Sziasztok. Ha volna néhány pár, akinek lenne kedve egy szilveszteri buli hoz, Dunaujvárosba, akkor szervezzük össze, normális, bulizásra alkalmas helyem lenne! A többi meg csak rajtunk múlik! Semmi sem kötelező, csak az oév elbucsuztatása, az új év köszöntése! A többi meg alakul!
szilveszter éjszakára párt keresünk
Makón pár 1 én?
Sziasztok. Kifutottunk az időből és lemaradtunk a tervezett szilveszteri programról. Keresünk valami izgalmas programot egy emlékezetes éjszaka eltöltéséhez. 50-es fiatalos sportos pár vagyunk. Megkereséseket privátban fogadjuk
Sziasztok!
Köszi, beszélünk! (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, beszélünk! (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt fogadnánk szilveszter éjszakára
Sziasztok! A feleségemmel szilveszteri utcabálon leszünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón! Szívesen megismerkednénk hozzánk hasonló házaspárral! Ünnepeljük együtt! Mi átlagos diszkrét 50-es házaspár vagyunk! Talán egy kis intimitás is belefér! Teltebb alkat, illetve érettebb korosztály előny! Telefonos víberes kapcsolat az egyeztetéshez szükséges! Maximális titokban!
Szilveszterre (is) keresek játszótársat vagy társakat (hölgyet, párt). Árpád-híd környéke, a város felett.
Sziasztok! 50 éves perverz bi pasi vagyok, biszex szilveszteri bulihoz csatlakoznék!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Sziasztok!
Szilveszter éjszakára keresek hölgyet, párokat!
Semmi sem kötelező!
Zempléni régióban, de ha távolabbról, akkor 1 pár itt tud aludni!!
Az idő rövidsége miatt fontos a videó beszélgetés!
Továbbiak az adatlapomon!
Szilveszter éjszakára keresek hölgyet, párokat!
Semmi sem kötelező!
Zempléni régióban, de ha távolabbról, akkor 1 pár itt tud aludni!!
Az idő rövidsége miatt fontos a videó beszélgetés!
Továbbiak az adatlapomon!
Sziasztok!
Ajka környékéről kell valakiknek egy passzív-uni férfi.
Ajka környékéről kell valakiknek egy passzív-uni férfi.
A Hàrom Majomban Szilveszterezünk
Valaki innen jön oda?
Jó bulinak ígérkezik
Valaki innen jön oda?
Jó bulinak ígérkezik
Sziasztok! Bp vagy közeléből szilveszteri buliba mennek akar párhoz is. Jofej laza pasi vagyok. Diszkrét és megbízható. Helyem nekem is van ha jonne valaki/k. PM
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek szilveszter estére-éjjelre. Helyem van.
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek szilveszter estére-éjjelre. Helyem van.
Sziasztok ! Szigetszentmiklós és környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem kellemes szilveszteri huncutkodáshoz...
Sziasztok! Keresnénk egy hozzánk hasonló vagány Párt,akik eljönnének hozzánk szilveszter este és egy kis ismerkedős beszélgetés,iszogatás,stb után izgalmas négyes gabalyodás keretein belül átszexelnénk velünk Megukat 2026-ba. Rubensi Hölgytag előny, privát üzenetet várunk.
publicba szívesen dugatnám magam szilveszterkor
Talán mi!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (tegnap 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:26
Helló! Miskolc, illetve az északkeleti régióból tervezi még valaki/valakik a Club Paradise-ban búcsúztatni az óévet?
Helló! Magányos Hölgyet örömmel vendégül látnék kellemes évbúcsúztatóra.
Sziasztok, hölgyet vagy párt keresek,buliba is mennék,ami adódna.Bajai fiatalos pasi vagyok.

Dirty Barbie