Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#62   2008. 06. 16. hétfő 22:39
spangi spangi
Én kb ugy 13-14 éves lehettem és nagyon jólesett és még mai napig is csinálom most 21 éves vok, és nem tom hogy jólteszem e mert a barátnémnak temtetszi . Mit tegyek?
#61   2008. 05. 23. péntek 22:14
Valaki0 Valaki0
Asszem 13-14 lehettem mikor először elsült. Azóta szinte naponta.
#60   2008. 05. 23. péntek 20:54
eroboy eroboy
Én 12 évesen kezdtem, de csak egy fél év múlva jutottam el arra a szintre, hogy ki is "szedjem" ami bent van. Azóta majdnem napi rendszerességgel csinálom, általában mindenhol. Bár még suliban nem volt eksön
#59   2008. 05. 08. csütörtök 15:17
kispangit kispangit
11 éves lehettem, találtam otthon egy könyvet, amiben olvastam róla, és egy nap nekiálltam végrehajtani. Ügyködtem, aztán egyszer csak mintha áram ment volna rajtam át. Úgy megijedtem, hogy elengedtem a szerszámot. Nekem se jött még akkor semmi, csak pár csepp valami. Ezután szinte naponta, de azt az áramütést nem éreztem többé igazán.
#58   2008. 05. 06. kedd 18:17
Nagyula Nagyula
asszem 12 évesen
#57   2008. 05. 06. kedd 17:59
marvinharrison marvinharrison
10 éves voltam és leemeltem anyámék polcáról az egyetlen erotikus könyvet. életem legjobb 4 órája volt! érdekes volt, mert hason fekve kezdtem el olvasni egy idő után...aztán egyszer csak elkezdett rángatózniz őrmester, és furát éreztem. Szép volt...
#56   2008. 05. 06. kedd 14:30
tom1019 tom1019 VIP Admin
vazze lekéstem, most én jövök, mert véletlen rádnyomtam egy 24 órás tiltást (hogy kapnám is be a farkamat, ha tudnám)! nyes sorry!
persze lehet, hogy megérdemelted, mert a pettingel kapcsolatos hasonló topicból van éppen elég (olvasd a tudományos magyarázatot, amit az Admintársam adott az új topicodban!)

masztis topicból meg van 4-5 db is (ahol szintén vannak átfedések, ha nő és férfi csinálja egyszerre megcserélt kezekkel... eplus2 )
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2008. 05. 06. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 13:57
Azt már pontosan nemtudom mikor kezdtem, elöször csak joérzés volt de még semmi se jött, majd idővel az is megtörtént.Egy időbe haverokkal is csináltuk. A régi szép idők....Azota már nem haverokkal, hanem barátnővel vagy ha ő nincs melletem egyedül. Utoljára kb 10-15 perce smile és sajnos csak egyedül. De majd hétvégén...:P
#55   2008. 05. 06. kedd 13:57
farock86 farock86
Azt már pontosan nemtudom mikor kezdtem, elöször csak joérzés volt de még semmi se jött, majd idővel az is megtörtént.Egy időbe haverokkal is csináltuk. A régi szép idők....Azota már nem haverokkal, hanem barátnővel vagy ha ő nincs melletem egyedül. Utoljára kb 10-15 perce smile és sajnos csak egyedül. De majd hétvégén...:P
#54   2008. 05. 06. kedd 10:07
juliusdementor juliusdementor
Hát kb 12 lehettem, és már az első pár rántásra kibuggyant belőle a lé!
#53   2008. 04. 14. hétfő 20:50
X Törölt felhasználó (64866)
Kedves kandurmarci, én is a régi Jugóban kezdtem verni, de én a Tisza mellett. Azok voltak a szép idők. Pionírok voltunk, no meg kicsik!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 08. kedd 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 02:03
Kedves MmePrune, nem egészen, csak nem akartam egészen pontosítani, hogy hol. Szóval egy másik, ma már nem létező országban, délebbre egy kicsit, amerre a Duna folyik. Nem jött be a megfelelő (úttörő wink , azért írtam csekészt. Klben akkor születtem, verni csak jóval később kezdtem, akkor már leverték az 56-os forradalmat. A régi Jugóban földerítők voltak, ez felelt meg az úttörő, ill. cserkész mozgalomnak. Da ha csak azt írtam volna, hogy földerító táborunk volt a Duna partján, ki értette volna? Megmondjam, hogy hol? Bezdánnál, keresd meg a térképen, mindjárt a mostani határ után.
#52   2008. 04. 09. szerda 00:51
X Törölt felhasználó (240939)
Kb. 8 éves koromban. Azóta rendszeresen.
#51   2008. 04. 08. kedd 21:47
MrEnigma MrEnigma
Így vagy úgy...
Attól még jó volt! nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 19:00
ok, majd megbeszélem a Főadminlánnyal, hogy takarítson, de egyenlőre nem törlök, mert a vastagon szedett hozzászólásával értek egyet!
és ezt neked is be kell látnod, mint tanult, a szexhez jól értő embernek, hogy igaza van, és egy kicsit valóban viccesre sikeredett a 4-5 éves történeted, ill. az alapja rendben, mert valóban már ovis korban ismerkednek a gyerekek egymás nemiségével, de ennek semmi köze a tényleges és tudatos faszkiveréshez!

