Szia! Sült krumplira próbáld.
(Ez egy válasz Kispöcsös üzenetére (2016. 02. 16. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 16. kedd 19:56
szoktasd magad a spermához
én is így kezdtem most meg már simán megiszom pohárból:P most majd a kajába akarom bele verni és meg enni csak nem tudom mi legyen az első kaja :P
én is így kezdtem most meg már simán megiszom pohárból:P most majd a kajába akarom bele verni és meg enni csak nem tudom mi legyen az első kaja :P
Imádom, és kiprobálnám milyen az mikor a számba verik!
szoktasd magad a spermához
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 12. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 12. péntek 08:33
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 12. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
Nekem a spricc után már nincs "kedvem".
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok...
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok...
Nekem a spricc után már nincs "kedvem".
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 11. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 11. csütörtök 16:08
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 11. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1282222)
Mindig lenyelem, pohárba, vagy a tenyerembe direkt es onnan kinyalom
Mindig lenyelem, pohárba, vagy a tenyerembe direkt es onnan kinyalom
Én kiszoktam nyalni a páromból!
én is kostolgatom továbbra is finom gecit..))) igaz csak masztizáskor...
főleg akkor szeretem megkosdtolni, ha @ kényeztetése közben popsim is kényeztetem...)) akár egy játékszert megjáratva benne..(m)........
főleg akkor szeretem megkosdtolni, ha @ kényeztetése közben popsim is kényeztetem...)) akár egy játékszert megjáratva benne..(m)........
Gyerünk fiúk elő a pöccsel ne szégyenlősködjetek! Ott a finom sperma a lábaitok közt én tegnap kóstoltam.
Srácok!!!!!!!!!!! Nem nyeli sajátját senki???????????? én szinte naponta benyelem,tövább fejlesztettem már néha kávéba verem és ugy nyelem le,várom a komenteket.
hehe, fénykoromban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 24. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 24. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (872380)
üdv)9
látta valaki a "shortbus" c filmet??))
a nyitó jelenetben a pasi kamerázza a farkát, majd fölveszi a hogy gyertyában szopja a saját faszát))) és a végén közelről mutatják ahogy a saját gecije elárasztja a száját és lenyeli az egészet....
ezután természetesen én is lenyeltem a ssaját gecimet... csak én a tenyeremből..mert nem tudok ráhajolni saját farkamra....másét könnyebben el tudnám érni...))))
a nyitó jelenetben a pasi kamerázza a farkát, majd fölveszi a hogy gyertyában szopja a saját faszát))) és a végén közelről mutatják ahogy a saját gecije elárasztja a száját és lenyeli az egészet....
ezután természetesen én is lenyeltem a ssaját gecimet... csak én a tenyeremből..mert nem tudok ráhajolni saját farkamra....másét könnyebben el tudnám érni...))))
Buék srácok!!!!!!! Remélem az éjjel volt saját geci evés,várom a beszámolokat,sziasztok.
üdv)9
Szerintem finom édes
az arcomra szoktam élvezni, a számba is szokott jutni a fini anyagból
Nem régen még le tudtam szopni magam,akkor nyeltem én is,most már a barátomét nyelem rendszeresen.
Jól hangzik. Én a párom puncijáról vagy a melléről szoktam a sajátomét lenyalni. Tényleg nagyon izgató mindkettőnk számára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 04:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)
Amikor a párommal egy másik srác volt (én a fiu vagyok) természetesen a végén a szájába élvezett... de ő nem nyelte le hanem tartotta a szájába, utána pedig az enyémbe ült, lovagló pózban, és megcsókolt, átengedte az egészet, számunkra ez nagyon izgató volt, tehát gyakorlatilag nem a sajátomat de másét nyeltem le, mivel én még nem mentem el így meg tudtam tenni, és nem éreztem benne semmi rosszat, biztos máskor is kipróbáljuk
Nagyon izgalmas volt így vele csókolózni...
Én rendszeresen beleverem a számba a saját gecimet és le is nyelem!
Amikor a párommal egy másik srác volt (én a fiu vagyok) természetesen a végén a szájába élvezett... de ő nem nyelte le hanem tartotta a szájába, utána pedig az enyémbe ült, lovagló pózban, és megcsókolt, átengedte az egészet, számunkra ez nagyon izgató volt, tehát gyakorlatilag nem a sajátomat de másét nyeltem le, mivel én még nem mentem el így meg tudtam tenni, és nem éreztem benne semmi rosszat, biztos máskor is kipróbáljuk
Egyszer megtettem, elégbis volt
Én is rászoktam a dologra, annak ellenére milyen nehezen indult. Ma is biztos lesz egy szép adag

macipecs

nonline
Klara G