Ki ne hagyd az eletedböl!
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (tegnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:33
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (tegnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én még nem taliztam pasival,de megfogni, kiverni egy szép faszt, esetleg leszopni szájba élvezéssel azt kipróbálnám.
A kor haladtaval en is egyre jobban vagyom ra hogy egy szep faszt szophassak. Parom tud errol, nem kell titkoloznom. Viszont annyira nem erdekli, hogy pl egy 3-as felallasbal nezze hogy 2 ferfi mit muvel egymassal.
Sajnos nem itt elunk magyarban csak evente 1 honapra jovunk haza. Akkor probalok keresni valakit de nagyon nagyon nehez. Plane itt Szabolcsban. Ez az egyik problema.
Masik, hogy senkinek nincs helye.
Biztos elvezetes kocsiban is, de azert agyban parnak kozott az igazi.
Angliaban sem sokkal jobb a helyzet. Ott is ugyan az van itthon. Vagy parkapcsoltban el az illetoes ezert. Vagy mert fuggetlen de olyan helyen el, ahova nem vihet fel vendeget, mert tobben elnek egy hazban.
Probalkozom, kisebb nagyobb sikerrel. Mar az is izgato hogy valaszol valaki es jol kibeszeljuk.
Tavaj az nagyon jo volt. Sikerult talalni egy pasit. Nagyon elveztem a kenyeztetest a szammal.
Sajnos nem itt elunk magyarban csak evente 1 honapra jovunk haza. Akkor probalok keresni valakit de nagyon nagyon nehez. Plane itt Szabolcsban. Ez az egyik problema.
Masik, hogy senkinek nincs helye.
Biztos elvezetes kocsiban is, de azert agyban parnak kozott az igazi.
Angliaban sem sokkal jobb a helyzet. Ott is ugyan az van itthon. Vagy parkapcsoltban el az illetoes ezert. Vagy mert fuggetlen de olyan helyen el, ahova nem vihet fel vendeget, mert tobben elnek egy hazban.
Probalkozom, kisebb nagyobb sikerrel. Mar az is izgato hogy valaszol valaki es jol kibeszeljuk.
Tavaj az nagyon jo volt. Sikerult talalni egy pasit. Nagyon elveztem a kenyeztetest a szammal.
Úgy látom, sokan vagyunk. Nem is baj
Én is nős vagyok. De nagyon izgat a biszex! Van egy kevés tapasztalatom is, de nagyon nehéz találni megfelelő partnert így 60 körül. Kölcsönösen szeretem az orált, igaz a fenekem is nagyon érzékeny, de még nem próbáltam a dugást. Ujjazás volt már.
Hetero kapcsolatban élek de egy szép fasz nagyon jó lenne már…
Engem is érdekel a dolog , szoktam is chetelni pasikkal . Találkozni senki nem mer , legalább is a közelemben .
Sziasztok!Én még nem taliztam pasival,de megfogni, kiverni egy szép faszt, esetleg leszopni szájba élvezéssel azt kipróbálnám.
Izgalmas lehet
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 06:06
Párkapcsolatban élek! Aktívként én is szoktam passzív pasival össze ismerkedni,
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Párkapcsolatban élek! Aktívként én is szoktam passzív pasival össze ismerkedni,
De sajnos nehéz ,nekem is régi vágyam
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Szerintem sokan vagyunk így, én is!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 12:09
Sziasztok. Izgalmas a téma, nagyon régóta izgat a téma, milyen lehet egy pasival, nem volt soha semmi azt előre leszögezném (sajnos).
Beszélgetek pasikkal, képet cserélek, fantáziálok, de eljutni a személyes találkozóig, még sosem akartam, mertem. ne kérdezzétek miért, talán a szokásos megfelelési kényszer, a mi lenne ha kiderülne, stb.stb.
Azt tudom, hogy ha egyszer egy olyan szituba kerülnék, a hely, a hangulat, a partner (intelligens) akkor valószínűleg belemennék. A passzív oldal vonz, maga a pasi nem, csókolózni nem tudnék, nem is tetszenek a pasik, de egy szép farok a kezembe, számba, és még a fenekembe is elélvezhetne, nagyon izgat.......