ennyi, a többi a béke és a PINA jelszava alatti megbékélés a lelkedben, mert ügyi nálam semmi neheztelés még a mutogatásaid ellenére sem volt!
az admini kritikát meg már megszoktam, és jól is tűröm (már akitől) nyes

szóval erről beszélek! más ez a megközelítés, és más a topic címében benne lévő tudatos faszkiverés témája, NEM összekeverendő! a poénkodás ebből fakadt, de nem a megbántásod céljából, sorry!)
#50   2008. 04. 08. kedd 19:01
TTPetya TTPetya
az se ma volt mikor én előszőr csináltam..
#49   2008. 04. 08. kedd 10:34
bonusz4 bonusz4
13évesen
#48   2008. 04. 08. kedd 02:03
kandurmarci kandurmarci
Kedves MmePrune, nem egészen, csak nem akartam egészen pontosítani, hogy hol. Szóval egy másik, ma már nem létező országban, délebbre egy kicsit, amerre a Duna folyik. Nem jött be a megfelelő (úttörő wink , azért írtam csekészt. Klben akkor születtem, verni csak jóval később kezdtem, akkor már leverték az 56-os forradalmat. A régi Jugóban földerítők voltak, ez felelt meg az úttörő, ill. cserkész mozgalomnak. Da ha csak azt írtam volna, hogy földerító táborunk volt a Duna partján, ki értette volna? Megmondjam, hogy hol? Bezdánnál, keresd meg a térképen, mindjárt a mostani határ után.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 18:32
egy kis off hehe
"1946 és 1948 között a kommunisták nagy számban beépültek a cserkészek közé, előkészítve azok 1948-as beolvasztását az úttörőmozgalomba."
ezek szerint te 46 előtt voltál kis faszverő? vagyis akkor te 70 körül vagy?
#47   2008. 04. 07. hétfő 18:32
MmePrune MmePrune VIP Admin
egy kis off hehe
"1946 és 1948 között a kommunisták nagy számban beépültek a cserkészek közé, előkészítve azok 1948-as beolvasztását az úttörőmozgalomba."
ezek szerint te 46 előtt voltál kis faszverő? vagyis akkor te 70 körül vagy?
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 11:51
Ki emlékszik már arra, hogy hány éves volt, amikor először kiverte. Elemista voltam, alsós, egy ideig csak meredezett, meg jött valami jó érzés is, de nem jött még belőle semmi. Aztán meg már jött, később. Emlékszem, a Duna-parton sátoroztunk, a cserkészvezetőnknek (ez még a régi rendszerben történt, de azért írok cserkészt, hogy érthető legyen), szóval a vezetőnk, ő már néhány évvel idősebb volt nálunk és volt csaja is. Együtt aludtak, külön sátorban és egyszer csak jön az Imre, így hívták, úgy hajnal körül, már pirkadt, hogy elsült a farka, bele a gatyájába, mi lesz most?! Hogy lehet ezt kimosni? Egyik társunk egyből rávágta, hogy mosd ki a Dunában. És csoda történt, kiment a gatyájából a folt, elvitte a Duna.
#46   2008. 04. 07. hétfő 11:51
kandurmarci kandurmarci
Ki emlékszik már arra, hogy hány éves volt, amikor először kiverte. Elemista voltam, alsós, egy ideig csak meredezett, meg jött valami jó érzés is, de nem jött még belőle semmi. Aztán meg már jött, később. Emlékszem, a Duna-parton sátoroztunk, a cserkészvezetőnknek (ez még a régi rendszerben történt, de azért írok cserkészt, hogy érthető legyen), szóval a vezetőnk, ő már néhány évvel idősebb volt nálunk és volt csaja is. Együtt aludtak, külön sátorban és egyszer csak jön az Imre, így hívták, úgy hajnal körül, már pirkadt, hogy elsült a farka, bele a gatyájába, mi lesz most?! Hogy lehet ezt kimosni? Egyik társunk egyből rávágta, hogy mosd ki a Dunában. És csoda történt, kiment a gatyájából a folt, elvitte a Duna.
#45   2008. 04. 07. hétfő 07:39
senkialfonz01 senkialfonz01
13 éves voltam, amikor már eredménye is mutatkozott a faszverésnek és azóta is rendszeresen élek vele.
#44   2008. 04. 06. vasárnap 19:00
tom1019 tom1019 VIP Admin
ok, majd megbeszélem a Főadminlánnyal, hogy takarítson, de egyenlőre nem törlök, mert a vastagon szedett hozzászólásával értek egyet!
és ezt neked is be kell látnod, mint tanult, a szexhez jól értő embernek, hogy igaza van, és egy kicsit valóban viccesre sikeredett a 4-5 éves történeted, ill. az alapja rendben, mert valóban már ovis korban ismerkednek a gyerekek egymás nemiségével, de ennek semmi köze a tényleges és tudatos faszkiveréshez!

