Egyet értek... Sokan azt hiszik hogy 10 perces dolog... Közben ha jól akarod magadnak csinálni akkor kell több óra... Nekem meg soha nem csinálta más... Csak magamnak... Es azt kell mondjam kurva jól megy... Xd
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 03. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 03. szerda 09:33
Törölt felhasználó (1108002)

Nagyon jó érzés, persze gyakorlás kell hozzá és mivel mind különbözőek vagyunk így mindenkinél változó az élmény és a gyakorlással eltöltött idő. Személyes észrevételem szerint nekem jobban esik ha nem a saját kezeim által élem meg. A női ujjak valahogy sokkal finomabbak, és nagyobb élvezetet okoznak.
Tökéletesen egyetértek veled!
Jobban tudsz magadra figyelni. El tudsz lazulni és csak arra koncentrálni, amire kell!!!!!
(Persze nem feltétlenül csak a finom női ujjak képesek erre) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 03. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 03. szerda 09:33
Jobban tudsz magadra figyelni. El tudsz lazulni és csak arra koncentrálni, amire kell!!!!!
(Persze nem feltétlenül csak a finom női ujjak képesek erre) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 03. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1108002)

Nagyon jó érzés, persze gyakorlás kell hozzá és mivel mind különbözőek vagyunk így mindenkinél változó az élmény és a gyakorlással eltöltött idő. Személyes észrevételem szerint nekem jobban esik ha nem a saját kezeim által élem meg. A női ujjak valahogy sokkal finomabbak, és nagyobb élvezetet okoznak.
Hú, most hogy belegondolok elég rég volt prosztata orgazmusom. Na, este meg is kérem a párom, hogy intézkedjen

Én még eddig soha nem tudtam a prosztatám izgatásával elélvezni.
Érdekelne milyen érzés.
Érdekelne milyen érzés.
Én még eddig soha nem tudtam a prosztatám izgatásával elélvezni.
Érdekelne milyen érzés.
Érdekelne milyen érzés.
Hatalmas élmény,pár hónapja próbáltuk a nejemmel,azóta rendszeres nálunk,óriásiakat élvezek,és a nejem is imádja csinálni,már beszereztünk egy prosztata masszírozót.
Igen, nálunk is a szopás melletti extra élvezet szokott lenni
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 28. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 28. szerda 10:38

Mi is rendszeresen gyakoroljuk párommal. A masszírozása közben a szájában a farkam... ez így valóban különös élvezetet ad!
Mi is rendszeresen gyakoroljuk párommal. A masszírozása közben a szájában a farkam... ez így valóban különös élvezetet ad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 09:35
Törölt felhasználó (69371)

Mindenképp kell, hogy verje a farkam, vagy szopja közben. Az igaz, hogy prosztata ingerlésre intenzívebben csordogál a nedű rövid időn belül. Önmagában sosem élveznék el tőle.
Én is kipróbáltam már magamnak is, de úgy sem jött be.
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra.
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra.
A világ legcsodálatosabb dolga
csak sajnos nehéz elérni

igen köszönöm a lehetőséget és a bizalmat velem szemben ,hogy a kapcsolatra vonatkozóan a majdani élmények, fényében mindenkinek kellemes lesz !!!
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az élmény természetesen varázslatos .
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:39

Nagyon kellemes élményeim közé tartoznak a prostata orgazmusok. Négykézlábon popsi magasra feltolva, fej ,váll a matracon. Alaposan kimosva legyen az pasi vagy lány. Mindkét fél ok. Leányoknál. Is fontos a sikositás, lehet fon man tágitani, visszahajthato mupénisz elöny. Oriási orgazmust lehet elérni. Pasiknál el lehet nyujtani az orgazmust6 ha csak a prostatát stimulálod, oriási erös sricc 8-10 landol. Alapos also tisztálkodás után vállalhato.
Meglepődnél, mert ha úgy vesszük van.
"Because they are increasingly perceived as merely different versions of the same gland, some researchers are moving away from the term Skene's gland and are referring to it instead as the female prostate."
Azaz nagyjából: A Skene mirigyek megnevezése lassan női prosztatára módosul mivel hasonló szerepet játszik mindkettő. Az egész szócikket érdemes elolvasni hozzá.
forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Skene%27s_gland (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:51

"Because they are increasingly perceived as merely different versions of the same gland, some researchers are moving away from the term Skene's gland and are referring to it instead as the female prostate."
Azaz nagyjából: A Skene mirigyek megnevezése lassan női prosztatára módosul mivel hasonló szerepet játszik mindkettő. Az egész szócikket érdemes elolvasni hozzá.
forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Skene%27s_gland (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pillanatra elgondolkoztam a női prosztatán.

