Remélem hogy beszámolsz majd róla.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (ma 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:01
Jelentem zöld utat adtam a dolognak, remélem nem fogom megbánni
Azt kértem, hogy úgy csinálják, mintha nem tudnék róla, de arra kértem, hogy mindig mindent meséljen el.
Régen láttam ennyire izgatottnak..
Olyan vadat keféltünk utána.. végig azt ecsetelte hogy hogyan fogja felszedni, majd magába préselni a szomszéd farkát... Nagyon beindított vele, nem tudtam, hogy ekkora ribanc.
Azt kértem, hogy úgy csinálják, mintha nem tudnék róla, de arra kértem, hogy mindig mindent meséljen el.
Olyan vadat keféltünk utána.. végig azt ecsetelte hogy hogyan fogja felszedni, majd magába préselni a szomszéd farkát... Nagyon beindított vele, nem tudtam, hogy ekkora ribanc.
Jelentem zöld utat adtam a dolognak, remélem nem fogom megbánni
Ne féltsd a párodat. Ő tudja hogy hol van a helye.
Nem valószínű hogy egy nagyobb farok miatt elhagy.
Az meg hogy "megcsattogtatja", hát én a hejedben szépen végig is nézném! (Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:17
Nem valószínű hogy egy nagyobb farok miatt elhagy.
Az meg hogy "megcsattogtatja", hát én a hejedben szépen végig is nézném! (Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden nap kefélünk... Nem tudom mi van vele.. 25 éves, nyilván még a top-on van a hormonháztartása, vagy én nem tudom...
Ha úgy megcsattogtatja, ahogy a barátnőjét szokta, akkor az asszonynak sztem kiesik a szeme
Ha úgy megcsattogtatja, ahogy a barátnőjét szokta, akkor az asszonynak sztem kiesik a szeme
Minden nap kefélünk... Nem tudom mi van vele.. 25 éves, nyilván még a top-on van a hormonháztartása, vagy én nem tudom...
Várjuk a folytatást, jól ki lehet éhezve az asszonyod, ott lesz olyan csattogós baszás......huhhuuuu
Várjuk a folytatást, jól ki lehet éhezve az asszonyod, ott lesz olyan csattogós baszás......huhhuuuu
(Ez egy válasz Wishful üzenetére (tegnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:46
Nem semmi izgi sztori, kár hogy nem en vagyok a Zsolti szomszéd
ezek a Zsoltik ilyenek....Zsolti szomszéd (bácsi helyett)
Nem semmi izgi sztori, kár hogy nem en vagyok a Zsolti szomszéd
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:16
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztatni már nem kell, sztem csak szabad jelzésre vár tőlem
Nyilván izgat a dolog, de azért bele is borzongok.
Nyilván izgat a dolog, de azért bele is borzongok.
Biztatni már nem kell, sztem csak szabad jelzésre vár tőlem
Nyilván izgat a dolog, de azért bele is borzongok. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:52
Nyilván izgat a dolog, de azért bele is borzongok. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát segíts neki hogy össze jöjjön, biztatsd támogasd , szex közben mikor dugod őt suttogd a fülébe , hogy gondoljon arra, hogy most a szomszéddal kefél. Légy te akinek ezt az élményt köszönheti, akinek hálás lehet majd.
Természetesen tudom,de valahol el kell kezdeni,és valljuk be, van aki sosem fogja megvalósítani az ilyen vágyait. És egyszerűbb egy dildoval kezdeni,mint sem keresgélni nagyfarkú pasit. Egyébként értelek persze.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az, hogy jobban élvez? Ezzel nem is kell foglalkozni! Ha veled él, és jó a szex akkor mi baj lehet? És ha már itt írsz, akkor biztos téged is izgat a dolog. És azért az izgalmas látvány mikor más farkát élvezi. Amúgy meg messze nem biztos, hogy jobb lenne neki a szomszéddal mint veled. Hármasban/négyesben próbáljátok ki. Bátorság.......
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:07
De nekem nem volt célom a hármas. Nem tudom, hogy reagálnék, ha látnám, hogy más farkától jobban élvez... A "gond" ott van, hogy ő akarja a szomszédot... A srácról nem tudok semmit
Hát segíts neki hogy össze jöjjön, biztatsd támogasd , szex közben mikor dugod őt suttogd a fülébe , hogy gondoljon arra, hogy most a szomszéddal kefél. Légy te akinek ezt az élményt köszönheti, akinek hálás lehet majd.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:07
De nekem nem volt célom a hármas. Nem tudom, hogy reagálnék, ha látnám, hogy más farkától jobban élvez... A "gond" ott van, hogy ő akarja a szomszédot... A srácról nem tudok semmit
azért egy x centis műfasz, meg egy igazi két külön dolog, azt ne feledd
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 13:48
Az én nejem soha nem mondta hogy extra nagyra vágyna,de én beszereztem egy elég nagyot 26 centis,és vastag. Ellenkezett amikor elövettem, de némi ital, sok előjáték után, amikor felizgattam, és csak oda tettem neki,jelezve hogy én nem dugom ve,mozogjon rá ha kell. Hihetetlen csípő mozgás kett belőle,és úgy tolta rá magát, hogy szinte felnyársalta. Ternészetesen hatalmasat élvezett tőle, volt olyan hogy négykézláb állt rám nézett és azt mondta, baddzál meg krményen vele! Még most is ellenkezne ha elövenném csak úgy, de ha felizgul,nagyon szereti, én pedig élvezem.