ennyi, a többi a béke és a PINA jelszava alatti megbékélés a lelkedben, mert ügyi nálam semmi neheztelés még a mutogatásaid ellenére sem volt!
az admini kritikát meg már megszoktam, és jól is tűröm (már akitől) nyes

szóval erről beszélek! más ez a megközelítés, és más a topic címében benne lévő tudatos faszkiverés témája, NEM összekeverendő! a poénkodás ebből fakadt, de nem a megbántásod céljából, sorry!)
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 16:14
Nem sértődés.
Az első még jó poén volt, és kellően szellemes és jót nevettem, de ezekután T-A-M is nekiállt (gondolom tán mert ha az admin megtehtei akko ő is alapon vagy a jófene tudja), majd a másodiknál már telt a pohár. Másnak is tettél már itt ott csípős megjegyzést, volt hogy akkoris tiportam a piros gombot. Azért az [ADMIN] tag nem csak ogosultságokkal jár. Remélem egyet értünk. És ezért kezdtem soknak érezni. Elvégre ha más is látja hoyg te megteheted akkor más is megteszi, adott esetben mégjobban elszalad a ló, és már nem magamról beszélek, hanem unblock az egész fórumról, és a fórumozókról. Na ezért jeleztem a dolgot, harmadik vélhetően független admin felé.

A dolog egyébként még véletlenül sem személyes. Legalábbis részemről. wink
Az alábbi 7 (ezzel együtt 8) hozzászólást meg szerintem dobjuk ki, mert rohadtul nem illik ide. wink
eljen
#43   2008. 04. 06. vasárnap 16:14
MrEnigma MrEnigma
Nem sértődés.
Az első még jó poén volt, és kellően szellemes és jót nevettem, de ezekután T-A-M is nekiállt (gondolom tán mert ha az admin megtehtei akko ő is alapon vagy a jófene tudja), majd a másodiknál már telt a pohár. Másnak is tettél már itt ott csípős megjegyzést, volt hogy akkoris tiportam a piros gombot. Azért az [ADMIN] tag nem csak ogosultságokkal jár. Remélem egyet értünk. És ezért kezdtem soknak érezni. Elvégre ha más is látja hoyg te megteheted akkor más is megteszi, adott esetben mégjobban elszalad a ló, és már nem magamról beszélek, hanem unblock az egész fórumról, és a fórumozókról. Na ezért jeleztem a dolgot, harmadik vélhetően független admin felé.

A dolog egyébként még véletlenül sem személyes. Legalábbis részemről. wink
Az alábbi 7 (ezzel együtt 8) hozzászólást meg szerintem dobjuk ki, mert rohadtul nem illik ide. wink
eljen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 13:15
figyelj ide MrEnigma!

nem kételkedek a szavaidban, sose kételkedtem!
az egyik legnormálisabb fórumozó vagy, és a legnormálisabb gondolatokkal, hozzászólásokkal!

viszont, ha ezen poénkodáson, amit T-A-M-al csináltam megsértődsz, akkor egy kicsit csalódnom kell benned!

butaság ilyenen besértődni!

panaszkodni meg mehetsz bárkihez, max. körbe fognak röhögni, hogy min sértődtél meg, ill. mi a sértődésed tárgya!

ne feledd, én itt ugyanolyan fórumozó vagyok mint bárki! vagyis szórakozhatok, poénkodhatok, akár gúnyolódhatok is, ha olyanom van!

más az admini munka, ahol nem ismerek tréfát,
aki nem tartja be az alapvető fórumozás íratlan szabályait, azokkal szemben valamilyen szankciót kénytelen vagyok alkalmazni!

ez itt nem dühöngő szoba, nem is az adminok fogadóórája, de nem is a Gg szerkesztőség ügyfélközpontja, ahhol panasszal élhetsz a fórumozó társaiddal szemben!

nyugodj le, senki nem akart, sem megbántani, sem sértegetni, egyszerűen félreértetted két haver egymással szembeni poénkodását!

ha ez neked nem volt elég megnyugtató, akkor állok rendelkezésedre a cinikus és gunyoros átlagos méretű, és folyamatosan masztizó farkammal... nyes

Neked is: PINA! nyes

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Csingi Csingi
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 222db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!