Szia!Én is kérhetek tippeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 03:17
Törölt felhasználó (4668792)

Ha erdekel probalkozz vele... Meg eri... Ha kell adok tippeket..
Tobb mint 1ev kihagyas utan tegnap meg kivantam... A 3. Utan adtam fel mert nem birtam mar levegot venni... /D
Tobb mint 1ev kihagyas utan tegnap meg kivantam... A 3. Utan adtam fel mert nem birtam mar levegot venni... /D
Szia!
Én nagyon szívesen fogadnám a tanácsaidat
Privátba megosztanál egy két trükköt? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 03:17
Én nagyon szívesen fogadnám a tanácsaidat

Privátba megosztanál egy két trükköt? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nem volt, de biztos jó lehet! Egyszer talán lesz alkalmam, hogy át éljem!
Sziasztok. Én még csak mostanság fedeztem fel ezt az "izgalmat" a párom g pont vibrijével...kőkeményre állok tőle és hatalmasat tudok élvezni. Ma rendeltem egy Rebel pénisz formájú prosztata vibrátort, kíváncsi vagyok hogy válik be.
Nekem sem mindig áll fel közben,de amikor tényleg megtalálom azt a szöget, ami valóban jó,akkor bizony beton keményen áll
(Ez egy válasz abc39 üzenetére (2022. 09. 30. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 09:16

Isteni ,érzés. Többször volt,hogy dugtag és spricceltem,de előváladék csöpögés mindig van közben.
Nekem ilyenkor nem áll fel,úgy élvezek el.

Isteni ,érzés. Többször volt,hogy dugtag és spricceltem,de előváladék csöpögés mindig van közben.
Nekem ilyenkor nem áll fel,úgy élvezek el.

Én is szeretem

C

Konkrét prosztata orgazmusom kétszer volt csak. Mindkettőt a párom vibriével értem el, kb 1 órás izgatás után. Egyébként is rengeteg spermám volt,de ezeknél az elélvezéseknél nem hittem a szememnek. Illetve akkorát élveztem,hogy remegett az egész testem, és ordítottam. Ezeken az eseteken felül sokszor izgattam már magam ilyen módon. Ugyan elélvezni nem sikerült,de rengeteg elővàladék, illetve sperma csöpögött ilyenkor a farkamból. Sajnos orgazmus nélkül. Valamiért nagyon nehezen megyek így el,pedig elég sokat gyakorlok
volt már olyan, igaz nem sokszor,hogy miközben leszopott a párom,a vibriével izgatott. Baromi jó volt,nagyon nagyot élveztem a szájába,de akkor a szopástól mentem el,ne a vibritől

a legjob-lehet benne sétalni vasarolni-mozizni-barmit-egyfolytaban erekció
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 19:35

https://szeresdmagad.hu/vibracios-tojas
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!!
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!!
Nekem nagyon bejön, nem csak ujjal-ujjakkal hanem egy p-pont vibrivel is. A párom nem szereti csinálni nekem mert szerinte undorító. Nem értem mi ebben az undorító. Ugyanitt partnert keresek hölgyet aki élvezi legalább annyira mint én.
Szo szerint...
Kis korom ota erdekelt a tema.
Neha probalgattam... Veletlen sikerult. Utanna rengeteget gyakoroltam... 7 8 vagy tobb de szunettel. 3 4 egYmas utan. Eppen hogy nem ajulsz el... De ismeritek milyen...
...
Kis korom ota erdekelt a tema.
Neha probalgattam... Veletlen sikerult. Utanna rengeteget gyakoroltam... 7 8 vagy tobb de szunettel. 3 4 egYmas utan. Eppen hogy nem ajulsz el... De ismeritek milyen...

Neked ebben a formaban nagyon jo dolgod van...
Egy ilyen nővel en is szivesen lennek kapcsolatba.. En magamnak szoktam. Hason fekve nekem is hamar ez a vegeredmeny... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 06. kedd 09:40
Egy ilyen nővel en is szivesen lennek kapcsolatba.. En magamnak szoktam. Hason fekve nekem is hamar ez a vegeredmeny... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)

Rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon jó élmény. Őt is rendkívül izgatja. Vettünk egy ketoldalas, felcsatolós vibrit, így nem csak engem tud vele dugni, de a másik fele a puncijában van... kb. egy perc alatt élvez ilyenkor
és rendkívül szexi.
De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.

De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.

Visszagondolva az első (időszak) inkább csak izgató volt, az orgazmus nem onnan indult, de határozottan jobb volt. Később gyakorlással jutottunk el odáig, hogy már belül robbantam fel. Eddig kétszer volt tüzijáték, 7-8x élveztem el, ha nem is a szokásos módon, remegett mindenem.
Póz - attól függ, kézzel/vibrivel vagy épp egy hús-vér farok masszíroz, nincs tuti recept, csak a megfelelő pontot kell megtalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 23:32
Póz - attól függ, kézzel/vibrivel vagy épp egy hús-vér farok masszíroz, nincs tuti recept, csak a megfelelő pontot kell megtalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Akinek megy es van benne gyakorlata is lenne kedve errol beszélni? Engem érdekel kinek hogy sikerult elsore. Milyen pozra eskuszik... Miket hasznal hozza... (van benne gyakorlatom)
Prosztata fejést kipróbálnám.
Rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon jó élmény. Őt is rendkívül izgatja. Vettünk egy ketoldalas, felcsatolós vibrit, így nem csak engem tud vele dugni, de a másik fele a puncijában van... kb. egy perc alatt élvez ilyenkor
és rendkívül szexi.

Nálunk is néha nagyon élvezem vettem felcsatolosvibit dupla

Akinek megy es van benne gyakorlata is lenne kedve errol beszélni? Engem érdekel kinek hogy sikerult elsore. Milyen pozra eskuszik... Miket hasznal hozza... (van benne gyakorlatom)
Pontosan. En is mindenkinek ezt szoktam tanacsolni szo szerint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 19:18
Törölt felhasználó (4447572)

Gyakorlás. Ki kell tapasztalni a pózt a szöget meg az eszközt. . Tuti tippet nem tudok adni mert nekem sem mindig sikerült.