23,6 centis vibrátort, mert a szeretőjének is nagy farokkal volt dolga, és jó volt ezekhez a kemény játékokhoz.

Ez már múlt idő, de sokszor kapcsoltam be vele a vibrációt, amit a párom nagyon szeretett, és közben hatalmas érzelmek és gyönyörök fogták el. Gyakran mondtam neki, hogy ilyenkor ne rám, hanem a szeretőjére gondoljon, arra, hogy éppen ő keféli vagy dugja. Én is sokszor besegítettem, és egyszer még az én farkamat is be szoktuk dugni mellé, így együtt élveztük az izgalmas szexet.

Ez az egész helyzet nagyon feldobta a kapcsolatunkat, és rengeteg szenvedélyes pillanatot éltünk át, mikor erről beszélgettünk vagy játszottunk.
#39   ma 08:28
viking1988 viking1988
Hát egyelőre ott tartunk, hogy mikor megláttam a boltban, el nem tudtam képzelni, hogy be fog menni neki teljesen. Aztán olyan könnyedén becsusszant végül, hogy már nagyon bánom hogy nem nagyobbat vettem. Múltkor pl szex közben kérdeztem, hogy kéri e a nagyon nagy dildót, erre kijavított, hogy "azért ez messze van nagyon nagytól". Hát igen, minden relatív. Valaki már egy 16cm farkat alig tud befogadni, valakinek meg olyan hatalmas pinája van, hogy benyeli a 30 centit ...
(Ez egy válasz louies üzenetére (2025. 10. 03. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 14:34
Ez nem semmi.
Mi a 6.5 átmérőnél álltunk meg.
Kíváncsi vagyok hogy alakultok.
#38   2025. 10. 03. péntek 15:30
legios0225 legios0225
Nekem 20 cm hosszúságú, párom is és akikhez volt szerencsém óvatosan kellett bánni, mert a hosszúsága miatt ha durva vagyok azt nem élvezik
#37   2025. 10. 03. péntek 14:36
louies louies
Valahol tényleg így működik kb.
Nem mindíg kell a nagy.
(Ez egy válasz Elvezheto20as üzenetére (2025. 09. 17. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 14:39
Ettől nem kell félned. Olyan nő nem létezik aki a nagyméretet szeretné, max elviselik. Minden nő csak addig vágyik nagyobb méretre míg elé nem kerül a lehetőség. Legtöbb még csak nem is él vele, ha mégis úgy hamar belátják, hogy hosszútávon nem kell nekik a nagyobb...
#36   2025. 10. 03. péntek 14:34
louies louies
Ez nem semmi.
Mi a 6.5 átmérőnél álltunk meg.
Kíváncsi vagyok hogy alakultok.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 06:24
A páromnak kb egyforma fontos a vastagság és a hossz is. Igen, próbáltunk köpenyt is, abból is a nagyobb méretet. Javított kicsit, de nem volt elég a méret. Vettem neki anno 22centis vibrit, amellé be is fertem könnyedén. Nekem brutál jó volt, hogy valamivel szűkebb, és közben rezeg is. No meg a fantázia... Ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy egy másik pasival ketten vagyunk benne. De neki nem hozta ez sem a vártat. Ez 26/6 már jobb élményt nyújt számára, de úgy érzem, hogy nemsokára veszek neki egy nagyobbat. Fokozatosan akarom majd emelni a "tétet". Legközelebb egy 30/7est veszek neki. Aztán meglátjuk hogyan reagál. Ha az is bemegy tövig, akkor megyünk feljebb smile kíváncsi vagyok hol a határ
#35   2025. 09. 20. szombat 13:39
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Az én feleségemnek kifejezetten kislányos szúk puncija van és erre nagyon vigyáz is, tornáztatja, edzi. Finom is szúk és rugalmas.
Azt mondja nem szereti a nagy vastag farkat, volt ilyen pasija, alig tudta befogadni és úgy érezte a fülén jön ki és nem nagyon élvezte. Nem érdekli a nagy farok.
Persze bennem ott a kisördög, hogy biztos csak úgy mondja, biztos élvezné a nagy faszt. Próbáltam nagy dildóval, vibrátorral, de nem jött be, nem kellett neki.
Azután az ujjaimmal igyekeztem tágítani, egy-két-három ujjig jutottam amikor lenézett és azt mondta, nem az túl sok. De nem adtam fel, igyekeztem minél jobban feltüzelni és amikor már semmi nem számít csak baszni és élvezni akar akkor lassan elkezdtem az egész öklömmel behatolni. Lassan, óvatosan maszíroztam és éreztem, hogy menni fog, simán tágult és gond nélkül tudtam egyre beljebb nyomni az öklöm. Egyszercsak becsúszott teljesen, pedig igazán nincs kis kezem. A drágám akkorát élvezett, hogy csak néztem. Ennek megörültem és ha nem is minden alkalommal de rendszeresen öklözöm és egyre jobban élvezi, csak úgy szívja magába és mozog az öklömön, szóval nagyon finom.
