Vagy a szomszéd srác úgy megdugta, hogy Roger szóhoz sem jut
(Ez egy válasz falafel üzenetére (ma 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:15
(Ez egy válasz falafel üzenetére (ma 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Roger92 párja valószínűleg magasról tesz rá, hogy pár kibic itt a goldengate-n tűkön ülve várja, hogy lefeküdjön a szomszéd sráccal.
Roger92 párja valószínűleg magasról tesz rá, hogy pár kibic itt a goldengate-n tűkön ülve várja, hogy lefeküdjön a szomszéd sráccal.
(Ez egy válasz komisz35 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 08. szombat 21:39
Én is pont ezen filozofáltam magamba hogy túl nagy lett a csend.
(Ez egy válasz komisz35 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wishful üzenetére (2025. 11. 08. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon elhalkult
Társkereső profilban, de melyik témában?
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt valami érdekes a konditermi találkozás alkalmával,előrelépés,fejlődés? Szurkolok
Tényleg nem látni
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg lehet jobban biztonságban érezné a helyzetet.
(Ez egy válasz Páros78 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 17:07
Szerintem, meg nem kellene köntörfalazni... Ha ti egy kis izgalomra vágytok, akkor azt meg kell mondni neki. Sima szexre kellene a párodnak, semmi több. Lehet így könnyebben kapható rá. Ráadásul mehet hármasban is, ha van igény rá....
Szerintem, meg nem kellene köntörfalazni... Ha ti egy kis izgalomra vágytok, akkor azt meg kell mondni neki. Sima szexre kellene a párodnak, semmi több. Lehet így könnyebben kapható rá. Ráadásul mehet hármasban is, ha van igény rá....
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 08:47
Helyzetjelentés... Igazából nagy változás nem történt azóta. Megy a chaten a flörtölgetés. Úgy érezzük, hogy fél a lebukástól. A parkolóban összefutottunk hármasban. Párom nagyon mosolygott, a szomszéd pedig láthatóan zavarban volt. Megbeszélték, hogy ma együtt mennek edzeni és segít neki a srác. Kíváncsian várom
Töltöttem fel egyébként képeket
sajnos nem nyilvános :(
Sajnos én nem látom őket :(
A többiek tanácsa alapján a társkereső profilba.
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sejti. Nem szerettük volna, ha perverznek néz.. inkább nézzen baleknak.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 10:42
Akkor a srác nem tudja, hogy te tudod? Ezekbe a felállásokba nem is igazán a szex a lényeg, hanem maga a helyzet amitől mindenkinek felmegy az adrenalin szint és ezért lesz iszonyúan izgalmas. Várjuk a folytatást
Nem sejti. Nem szerettük volna, ha perverznek néz.. inkább nézzen baleknak.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 10:42
Akkor a srác nem tudja, hogy te tudod? Ezekbe a felállásokba nem is igazán a szex a lényeg, hanem maga a helyzet amitől mindenkinek felmegy az adrenalin szint és ezért lesz iszonyúan izgalmas. Várjuk a folytatást
Kíváncsian várjuk a folytatást
És hol láthatóak a képek?
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
És hol láthatóak a képek?
Helyzetjelentés... Igazából nagy változás nem történt azóta. Megy a chaten a flörtölgetés. Úgy érezzük, hogy fél a lebukástól. A parkolóban összefutottunk hármasban. Párom nagyon mosolygott, a szomszéd pedig láthatóan zavarban volt. Megbeszélték, hogy ma együtt mennek edzeni és segít neki a srác. Kíváncsian várom
Nejem szerette volna kipróbálni nagy mérettel, de mikor volt lehetőség, vissza lépett.
Szerintem konkréten nem ide gondolta a fórumba, hanem a legegyszerűbb és leggyorsabb a saját partnerkeresős adatlapotokra feltölteni párat. Onnan ugyanis bármikor tudod magad is törölni/cserélni, vagy csak bizonyos személyeknek láthatóvá tenni. Ha ebbe a fórumba töltenél fel képet, akkor azért tiltás is járna! Opció még az erre létrehozott "képes" fórumtémák (egy bekezdéssel lejjebb), illetve az amatőr sorozatokhoz történő feltöltés is. Utóbbi kettő hátránya, hogy te nem tudod utólag törölni, csak az ügyfélszolgálat tud benne segíteni!
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

batormaszturbator

bagoly86
Viki