Millió dolláros pontnak hívják a szakirodalomban. Keress rá a neten. (hozzászólás az előzményekhez) Nem minden pasi tud CSAK prosztata masszázstól elélvezni, mert van akinek be is kell segíteni hozzá kézzel vagy szájjal, úgyhogy nem benned van a hiba és persze a partnernél sem hívnám ezt annak. Én is szeretem mellé a szopit és pl. az élvezés első pillanatától már kellemetlen is ha még mindig a prosztatát is ingerlik, mert olyankor már csak a partnerem száját akarom érezni és élvezni. Meg nyílván az orgazmuskor a spricceket a prosztata összehúzódása okozza, talán ezért is nem jó érzés ha valaki beleavatkozik ebbe az automatizmusba.
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:16

Persze...ez alap!
De a "gyere ide" technika jó?
A külsőt hogyan kell? Hol kell nyomkodni és mennyire?

Most csak én érdeklődöm felfelé
Nem akartam kérdezősködni tőle, hanem egyszerre a maximumot adni!
Köszi a segítséget!
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:27

Köszi a segítséget!

azt ő nem tudja neki mi a jó?
kb ugy masszirozd,mintha a csiklod lenne... de legjobb ha közben megkérdezed hogy jobb neki
a külsörész a here alatt van..

a külsörész a here alatt van..
azt ő nem tudja neki mi a jó?
kb ugy masszirozd,mintha a csiklod lenne... de legjobb ha közben megkérdezed hogy jobb neki
a külsörész a here alatt van.. (Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:16

a külsörész a here alatt van.. (Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze...ez alap!

Persze...ez alap!
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:14

a külsö az bemelegitésnek jo...aztán mehet a nyelv a lukba..utánna meg az ujj
nyalni szoktad?

nyalni szoktad?
a külsö az bemelegitésnek jo...aztán mehet a nyelv a lukba..utánna meg az ujj
nyalni szoktad? (Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:10

nyalni szoktad? (Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Még valami.... csak a tökéletesítés kedvéért.... Mindenki válaszát várom: hogy szoktátok csinálni? Halottam már külső prosztata masszázsról is, de azt nem csináltam még, én belülről szoktam... mindig egy ujjal és "gyere ide" mozdulatokkal
Más, hatékonyabb technika is van? Vagy jó ez így?

Még valami.... csak a tökéletesítés kedvéért.... Mindenki válaszát várom: hogy szoktátok csinálni? Halottam már külső prosztata masszázsról is, de azt nem csináltam még, én belülről szoktam... mindig egy ujjal és "gyere ide" mozdulatokkal
Más, hatékonyabb technika is van? Vagy jó ez így?

megirhatod priviben is..
vagy majd egyszer megmutatom h kell..persze csak magamon
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 01:03

vagy majd egyszer megmutatom h kell..persze csak magamon

Az más!!!
Na erre kíváncsi leszek!
Megírom majd, hogy mit sikerült kihoznom a dologból...
De jó lenne, ha összejönne ......

De jó lenne, ha összejönne ......
Az más!!!
Na erre kíváncsi leszek!
Megírom majd, hogy mit sikerült kihoznom a dologból...
De jó lenne, ha összejönne ...... (Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 00:49

De jó lenne, ha összejönne ...... (Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)

a 2orgazmus között,csak pár másodperc van...ha jol csin,akkor magátol jön.. nem birás...vagy nembirás kérdése

a 2orgazmus között,csak pár másodperc van...ha jol csin,akkor magátol jön.. nem birás...vagy nembirás kérdése
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 00:18

Ahhham.... Köszönöm a választ, meg fogom próbálni!!!
Habár a 2. orgazmusra kíváncsi leszek, nem hiszem, hogy összejön, mert ő például az első után kész van rendesen...járni is alig bír
De meglátjuk...kipróbálom a technikát és ki tudja... lehet, hogy ha az elsőnek így lesz a vége akkor bírja a másodikat is??!

Habár a 2. orgazmusra kíváncsi leszek, nem hiszem, hogy összejön, mert ő például az első után kész van rendesen...járni is alig bír

De meglátjuk...kipróbálom a technikát és ki tudja... lehet, hogy ha az elsőnek így lesz a vége akkor bírja a másodikat is??!
Ezt mi is kipróbáljuk!