Egy pillanatra elgondolkoztam a női prosztatán.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:39

Nagyon kellemes élményeim közé tartoznak a prostata orgazmusok. Négykézlábon popsi magasra feltolva, fej ,váll a matracon. Alaposan kimosva legyen az pasi vagy lány. Mindkét fél ok. Leányoknál. Is fontos a sikositás, lehet fon man tágitani, visszahajthato mupénisz elöny. Oriási orgazmust lehet elérni. Pasiknál el lehet nyujtani az orgazmust6 ha csak a prostatát stimulálod, oriási erös sricc 8-10 landol. Alapos also tisztálkodás után vállalhato.
Sziasztok.Ez a fajta orgazmus nálunk is szóba került de még nem estünk túl a dolgon. Igazán idő is sokszor kevés az efféle dolognak nekiállni. Mert hát mint a nők esetében ide is gondolom érdemes ráhangolódni, illetve előkészülni hogy biztos legyen a siker. Nőknél az anális szex sem meg úgy hogy odaköpök azt betolom, abból még jó nem származott. Néztem videókat amelyekben az élvezés végbemegy a farok érintése nélkül is, bár lehet csak össze van vágva a videó, láttunk már ilyeneket.Illetve kérdés mindenki képes rá? Mivel sok nőbél az anális szex sem okoz semmi extrárt, és van akinél orgazmust tud okozni. Az biztos hogy kicsit foglalkozni kell vele és utána járni a dolgoknak. Párszor megismételni kitapasztalni mi hogy jobb. Aztán ha nem jön be a dolog tovább kell lépni, mi is ezt fogjuk csinálni mivel nem vagyunk ugye egyformák. De biztos vagy át akarjuk és fogjuk élni, tapasztalni mert kíváncsiak vagyunk és persze egyszer élünk. Akinek van tapasztalata az kijavít ha valamit rosszul írtam volna.
Mindenképp kell, hogy verje a farkam, vagy szopja közben. Az igaz, hogy prosztata ingerlésre intenzívebben csordogál a nedű rövid időn belül. Önmagában sosem élveznék el tőle.
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 28. kedd 20:09
Ami miatt tudom élvezni, eltűrni, az az, hogy a párom átszellemül, és valami eszeveszett módon szopik olyankor. A másik része, amit lehet csak én képzelek bele, hogy ha én tűröm ezeket, akkor lehet én is kapok majd néha belépőt a hátsó kijáratra. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)

Elhiszem, csak trollkodtam egy kicsit. Nyugi. Nekem sincs orgazmusom a prosztata masszázstól. De néha jó egy kicsit máshogy is elélvezni, bár rá kell segítenem kézzel.
Igazad van! Nem vagyunk egyformák, ahogy a csajok sem! Elsőre, másodikra, harmadikra nekem sem jött be, de valahogy nem hagyta a fantáziámat a dolog, annyi jót, meg fantasztikusat írtak itt erről. Aztán próbálgattam magamnak, sőt, az asszonyt is sikerült rávenni (kétszer). Mindegyik szuper volt, óriási élvezet! Magamnak is szoktam vibrátorral. Ezekben az esetekben nem mindíg jön össze az a "NAGY" durranás. Sok egyéb is kell, ráhangolódni, kívánni, stb. Mondjuk ugy 10-ből 3x szuper, 4x elég jó, a többi semmi extra. Ha nem kívánod, nem izgat, nem kell vele foglalkozni. Tök jó az is, ha az asszony simogatja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 28. kedd 19:17

Hidd el, hogy elérte, ki is tapintotta. Az én tapasztalatom viszont ilyen volt.
Úgy, ahogy a nők nagy százaléka sem élvezi az análszexet, úgy én sem voltam odáig a prosztata masszázsért.
Ha neked bevált, szereted, hát gyakorold. Ha páromat izgatja, hát hagyom magam, de elég, ha csak nyalogatja, vagy simizi az ánuszom, nem kell behatolnia.
Bocsánat, hogy kilógok a sorból megint, és nem áradozok a prosztata masszázsról. De saját, valós tapasztalatom írtam le.
Úgy, ahogy a nők nagy százaléka sem élvezi az análszexet, úgy én sem voltam odáig a prosztata masszázsért.
Ha neked bevált, szereted, hát gyakorold. Ha páromat izgatja, hát hagyom magam, de elég, ha csak nyalogatja, vagy simizi az ánuszom, nem kell behatolnia.
Bocsánat, hogy kilógok a sorból megint, és nem áradozok a prosztata masszázsról. De saját, valós tapasztalatom írtam le.
Elhiszem, csak trollkodtam egy kicsit. Nyugi. Nekem sincs orgazmusom a prosztata masszázstól. De néha jó egy kicsit máshogy is elélvezni, bár rá kell segítenem kézzel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 28. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 28. kedd 19:17

Hidd el, hogy elérte, ki is tapintotta. Az én tapasztalatom viszont ilyen volt.