Sziasztok. Ma estére szimpatikus igényes társaságot keresek.
Privátba írj
Privátba írj
Zemplénben buliba szivesen részt vennék pároknál
40es 190/92 19/6 pasi csatlakozna
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet, bi férfitagu pàrt egy szolid szilvester éjjelre. Helyem van.
Ma estére keresek hölgyet, bi férfitagu pàrt egy szolid szilvester éjjelre. Helyem van.
Ezt mi is szeretnénk
(Ez egy válasz szilveszteribulixxx üzenetére (tegnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:19
Még mindig keresünk ma estére Debrecenben házibulit/ hotelbe , pár vagy pasi / pasik.
Párcsere , cuckold, több pasis felállás.
Ezt mi is szeretnénk
(Ez egy válasz szilveszteribulixxx üzenetére (tegnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:19
Még mindig keresünk ma estére Debrecenben házibulit/ hotelbe , pár vagy pasi / pasik.
Szia Babett!
Mi is teljesen ìgy gondoljuk!
Hosszú évek óta mindig ez van, hogy decemberben elkezdődik a szilveszteri magàn bulira való keresgélés itt a fórumon. Az előtte való napokban nyílván egyre többen keresnek, de nem igazàn találnak bulit/partnert.
Sokkal egyszerűbb bármelyik swinger klubba időbe be regisztrálni, az a tuti, még ha anyagilag kicsit többe is kerül.
Ráadásul a kislétszàmú házibuliknàl (tapasztalatból mondom), igen kellemetlen ,ha egyik jelenlévővel sincs meg a személyes szimpátia a testi kontaktushoz , sw. klubban pedig elvegyül az ember!!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (tegnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:30
Mi is teljesen ìgy gondoljuk!
Hosszú évek óta mindig ez van, hogy decemberben elkezdődik a szilveszteri magàn bulira való keresgélés itt a fórumon. Az előtte való napokban nyílván egyre többen keresnek, de nem igazàn találnak bulit/partnert.
Sokkal egyszerűbb bármelyik swinger klubba időbe be regisztrálni, az a tuti, még ha anyagilag kicsit többe is kerül.
Ráadásul a kislétszàmú házibuliknàl (tapasztalatból mondom), igen kellemetlen ,ha egyik jelenlévővel sincs meg a személyes szimpátia a testi kontaktushoz , sw. klubban pedig elvegyül az ember!!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (tegnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasom itt a polemizálásokat többek közt arról, hogy mekkora a bizalmatlanság a privát szervezésű bulikkal szemben, de ugyanakkor meg mindenki ezerrel keresi ezeket a privát bulikat. De úgy ám, mintha kötelező lenne.
Én csak azt nem értem, hogy miért keresik annyian, ha azért a kétely is megfogalmazódik, nem lenne egyszerűbb egy direkt ezzel foglalkozó vállalkozást választani, - "swinger club" a neve.
Akkor biztosan nem nyúlja le a pénzt senki, a befizetett összegért cserébe biztosítva van a tuti fix hely. Nincs lehúzás. Nem sokkal egyszerűbb? Nem tudom, én szeretek a biztosra fogadni, - mintsem később bánkódni...
A társaság is kb. pont annyira lesz ismeretlen, mint egy neten szerveződő bulin... ráadásul nem kell ilyen-olyan kamerás, előismerkedős szeánszokra pazarolni az időt.
Na mindegy, lehet, hogy csak én gondolkodom ilyen faék egyszerűséggel, és a jövő a mindent túlbonyolítóké...
Én csak azt nem értem, hogy miért keresik annyian, ha azért a kétely is megfogalmazódik, nem lenne egyszerűbb egy direkt ezzel foglalkozó vállalkozást választani, - "swinger club" a neve.
Akkor biztosan nem nyúlja le a pénzt senki, a befizetett összegért cserébe biztosítva van a tuti fix hely. Nincs lehúzás. Nem sokkal egyszerűbb? Nem tudom, én szeretek a biztosra fogadni, - mintsem később bánkódni...
A társaság is kb. pont annyira lesz ismeretlen, mint egy neten szerveződő bulin... ráadásul nem kell ilyen-olyan kamerás, előismerkedős szeánszokra pazarolni az időt.
Na mindegy, lehet, hogy csak én gondolkodom ilyen faék egyszerűséggel, és a jövő a mindent túlbonyolítóké...
Debrecenben lehetne csatlakozni valakihez/ kikhez?
Mi is,de sehol -senki
(Ez egy válasz Ritkagyongyszem üzenetére (tegnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest csatlakoznek több fős szexirgiahoz bisex vagyok
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...Boldog Új évet mindenkinek!
Sziasztok 30 eves srackent keresek buli lehetoseget.
Pest megye, illetve Komarom- Esztergom varmegyeben.
Hetero vagyok. Erettebb parokhoz beszallnek. Utazni tudok..
Pest megye, illetve Komarom- Esztergom varmegyeben.
Hetero vagyok. Erettebb parokhoz beszallnek. Utazni tudok..
Túl sok energiát nem is fektettetek bele
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2025. 12. 30. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2025. 12. 30. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A szilvesztert egy jó fej fiatalos párral szeretnénk eltölteni.
sziasztok
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Sziasztok! 50 éves perverz bi pasi vagyok, biszex szilveszteri bulihoz csatlakoznék!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Olvasom itt a polemizálásokat többek közt arról, hogy mekkora a bizalmatlanság a privát szervezésű bulikkal szemben, de ugyanakkor meg mindenki ezerrel keresi ezeket a privát bulikat. De úgy ám, mintha kötelező lenne.
van aki egyedül szilveszterezik

Dirty Barbie

timcsi.12