Néha megkérdezi, hogy hán yujjam volt bent, a háromra még nem mondott semmit, amikor azt mondtam, hogy négy, arra felsikoltott, hogy jajj ne, nem akarok kitágulni az nagyon sok. Megnyugtattam, hogy nagyon izmos a pinája, tágul de nem fog úgymaradni...
Szóval így nem mondanám, hogy extra méretre vágyik, mert nem vágyik rá de, hogy nagyon élvezi az biztos.
#34   2025. 09. 20. szombat 08:24
viking1988 viking1988
Igen, a feleségem is imádja ha megöklözöm a punciját
#33   2025. 09. 20. szombat 05:17
jupi77 jupi77
Nálunk több dolog befolyásolja hogy mekkora méretre vágyik.Saját bevallása szerint az átlagos méret a legjobb, persze ezt azért én sem hiszem el teljes mértékben de mivel nekem teljesen átlagos a méretem így zene füleimnek.De van nekünk is otthon több méretben vibrátor szoktuk is használni.Van amikor csak a picit van amikor a közepeset és van amikor a nagyot.Ez általában hangulat függő mikor milyen kedve van és persze mikor mit sikerül kihozni belőle.Ha jó hangulatban van és sikerül úgy isten igazából felhúzni akkor teljesen mindegy mekkora minden játszik és van amikor csak a rezgést engedi és nem engedi bedugni.Persze van amikor nem vagyok otthon és teszteli a nagyot de ezzel nincs semmi gond.Észre szoktam venni mert mindig gumit húz rá és amikor nálam kerül elő akkor szoktam észrevenni hogy vagy hiányzik az extra méretből vagy simán elfogyott.Ekkor csak egy huncut mosoly szokott lenni a válasz ha rákérdezek.A nők is olyanok mint a férfiak csak nem verik nagydobra hogy mire vágynak.Ők is fantáziálnak milyen lenne egy nagyobbal de ez nem azt jelenti hogy mindig arra vágynak.A párom se szalad el ha extra méretű srác jön vele szembe de nem is keresi őket engem meg csak az érdekel hogy neki jó legyen a többi nem számít.
#32   2025. 09. 19. péntek 06:24
viking1988 viking1988
A páromnak kb egyforma fontos a vastagság és a hossz is. Igen, próbáltunk köpenyt is, abból is a nagyobb méretet. Javított kicsit, de nem volt elég a méret. Vettem neki anno 22centis vibrit, amellé be is fertem könnyedén. Nekem brutál jó volt, hogy valamivel szűkebb, és közben rezeg is. No meg a fantázia... Ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy egy másik pasival ketten vagyunk benne. De neki nem hozta ez sem a vártat. Ez 26/6 már jobb élményt nyújt számára, de úgy érzem, hogy nemsokára veszek neki egy nagyobbat. Fokozatosan akarom majd emelni a "tétet". Legközelebb egy 30/7est veszek neki. Aztán meglátjuk hogyan reagál. Ha az is bemegy tövig, akkor megyünk feljebb smile kíváncsi vagyok hol a határ
(Ez egy válasz Pinkcondom üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 08:57
Szük punciban egy normál méret is válthat ki olyan hatást, hogy nagy vagy nehéz elviselni. Ez nő függő, de sok más is befolyásolhatja adott esetben a megítélést. Izgalom, nedvesség, sikosito, stbb....(Nagy méretnel én inkább a vaskossag nagyságára tudok gondolni mint a hosszúra) Nekem nem méretes, de volt, hogy szük puncid csaj úgy élte meg, szőrös , feszült volt a szitu, nekem sem teljesen kellemes, majd máskor meg szinte lotyogtem benne.
Valaki írta, hogy köpennyel érdemes testelni az ilyen vágyat. Jó módszer lehet, de jó egy nagyobb mű pénisz is (vaskos főleg). Én máskor ilyennel feszegettem a határokat, hogy még tudjuk kivel meddig lehet elmenni , ha úgy adódik.
#31   2025. 09. 18. csütörtök 23:13
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Mert rosszul értelmezted a beszélgetés címét, kispajtás.
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 20:00
én is de nem kúr meg senki
#30   2025. 09. 18. csütörtök 20:00
colamatyi colamatyi
én is de nem kúr meg senki
#29   2025. 09. 18. csütörtök 20:00
Fitt69 Fitt69
Az igazi ha a kettőt együtt érzi.
(Ez egy válasz zoli most üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 16:58
Végül is szerintem a vastagság jobban érezhető mint a hosszúság a hölgyeknek.
