helyesbítek: higgyétek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 08:08
mielőtt a 30 alatti lányok felhördülnének: én is voltam 20 éves, és higyjétek el más volt a szex, az is nagyon jó, de...más.
Felkeltetted a kíváncsiságomat...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 08:04
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ne dühögj, aki a 30 feletti nőket öregnek titulálja, az nem élte át a szex érzéki gyönyörét. azt pedig sajna csak mi tudjuk nyújtani, 30 felettiek :D:D:D:D
Szerintem minden sex más és más...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 08:08
mielőtt a 30 alatti lányok felhördülnének: én is voltam 20 éves, és higyjétek el más volt a szex, az is nagyon jó, de...más.
Minden sex más és más föleg ha idegen husival vagy de az otthoni is minden alkalom más nincs kettő egyforma szeretkezés
Köszi, hogy kétszer olyan hosszan, ugyanazt leirtad mint Én.
Mindennap tanulok valami újjat...
Kapd be
Jó, de csak ha megfüstölted, mert úgy finomabb...
a más alatt azt értettem,hogy másként éltem meg akkor és másként most, és a mostani beleélésem sokkal gyönyörkeltőbb, élvezetesebb, izgalmasabb....
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 01. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
És kinek, neked vagy a partnernek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:10
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
a más alatt azt értettem,hogy másként éltem meg akkor és másként most, és a mostani beleélésem sokkal gyönyörkeltőbb, élvezetesebb, izgalmasabb....
jaj, édes! ennyi idősen hadd legyek már kicsit önző! de ha nekem gyönyörű, élvezetes és izgalmas, akkor a partnernek is az lesz.
:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:14
jaj, édes! ennyi idősen hadd legyek már kicsit önző! de ha nekem gyönyörű, élvezetes és izgalmas, akkor a partnernek is az lesz.
Legyél...
[ #finom]
[#f inom]
[#fin om]
[#b uck]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:14
[ #finom]
[#f inom]
[#fin om]
[#b uck]
Igazad van! Ezek a
gy
nem tudják mi a jó az életben.Azt alf
er alf
ek alf
ekhi
soha nem lesznek 30-40 évesek.Pedig az ilyen koru hölgyektől sokat tanúlhatnának.Nem áll meg a szexuális élet még hatvanon felül sem.Nem vagyok annyi de remélem leszek és maradok ugyan olyan fitt az ágyban,mint eddig.
alf
sz alf
ik
Igazuk van az előttem szóló hölgyeknek.19 voltam amikor 16 évvel idősebb barátnőm volt, azaz ő 35 éves volt. Na azt a nőt talán soha nem felejtem el.Azt hiszem majdnem mindent megtanított és megcsinált, amiről akkor egy 19 éves srác elképzelt. /20 évvel ezelőtt/ Úgy hogy senkit nem kell leöregezni, aki még sexuálisan aktív.
az ido mindent kifinomit es meg jobba tesz:)
a sex 50 korul kezdd igazan jo lennni:)akkorra mar tudod hogy mit es miert teszel, nem csak teszed:)))) de hol van meg az amikor en is ott leszek???
a sex 50 korul kezdd igazan jo lennni:)akkorra mar tudod hogy mit es miert teszel, nem csak teszed:)))) de hol van meg az amikor en is ott leszek???
Ne félj egy kettőre itt van.De addig is élvezd a jelent.
Van egy 53 éves kolleganőm, akit egyszer biztos, hogy megdugok. Ő is provokálja a dolgot /áttetsző nadrág, tanga stb/
Eddig még csak rágondolva vertem, de többet akarok!
Eddig még csak rágondolva vertem, de többet akarok!
Nekem egyetemen volt egy szuper 50-es női tanárom akit imádtam. Mikor vizsgán ott ült velem szemben átlátszó, fehér blúzban, csipkés melltartóban, gyönyörű dekoltázzsal és úgy, hogy néha a szoknyája alól kivillant a harisnyatartó pántja. Hát akkor én nem tudtam a vizsgára figyelni egy percig se. Csak arra tudtam gondolni, hogy először jól megszopatom, aztán jöhet a többi.....
Sajnos ő is arra gondolt, hogy megszopat. Így aztán elég sűrűn részem lehetett ebben a vizuális élményben.
Sajnos ő is arra gondolt, hogy megszopat. Így aztán elég sűrűn részem lehetett ebben a vizuális élményben.
Sziasztok!
16 éves voltam amikor bevezettek az életbe. A csaj 27 éves volt,nem volt öreg de hozzám képest igen,na az tudta hogy mi kell a fiuknak.Sokmindenre megtanitott,csak köszönettel tartozok neki!Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a 30-35 +feletti hölgyek nagyon tudják mi a dörgés.
16 éves voltam amikor bevezettek az életbe. A csaj 27 éves volt,nem volt öreg de hozzám képest igen,na az tudta hogy mi kell a fiuknak.Sokmindenre megtanitott,csak köszönettel tartozok neki!Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a 30-35 +feletti hölgyek nagyon tudják mi a dörgés.

Tabadí

brutal