Beszélgetek pasikkal, képet cserélek, fantáziálok, de eljutni a személyes találkozóig, még sosem akartam, mertem. ne kérdezzétek miért, talán a szokásos megfelelési kényszer, a mi lenne ha kiderülne, stb.stb.
Azt tudom, hogy ha egyszer egy olyan szituba kerülnék, a hely, a hangulat, a partner (intelligens) akkor valószínűleg belemennék. A passzív oldal vonz, maga a pasi nem, csókolózni nem tudnék, nem is tetszenek a pasik, de egy szép farok a kezembe, számba, és még a fenekembe is elélvezhetne, nagyon izgat.......
Sziasztok! Én is nős vagyok, de szeretek ffi-akkal dumálni, chatelni, közben pedig önkielégíteni. Volt már hármas biszex élményem egy házaspárral és kölcsönös hoki-orál összejövetel is a pár ffi tagjával. A csók engem sem vonz, érzelmek sem jönnek, csupán a játék, a szórakozás és a szexuális kielégülés ami megadja a dolog pikantériáját. A csúcs szerintem továbbra is az egy nő, két ffi felállas, de nagyon jó lehet, ha valakinek van egy olyan bizalmas szex barátja, akivel meg lehet élni a férfias vágyakat is.
Sziasztok. Izgalmas a téma, nagyon régóta izgat a téma, milyen lehet egy pasival, nem volt soha semmi azt előre leszögezném (sajnos).
Ezt osztom én is! De ki tudja még mit hoz az élet
Szerencsés ember vagy!
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 02. 13. péntek 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 03:56
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 02. 13. péntek 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szinten ,engem is kizárólag egy szép fasz látványa izgat fel bi téren, és csak a közös-kölcsönös faszverés. Érdekes,mert maga a férfi nem ,nem vonz ,sőt a simogatás,csók,dugás vagy bármi ilyesfajta tevékenység ,inkább taszít. De ha maga a faszra koncentrálódik kézzel a kaland az meg izgalmas és bejön. Hülyén hangzik de így van. Nyilván nem kíváncsi heteró vagyok,hanem ez már bőven egy bi hajlam azért. Párom tud a dologról és maga a kalandozásom ha elmesélem neki,esetleg lát képet ,az izgalmas számára azt mondja. Volt és van is,hogy 1-2x jelen van és nézi, azt mondja izgalmas az is de maga a tudat ,hogy elmegyek és rosszalkodok nélküle egy masik hasonlóan bi férfivel izgatja fel legjobban. Szereti ha róla mutatok 2-3 szexképet és arra verjük ki a farkunkat a másik sráccal .
Szerencsés vagy!
Szinten ,engem is kizárólag egy szép fasz látványa izgat fel bi téren, és csak a közös-kölcsönös faszverés. Érdekes,mert maga a férfi nem ,nem vonz ,sőt a simogatás,csók,dugás vagy bármi ilyesfajta tevékenység ,inkább taszít. De ha maga a faszra koncentrálódik kézzel a kaland az meg izgalmas és bejön. Hülyén hangzik de így van. Nyilván nem kíváncsi heteró vagyok,hanem ez már bőven egy bi hajlam azért. Párom tud a dologról és maga a kalandozásom ha elmesélem neki,esetleg lát képet ,az izgalmas számára azt mondja. Volt és van is,hogy 1-2x jelen van és nézi, azt mondja izgalmas az is de maga a tudat ,hogy elmegyek és rosszalkodok nélküle egy masik hasonlóan bi férfivel izgatja fel legjobban. Szereti ha róla mutatok 2-3 szexképet és arra verjük ki a farkunkat a másik sráccal .
Szerintem nagyon nem. Sokan vagyunk. De nem elegen
Örülök hogy nem egyedül vagyok ezzel így!
(Ez egy válasz Fehérvári08 üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 13:42
Én is így vagyok ezzel. Szerencsére volt egy két barátom,aki nyitott volt erre.
Akkorákat tudtunk élvezni így....
Akkorákat tudtunk élvezni így....
Hetero kapcsolatban élek de egy szép fasz látványa nagyon izgat megfognám verném leszopnám

Gerzson95

kiráéysanyi63