Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#369   2021. 03. 05. péntek 20:23
X Törölt felhasználó (4491752)
Egyet értek... Sokan azt hiszik hogy 10 perces dolog... Közben ha jól akarod magadnak csinálni akkor kell több óra... Nekem meg soha nem csinálta más... Csak magamnak... Es azt kell mondjam kurva jól megy... Xd
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 03. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1108002)
2021. 03. 03. szerda 09:33
Nagyon jó érzés, persze gyakorlás kell hozzá és mivel mind különbözőek vagyunk így mindenkinél változó az élmény és a gyakorlással eltöltött idő. Személyes észrevételem szerint nekem jobban esik ha nem a saját kezeim által élem meg. A női ujjak valahogy sokkal finomabbak, és nagyobb élvezetet okoznak.
#368   2021. 03. 03. szerda 18:10
steps955 steps955
Tökéletesen egyetértek veled!
Jobban tudsz magadra figyelni. El tudsz lazulni és csak arra koncentrálni, amire kell!!!!!
(Persze nem feltétlenül csak a finom női ujjak képesek erre)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 03. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1108002)
2021. 03. 03. szerda 09:33
Nagyon jó érzés, persze gyakorlás kell hozzá és mivel mind különbözőek vagyunk így mindenkinél változó az élmény és a gyakorlással eltöltött idő. Személyes észrevételem szerint nekem jobban esik ha nem a saját kezeim által élem meg. A női ujjak valahogy sokkal finomabbak, és nagyobb élvezetet okoznak.
#367   2021. 03. 03. szerda 09:33
X Törölt felhasználó (1108002)
#366   2021. 03. 03. szerda 07:54
andrew88 andrew88
Hú, most hogy belegondolok elég rég volt prosztata orgazmusom. Na, este meg is kérem a párom, hogy intézkedjen smile
#365   2021. 03. 03. szerda 04:50
X Törölt felhasználó (4491752)
nyes DDD
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2021. 03. 03. szerda 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 03. szerda 01:43
Én még eddig soha nem tudtam a prosztatám izgatásával elélvezni.
Érdekelne milyen érzés.
#364   2021. 03. 03. szerda 01:43
mazo mazo
Én még eddig soha nem tudtam a prosztatám izgatásával elélvezni.
Érdekelne milyen érzés.
#363   2021. 02. 24. szerda 16:07
szombatiferi szombatiferi
Hatalmas élmény,pár hónapja próbáltuk a nejemmel,azóta rendszeres nálunk,óriásiakat élvezek,és a nejem is imádja csinálni,már beszereztünk egy prosztata masszírozót.
#362   2020. 10. 29. csütörtök 07:05
andrew88 andrew88
Igen, nálunk is a szopás melletti extra élvezet szokott lenni smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 28. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 28. szerda 10:38
Mi is rendszeresen gyakoroljuk párommal. A masszírozása közben a szájában a farkam... ez így valóban különös élvezetet ad!
#361   2020. 10. 28. szerda 10:38
Felhőék Felhőék
Mi is rendszeresen gyakoroljuk párommal. A masszírozása közben a szájában a farkam... ez így valóban különös élvezetet ad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 11. 29. szerda 09:35
Mindenképp kell, hogy verje a farkam, vagy szopja közben. Az igaz, hogy prosztata ingerlésre intenzívebben csordogál a nedű rövid időn belül. Önmagában sosem élveznék el tőle.
Én is kipróbáltam már magamnak is, de úgy sem jött be.
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra.
#360   2020. 10. 28. szerda 08:27
andrew88 andrew88
A világ legcsodálatosabb dolga smile csak sajnos nehéz elérni
#359   2017. 12. 06. szerda 10:26
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
igen köszönöm a lehetőséget és a bizalmat velem szemben ,hogy a kapcsolatra vonatkozóan a majdani élmények, fényében mindenkinek kellemes lesz !!!
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:00
Gyere??
#358   2017. 12. 06. szerda 10:24
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
Az élmény természetesen varázslatos .
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:39
Nagyon kellemes élményeim közé tartoznak a prostata orgazmusok. Négykézlábon popsi magasra feltolva, fej ,váll a matracon. Alaposan kimosva legyen az pasi vagy lány. Mindkét fél ok. Leányoknál. Is fontos a sikositás, lehet fon man tágitani, visszahajthato mupénisz elöny. Oriási orgazmust lehet elérni. Pasiknál el lehet nyujtani az orgazmust6 ha csak a prostatát stimulálod, oriási erös sricc 8-10 landol. Alapos also tisztálkodás után vállalhato.
#357   2017. 12. 05. kedd 14:55
MrEnigma MrEnigma
Meglepődnél, mert ha úgy vesszük van. smile
"Because they are increasingly perceived as merely different versions of the same gland, some researchers are moving away from the term Skene's gland and are referring to it instead as the female prostate."