(Ez egy válasz komisz35 üzenetére (tegnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:22
A jó kovács azt mondja hogy addig üsd a vasat amíg meleg.
Tapasztalat, a páromat már semmi többesre nem tudom rávenni mióta gyerekek vannak.
Viszont egyszer elmondta hogy amikor fiatalok voltunk, akár még öt pasit is beválalt volna egyszerre.
Tapasztalat, a páromat már semmi többesre nem tudom rávenni mióta gyerekek vannak.
Viszont egyszer elmondta hogy amikor fiatalok voltunk, akár még öt pasit is beválalt volna egyszerre.
A jó kovács azt mondja hogy addig üsd a vasat amíg meleg.
Viszont egyszer elmondta hogy amikor fiatalok voltunk, akár még öt pasit is beválalt volna egyszerre. (Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:04
Viszont egyszer elmondta hogy amikor fiatalok voltunk, akár még öt pasit is beválalt volna egyszerre. (Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Na este volt egy mély beszélgetésünk. Azt mondta, hogy nem volt még semmi ilyen beszélgetés köztük. Konkrétan nem is beszélgettek még, a csajszival sem. Elmondta, hogy nem feltétlenül hármasra vágyik. Kipróbálná a hármast velem és a szomszéddal, de szégyellné előttem, ha tényleg annyira élvezné mint amennyire vágyik rá.
Még nem tett lépéseket az ügyben... Annyi kacérkodás volt, hogy amikor a szomszéd füvet vágott kint nyáron akkor ő direkt kifeküdt napozni monokiniben. Már attól nedves lett, hogy észrevette, hogy figyelik.
Még nem tett lépéseket az ügyben... Annyi kacérkodás volt, hogy amikor a szomszéd füvet vágott kint nyáron akkor ő direkt kifeküdt napozni monokiniben. Már attól nedves lett, hogy észrevette, hogy figyelik.
Na este volt egy mély beszélgetésünk. Azt mondta, hogy nem volt még semmi ilyen beszélgetés köztük. Konkrétan nem is beszélgettek még, a csajszival sem. Elmondta, hogy nem feltétlenül hármasra vágyik. Kipróbálná a hármast velem és a szomszéddal, de szégyellné előttem, ha tényleg annyira élvezné mint amennyire vágyik rá.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:55
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én megkérdezném tőle, hogy szeretnéd? És miért pont őket? Onnantól tudtok róla beszélni. Tudod kérdezni hogy és szerinte be vennék őt 3 nak? Lehetséges már beszéltek róla. Csak ate engedélyed kell. Sajnos egy nő gyorsabban tud dugó parnert szerezni mint egy pasi. Szerintem ha vágyik velük a tobbesre és a szomszéd csaj is benne van akkor ugy is menni fog max titokba.
Én megkérdezném tőle, hogy szeretnéd? És miért pont őket? Onnantól tudtok róla beszélni. Tudod kérdezni hogy és szerinte be vennék őt 3 nak? Lehetséges már beszéltek róla. Csak ate engedélyed kell. Sajnos egy nő gyorsabban tud dugó parnert szerezni mint egy pasi. Szerintem ha vágyik velük a tobbesre és a szomszéd csaj is benne van akkor ugy is menni fog max titokba.
Gondolod fel kéne neki ajánlani, hogy akkor csábítsa el a szomszédot vagy mi?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 21:59
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna
A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből
A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből
Hát én is dugnám a szomszéd asszonyt a férjével közösen, sőt ők is szexelnének velünk de sajnos tudjuk hogy nejem nem volna benne ők meg sajnos nem elég bátrak beprobalkozni. Ott is nagyobb a pasi mérete mint enyém de nem zavarna ha látnám. Hát én azt mondanám neki hogy mehetsz 3 ba ha nezhetem
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 21:40
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2025. 11. 01. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy pasi gondolhar két nővel való szexre, akkor egy nő miért ne. Szerintem sok itt lévő pasi imádná, ha ilyeneket mondana a neje, mert akkor biztosan bele tudnánk vinni a többes szexbe

batormaszturbator

Becky999
Chrissy Morgan