Ahhham.... Köszönöm a választ, meg fogom próbálni!!!
De meglátjuk...kipróbálom a technikát és ki tudja... lehet, hogy ha az elsőnek így lesz a vége akkor bírja a másodikat is??! (Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 19. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 23:28

De meglátjuk...kipróbálom a technikát és ki tudja... lehet, hogy ha az elsőnek így lesz a vége akkor bírja a másodikat is??! (Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 19. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ma pl..maszti közben,végi massziroztam a prosztatám..a lényeg h az orgazmus előtt abba kell hagyni a makk izgatását..és a csak a prosztatára koncentrálni az ujjakkal..simán orgazmus...sőt előbb spricc..annélkül h a farkam izgatnám..aztán ujabb orgazmus,amikor a farkamat izgatom ujra..és spricc is..

ma pl..maszti közben,végi massziroztam a prosztatám..a lényeg h az orgazmus előtt abba kell hagyni a makk izgatását..és a csak a prosztatára koncentrálni az ujjakkal..simán orgazmus...sőt előbb spricc..annélkül h a farkam izgatnám..aztán ujabb orgazmus,amikor a farkamat izgatom ujra..és spricc is..
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 13:07

A segédeszközt mi még csak most fogjuk bevetni.
Remélem hasonlóan jó lesz neki....
Persze csak valami vékonnyal.

Hát én sokat próbálkoztam ezzel a prosztata masszázsal, de nem sok sikerrel... semmi olyan nem tapasztaltam, ami grandiózus élvezéshez vezet! Úgyhogy nem csak cyane1-t, hanem engem is érdekelnek a technikád részletei!!!!
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 19. szerda 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 04:24

hello..nekem már sikerült.. h nem kell rásegiteni...a végén..igaz még csak egyedül
közeljuttatom magam mind2 masszirral.majd az uccso félperc az csak prosztata...és jön a spricc..majd rögtön utánna farok masszázs..és jön a második orgazmus

közeljuttatom magam mind2 masszirral.majd az uccso félperc az csak prosztata...és jön a spricc..majd rögtön utánna farok masszázs..és jön a második orgazmus

A segédeszközt mi még csak most fogjuk bevetni.
Remélem hasonlóan jó lesz neki....
Persze csak valami vékonnyal.
(Ez egy válasz boszi76 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 08:34

Örülök ennek a hozzászólásnak. Mi is szoktuk gyakorolni a szex eme formáját és nálunk is mindketten nagyon élvezzük. nekem is rá kell segíteni a végén egy picit. Mi néha segédeszközt is igénybe veszünk.
Nananananaaaa... ilyen könnyen nem szabadulsz...
Fejtsd ki légyszíves bővebben, hogy mit és milyen technikával művelsz magaddal.... Például arra a spricc után következő farok masszázsra és technikájára is kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 19. szerda 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 04:24

hello..nekem már sikerült.. h nem kell rásegiteni...a végén..igaz még csak egyedül

Örülök ennek a hozzászólásnak. Mi is szoktuk gyakorolni a szex eme formáját és nálunk is mindketten nagyon élvezzük. nekem is rá kell segíteni a végén egy picit. Mi néha segédeszközt is igénybe veszünk.
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 01:08

Mivel nem találkozunk minden nap, ezért azt nem tudjuk kivitelezni, de amikor együtt vagyunk akkor az első menet vége 90%-ban így fejeződik be... Mind a ketten imádjuk... én csinálni, ő érezni, úgyhogy hol ő kezdeményezi, hol én
Ha már jól meg van dugva a punci, akkor jöhet neki a masszázs...

(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Te nagyon laza vagy!
Mi 22 lány és 25 fiú. Remélem mihamarabb beszélgetünk!

Kedv a szexről beszélni mindig van!
Én 26, ő 34.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 01:12

Törölt felhasználó (373379)

Jó, hogy lehet erről beszélgetni vkivel normálisan méghozzá az ellenkező nem képviselőjével!!! Megyek lassan. Korotokat megkérdezhetem még? Remélem lesz még kedved dumcsizni erről!?
Jó, hogy lehet erről beszélgetni vkivel normálisan méghozzá az ellenkező nem képviselőjével!!! Megyek lassan. Korotokat megkérdezhetem még? Remélem lesz még kedved dumcsizni erről!?