#28   2025. 09. 18. csütörtök 19:57
Vitya40 Vitya40
Nálunk is ez a helyzet,akár dupla punciba is mehet két nagy méret,nagyon élvezi.Èn szeretem ha jól kitágitják előttem a házaspináját.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 06:34
Ez nem így van. Annyiban igaz, hogy a nők többsége nem bírja az igazán nagyot. A párom legjobb barátnőjének pl nagyon szűk a puncija, és rendszeresen panaszkodik, hogy túl nagy neki a pasija farka. A párom ezzel ellentétben rajong a nagy méretért, úgy elnyeli a puncija az extra nagy méretet, mint a huzat. És brutálisan élvezi, hogy ki van töltve
#27   2025. 09. 18. csütörtök 08:57
Pinkcondom Pinkcondom
Szük punciban egy normál méret is válthat ki olyan hatást, hogy nagy vagy nehéz elviselni. Ez nő függő, de sok más is befolyásolhatja adott esetben a megítélést. Izgalom, nedvesség, sikosito, stbb....(Nagy méretnel én inkább a vaskossag nagyságára tudok gondolni mint a hosszúra) Nekem nem méretes, de volt, hogy szük puncid csaj úgy élte meg, szőrös , feszült volt a szitu, nekem sem teljesen kellemes, majd máskor meg szinte lotyogtem benne.
Valaki írta, hogy köpennyel érdemes testelni az ilyen vágyat. Jó módszer lehet, de jó egy nagyobb mű pénisz is (vaskos főleg). Én máskor ilyennel feszegettem a határokat, hogy még tudjuk kivel meddig lehet elmenni , ha úgy adódik.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 06:34
Ez nem így van. Annyiban igaz, hogy a nők többsége nem bírja az igazán nagyot. A párom legjobb barátnőjének pl nagyon szűk a puncija, és rendszeresen panaszkodik, hogy túl nagy neki a pasija farka. A párom ezzel ellentétben rajong a nagy méretért, úgy elnyeli a puncija az extra nagy méretet, mint a huzat. És brutálisan élvezi, hogy ki van töltve
#26   2025. 09. 18. csütörtök 06:34
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz Elvezheto20as üzenetére (2025. 09. 17. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 14:39
Ettől nem kell félned. Olyan nő nem létezik aki a nagyméretet szeretné, max elviselik. Minden nő csak addig vágyik nagyobb méretre míg elé nem kerül a lehetőség. Legtöbb még csak nem is él vele, ha mégis úgy hamar belátják, hogy hosszútávon nem kell nekik a nagyobb...
#25   2025. 09. 17. szerda 19:07
Valahogymegoldjuk Valahogymegoldjuk
Ha ilyen fenntartásaid vannak, akkor valami mégsincs rendben abba a kapcsolatba. Ha ilyen dologra készültök, akkor a bizalomnak sokkal stabilabbnak kell lennie. Amit a hozzászólásodból látok, az nem kismértékű bizalmatlanság a párod felé. Úgyhogy, ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor előbb, rendet kell rakni abba a kapcsolatba. Nem okoskodásnak szántam, csak én ezt látom.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:36
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#24   2025. 09. 17. szerda 16:45
Anna900 Anna900
Pedig, van aki szereti. Én is, de nem feltétlenül csak azt. A barátnőmnek pedig van egy valóban extra nagy méretű ismerőse. Óriási mérete van. Évek óta, alkalmanként össze járnak, és azt mondja, nem lehet meg unni.
#23   2025. 09. 17. szerda 14:39
Elvezheto20as Elvezheto20as
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#22   2025. 09. 17. szerda 08:11
batormaszturbator batormaszturbator
Én azt élvezem amikor neki jó, mert velem nem azt éli már meg mint régen, elveszítettem a varázsomat. Nem vagyok izgató a számára, plusz most úgy érzi hogy kiteljesedhet ebben a kialakult helyzetben és mivel eddig nem volt igazán nagy mérettel dolga, így miért ne adnám meg neki amire vágyik? Ha az neki jó és én ezt nem tudom megadni neki mert fizikailag kevés vagyok, akkor ha már ilyenre adjuk a fejünket kontrollált körülmények köz történjen meg. Legyek ott ha mégsem lenne jó. Ha neki jó, nekem is jó.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 06:32
Érdekes. Én kimondottan a párom maximális örömére keresnék 3.at. mármint ezt úgy értem, hogy kizárólag extra nagy méretű srácot keresnék. Ha már jön egy másik pasi, akkor adja meg azt a páromnak, amire igazán vágyik, amit élvez, amit kíván, amitől el tud élvezni. Engem kimondottan az a része vonz a harmasnak, hogy látnám mennyire élvezi a párom. Hogy mennyire boldoggá tudja tenni egy hatalmas méret. Sajnos a hármas témát idáig elvetette
#21   2025. 09. 17. szerda 08:07
batormaszturbator batormaszturbator
Ezt a pároddal kell lebeszélned, igen van egy ilyen faktor benne, de az eddigi 10 évet sem a farkad miatt töltötte melletted, az csak egy dolog, a nőknek nem ez számít. Persze plusz jó dolog ha neki jó a szex, de nem ez dominál a nők életében, ellentétben a fasziék döntő többségénél. Ahhoz hogy legyen egy 3. a képben kell IQ és EQ is. Ami nélkül felborul ez a felállás.
Sziasztok!

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: batormaszturbator batormaszturbator
Nyitás ideje: 2025. 09. 15. hétfő
Üzenetek: 40db
Utolsó üzenet: ma 12:51

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!