Azaz nagyjából: A Skene mirigyek megnevezése lassan női prosztatára módosul mivel hasonló szerepet játszik mindkettő. Az egész szócikket érdemes elolvasni hozzá.
forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Skene%27s_gland
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:51
Egy pillanatra elgondolkoztam a női prosztatán. hehe
#356   2017. 11. 30. csütörtök 06:51
X Törölt felhasználó (69371)
Egy pillanatra elgondolkoztam a női prosztatán. hehe
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:39
Nagyon kellemes élményeim közé tartoznak a prostata orgazmusok. Négykézlábon popsi magasra feltolva, fej ,váll a matracon. Alaposan kimosva legyen az pasi vagy lány. Mindkét fél ok. Leányoknál. Is fontos a sikositás, lehet fon man tágitani, visszahajthato mupénisz elöny. Oriási orgazmust lehet elérni. Pasiknál el lehet nyujtani az orgazmust6 ha csak a prostatát stimulálod, oriási erös sricc 8-10 landol. Alapos also tisztálkodás után vállalhato.
#355   2017. 11. 30. csütörtök 06:39
laczko-daniel laczko-daniel
#354   2017. 11. 30. csütörtök 06:00
55-53par 55-53par
#353   2017. 11. 29. szerda 14:18
X Törölt felhasználó (1602422)
Sziasztok.Ez a fajta orgazmus nálunk is szóba került de még nem estünk túl a dolgon. Igazán idő is sokszor kevés az efféle dolognak nekiállni. Mert hát mint a nők esetében ide is gondolom érdemes ráhangolódni, illetve előkészülni hogy biztos legyen a siker. Nőknél az anális szex sem meg úgy hogy odaköpök azt betolom, abból még jó nem származott. Néztem videókat amelyekben az élvezés végbemegy a farok érintése nélkül is, bár lehet csak össze van vágva a videó, láttunk már ilyeneket.Illetve kérdés mindenki képes rá? Mivel sok nőbél az anális szex sem okoz semmi extrárt, és van akinél orgazmust tud okozni. Az biztos hogy kicsit foglalkozni kell vele és utána járni a dolgoknak. Párszor megismételni kitapasztalni mi hogy jobb. Aztán ha nem jön be a dolog tovább kell lépni, mi is ezt fogjuk csinálni mivel nem vagyunk ugye egyformák. De biztos vagy át akarjuk és fogjuk élni, tapasztalni mert kíváncsiak vagyunk és persze egyszer élünk. Akinek van tapasztalata az kijavít ha valamit rosszul írtam volna.
#352   2017. 11. 29. szerda 09:35
X Törölt felhasználó (69371)
Mindenképp kell, hogy verje a farkam, vagy szopja közben. Az igaz, hogy prosztata ingerlésre intenzívebben csordogál a nedű rövid időn belül. Önmagában sosem élveznék el tőle.
Én is kipróbáltam már magamnak is, de úgy sem jött be.
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2017. 11. 28. kedd 20:09
Elhiszem, csak trollkodtam egy kicsit. Nyugi. Nekem sincs orgazmusom a prosztata masszázstól. De néha jó egy kicsit máshogy is elélvezni, bár rá kell segítenem kézzel.
#351   2017. 11. 28. kedd 20:15
hubi123 hubi123
Igazad van! Nem vagyunk egyformák, ahogy a csajok sem! Elsőre, másodikra, harmadikra nekem sem jött be, de valahogy nem hagyta a fantáziámat a dolog, annyi jót, meg fantasztikusat írtak itt erről. Aztán próbálgattam magamnak, sőt, az asszonyt is sikerült rávenni (kétszer). Mindegyik szuper volt, óriási élvezet! Magamnak is szoktam vibrátorral. Ezekben az esetekben nem mindíg jön össze az a "NAGY" durranás. Sok egyéb is kell, ráhangolódni, kívánni, stb. Mondjuk ugy 10-ből 3x szuper, 4x elég jó, a többi semmi extra. Ha nem kívánod, nem izgat, nem kell vele foglalkozni. Tök jó az is, ha az asszony simogatja... buck finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 28. kedd 19:17
Hidd el, hogy elérte, ki is tapintotta. Az én tapasztalatom viszont ilyen volt.
Úgy, ahogy a nők nagy százaléka sem élvezi az análszexet, úgy én sem voltam odáig a prosztata masszázsért.
Ha neked bevált, szereted, hát gyakorold. Ha páromat izgatja, hát hagyom magam, de elég, ha csak nyalogatja, vagy simizi az ánuszom, nem kell behatolnia.
Bocsánat, hogy kilógok a sorból megint, és nem áradozok a prosztata masszázsról. De saját, valós tapasztalatom írtam le.
#350   2017. 11. 28. kedd 20:09
X Törölt felhasználó (86993)
Elhiszem, csak trollkodtam egy kicsit. Nyugi. Nekem sincs orgazmusom a prosztata masszázstól. De néha jó egy kicsit máshogy is elélvezni, bár rá kell segítenem kézzel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 28. kedd 19:17
Hidd el, hogy elérte, ki is tapintotta. Az én tapasztalatom viszont ilyen volt.
Úgy, ahogy a nők nagy százaléka sem élvezi az análszexet, úgy én sem voltam odáig a prosztata masszázsért.
Ha neked bevált, szereted, hát gyakorold. Ha páromat izgatja, hát hagyom magam, de elég, ha csak nyalogatja, vagy simizi az ánuszom, nem kell behatolnia.
Bocsánat, hogy kilógok a sorból megint, és nem áradozok a prosztata masszázsról. De saját, valós tapasztalatom írtam le.

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tixarka Tixarka
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 529db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 16. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!